Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)
mrak, nislijska mehana, dagi plus (za ovcetinu i derivate), stara srbija, zoki i nena (restoran), kazandzijsko sokaceza rebarca ne znam, uvek jedem samo rostilj doleza spektakl rostilji s nogu zoki i nena ili objekat pored u produzetku glavne ulice (bem li ga ne znam pravo ime) iza doma vojske
to znam, ipak cu ici u mehanu, to je sigurica (nadam se). valjda ima dve, jedna kod tvrdjave i jedna kod filozofskog. Edited by kojot
Posted
to znam, ipak cu ici u mehanu, to je sigurica (nadam se). valjda ima dve, jedna kod tvrdjave i jedna kod filozofskog.
Ta rebarca su ti u sokacetu, kad kreneš od trga sa leve strane, imaš prvo Galiju valjda tu ti je teleća glava dobra, a onda "kod Rajka" tu su ti rebarca na kajmaku...
Posted (edited)

da, rajko je ludilo sa porcijama. batak od 260 rsd je zapravo 2 batka... ali mi kaže tazbina da je lokal pored tek pizdarija klopa, al još nisam overioinače u ns-u paša rula već duže vreme. la kafanicu kojoj su skloni domorodci zaobiđite.

Edited by korindjar
Posted
da, rajko je ludilo sa porcijama. batak od 260 rsd je zapravo 2 batka... ali mi kaže tazbina da je lokal pored tek pizdarija klopa, al još nisam overioinače u ns-u paša rula već duže vreme. la kafanicu kojoj su skloni domorodci zaobiđite.
Ta Galija je valjda pored , tu smo pre jedno 10-ak dana imali "performans" sa laganim donosenjem 2 cevapa, pa 2 ustipka ... sve redom
Posted
Ta rebarca su ti u sokacetu, kad kreneš od trga sa leve strane, imaš prvo Galiju valjda tu ti je teleća glava dobra, a onda "kod Rajka" tu su ti rebarca na kajmaku...
ipak sam otisao tamo i jeo rebarca na kajmaku. super klopa.
Posted

Ja sam davno bio ali i dalje pamtim specijalitet kuce u Staroj Srbiji tj vesalica urolana u prsutu sa kackavaljem. Fantazija od klope a cena presmesna. + imaju muziku koja svira i u 2 popodne.

Posted

Ha! Interijer je vrh, prava doza kiceraja!

Posted
Ha! Interijer je vrh, prava doza kiceraja!
A ne znam, meni je prava doza kiceraja kada npr. imas jedan kicast komad namestaja u nekoj minimalistickoj sobi, a ne kada te neuspeli pokusaji barokne Venecije napadaju sa svih strana. Mislim da mi je od toga ustvari i bilo muka..
  • 2 weeks later...
Posted

jastog 6/10 i to samo ybog pristojne usluge. i volcanoa.

Posted

Ribnjak iza Manastira Racha.post-2970-1314987631781.jpgPastrmka jeste tovljena, ali bar pliva u brzoj vodi. Ima par stolova, sve je porodicni biznis pa znas i ko kuva i kako kuva. Nema tu nikakvih alaskih fora i fazona; na licu mesta izaberes ribu, covek je opali nekom toljagom i baca na tiganj. Dok cekas, stize corba. Atmosfera skroz domaca, nema smorne muzike, samo reka šušti. Da moja cerka nije koristila svoja bebeca prava, bio bi to cist zen.

Posted

i ja moram da primetim da ima ribnjaka po srbiji koji ocito znaju foru kako da gaje pastrmku a da ona deluje kao ozbilja riba. proslog leta sam isao u neki objekat povise aleksandrovca, cini mi se ka brusu, recimo 20km, koji je imao ozbiljno mamojebnu pastrmku u svojoj produkciji. spremljenu i posluzenu kako bog zapoveda, nikakvi tiganji, tanjirace i govna, nego pravi krsteni zar od cumura i bukovine. perfektno.

Posted
i ja moram da primetim da ima ribnjaka po srbiji koji ocito znaju foru kako da gaje pastrmku a da ona deluje kao ozbilja riba. proslog leta sam isao u neki objekat povise aleksandrovca, cini mi se ka brusu, recimo 20km, koji je imao ozbiljno mamojebnu pastrmku u svojoj produkciji. spremljenu i posluzenu kako bog zapoveda, nikakvi tiganji, tanjirace i govna, nego pravi krsteni zar od cumura i bukovine. perfektno.
E da si se ti nama sa srećom vratio...