Frank Pembleton Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ajd neki predlog za večernje prejedavanje u Nišu.A pošto sam tamo 2 dana može i fast-food.
ambasador Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kafana Mrak razbija. Pljeskavica od ovcijeg mesa u maramici, uf, mrak.
Frank Pembleton Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zbog žurbe nije se mnogo eksperimentisalo i na preporuku domaćih otišlo se "Kod Rajka"...Prejedavanje snažno...
Frank Pembleton Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a danas raspad....Teleći repovi u Zlatnom grbu, a večeras ovčetina ispod sača, zaboravio sam kako se zove kafana na d je nešto daka ili tako
Frank Pembleton Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Auuu kakav raspad u dagiju , meso ko puter, zaista sam se iznenadio po pitanju ovcetine...E da i hvala bogu na sluzbenim vozacima, tesko da bi iko od nas ostalih bio sposoban za voznju do BG....
Frank Pembleton Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ljudi ja se još oporavljam od Niškog armagedona...Dakle sad sa distance sve izgleda još bolje Zlatni Grb i Dagi obavezno za posetu.Neću ništa da vam pričam to nije pitanje izbora ili se vole te stvari ili ne.Mis mo imali problem što je jedan kolega baš težak na miris ovčetine ali napili smo ga brzo pa se smirio...Ali dobar je bio i onaj u Rajko u sokačetu.Preporučujem zaista rebarca u kajmaku i uz to ne morate ništa da uzimate jako je ko zemlja porcije su od 500 gr negde oko 550 dindzi zaista puna kapa....
JozoMujica Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Da ne čitam ceo topik, ima li nekih preporuka za dobru klopu na putu Kostolac - Donji Milanovac, uopšte cela Đerdapska klisura...?
yolo Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 tekija, ne znam ime ali ima barem 2 dobre ribarske kafane
JozoMujica Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 tekija, ne znam ime ali ima barem 2 dobre ribarske kafaneHvala, vidi se ko poznaje scenu. ;)
luba Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 gde da se jede danas popodne u novome sadu? sem zaka.
Frank Pembleton Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 (edited) E da rebarca na kajmaku Kod Rajka u Nišu su odlična!!!Pojeo sam rebara za par dana više nego ikada... Edited August 9, 2011 by Frank Pembleton
Кристофер Лумумбо Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 gazzo, gde u nisu da idem da klopam? nemam mnogo vremena pa mi treba neki dobar restoran u centru. cenim da velja nije budan i da necu saznati gde mogu da glodjam ta rebarca.
yolo Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 mrak, nislijska mehana, dagi plus (za ovcetinu i derivate), stara srbija, zoki i nena (restoran), kazandzijsko sokaceza rebarca ne znam, uvek jedem samo rostilj doleza spektakl rostilji s nogu zoki i nena ili objekat pored u produzetku glavne ulice (bem li ga ne znam pravo ime) iza doma vojske
Recommended Posts