Pera Zeka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Gde se u Nisu jedu najbolji govedji repovi?Kafana Čepa i sin blizu Niteksa pre kafane Beli bagrem u Jagodin mali, ne mogu da se setim ulice, probaj da nadjes kontakt, nemaju ih stalno, trazi gazdaricu Dacu pa naruci da spremi.
Vasilij Zajcev Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 pipl, ima li neka preporuka za okolinu Pirota? jaguar preferabli
kapetanm Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) ljudi bre, dajte nesto molim vasImas na vrh brda-planine , sta li, iznad, objekat koji pripada Tigru. Preporucujem sve od mlecnih proizvoda, jagnjecu sarmicu i ovcje kiselo mleko ,jagnjad, sve hranjeno lekovitim biljem iznad 500 m nadmorske visine Edited July 29, 2010 by kapetanm
Vasilij Zajcev Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 naravno, Ali nije bio dovoljan (citaj: egzotican) opisani objekat na samo 15km (loseg krivinjastog puta uzbrdo) vec je produzio na onaj od 30km - Kafana Vrelo u istoimenom vikend naselju...prakticno na Staroj Planini. planinska jagnjetina, rostilj pod sacom i pastrmka su vrhunski ali brate mili - daleko! samo ako se nadjete u sirem reonu...i da, ledena rakija od kantariona jebe kevu na +35C. domace (zagorele) palacinke sa divljim borovnicama, as well
yolo Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 vrelo, jel to ona ruznjikava (80s) novogradnja levo od puta, na jednom povecem parkingu, ima neki potok pored. cini mi se da je okrecena u belo spolja i nesto pise velikim slovima. recimo ne vise od 7-8km od babinog zuba, verovatno ni toliko.
yolo Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ko da pa ima ne znam sta i koliko da se pojede.... :(
Vasilij Zajcev Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 vrelo, jel to ona ruznjikava (80s) novogradnja levo od puta, na jednom povecem parkingu, ima neki potok pored. cini mi se da je okrecena u belo spolja i nesto pise velikim slovima. recimo ne vise od 7-8km od babinog zuba, verovatno ni toliko.ja sam Babinom zubu prilazio samo sa Knjazevacke strane (preko Kaline ili kako bese) ali verujem da je to ta razdaljina. ima parking, ima potok, ima belo :D ...tu iznad je ustvari vrelo te recice...planinske pastrmke, rakovi...bruka
yolo Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 greska na racunu je juneca pljeskavica, na slici se vide ovci ustipci (koji su inace najbolji od svega).
*edited by mod Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 (edited) Jel ona stara kafana u centru sto se zove valjda Srbija ili tako nesto?I kakvi su bili repovi i sarmice? Za ovo ostalo ne moram ni da pitam. Edited August 11, 2010 by pavllle
yolo Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 (edited) vec jako dugo ne jedem pastrmku.... ljudi me onda odvedu na nevidjeno mesto i probam najbolju pastrmku na svetu Edited August 18, 2010 by gazza1
Recommended Posts