kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 imam preporuku za izbeći ona kafana na samom putu odakle je najlepši pogled na jezero. klasični drumski razbojnici
April Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ajd i to je nešto, tks Mislim logično mi je da tamo treba da budu jagnjići kao puter, samo da iščeprkamo gde
Yzerman Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Gde da ručam u subotu u Zrenjaninu? mora da bude baš u gradu, ne odgovarju mi opcije u okolini... do sada tamo nisam jeo u nekom pristojnom restoranu, dosta loša ponuda za mesto te veličine. Ajde Zreanjninci dajte predlog, da popravim utisak!
stajebrebilo Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Banatska kuca? Jeo karadjordjevu sa kandiranim vocem, menbilo lepo. Slucajno poslato sa Tapatoka
nisam ja Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 nemam dobrih iskustava. trofej i babatovo su ono što ne tražiš. tj van grada. a i tamo je pitanje koliko je dobro/pristojno.
nautilus Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja sam jeo junetinu ispod saca u Trofeju i bilo je odlicno. Knedle, sa druge strane, su bile prosek.
Yzerman Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Banatska kuca? Jeo karadjordjevu sa kandiranim vocem, menbilo lepo. Slucajno poslato sa Tapatoka Bio sam tamo jednom, podvalili juneći gulaš kao gulaš od divljači uz neku raskuvanu testeninu. Dosta ljudi mi je nahvalilo to mesto, da li nisam imao sreće, ali uošte mi se nije dopalo.
Yzerman Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 nemam dobrih iskustava. trofej i babatovo su ono što ne tražiš. tj van grada. a i tamo je pitanje koliko je dobro/pristojno. gde je Babatovo, nikad čuo?
banatjanin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Bantska kuća je odron uglavnom, odnosno lutrija. Kućerak u centru je uglavnom ok, ali nemoj jesti roštilj, već pečenje
Yzerman Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Bantska kuća je odron uglavnom, odnosno lutrija. Kućerak u centru je uglavnom ok, ali nemoj jesti roštilj, već pečenje Hvala, to je to onda!
Milosh76 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Kafana Orac u Nisu... ooodliicna klopa. Mesano meso boli glava Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
banatjanin Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Niš, nešto novo, nešto divlje? Zna neko? Mrak, Brka iz Jelašnice i Dagi plus izgustirani više puta...
aram Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 meni preporucili neko "Nase mesto" u Duvanistu. naravno, nisam jos bio, ali ljudima koji su preporucili verujem... kazu domacinski, gurmanski, ne preteruje se sa kolicinama u porcijama, ali je ukus kako treba. sa vinima slabo stoje, kazu.
clandestino Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Niš, nešto novo, nešto divlje? Ja sam skoro bio u Vidovdanu blizu Caira, vodile me Nislije, jos jedan biser koji kad udjes lici na bistro gde eventualno mozes da dobijes kuvano jaje i pomfrit uz pivo, a onda kroz neka vrata pored sanka iznose, iznose, iznose... E sad, Nislije kazu da obozavaju taj Vidovdan zbog prasetine, a ja se malo rastuzio jer od kako su Dalmosi raspalili razanj po Zemunu i Ledinama mi smo malo razmazeni po tom pitanju i tesko da ce da me dojmi prase u rostiljskoj prestonici. Zbog toga su se kao pravi domacini priklonili mojoj neizbeznoj niškoj redaljki: vrela pogaca, trljanica, ljutenica, urnebes, vurda (ovde nude nesto slicno i zove se cedjeno mleko ili samo "cedjeno"), ustipci, domaca kobaja, rebarca na kajmaku, pa preko naisa i bubanj potoka bezi kuci. Vidovdan odlican.
decak Kejt Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Niš, nešto novo, nešto divlje? Zna neko? Mrak, Brka iz Jelašnice i Dagi plus izgustirani više puta... nadam se da nije kasno za odgovor - elem, poslednja dva puta jela u etno restorarnu Cardak, blizu opstine Medijana (evo sad nasla i adresu - Branka Krsmanovica 43) - oba puta jela isto jer je bilo prebrutalno: teleci repovi, sarmice od butkice u kupusu, i albanska salata. i sad dok kucam ovo pocinje da me spopada zelja za tim repovima. ide mi se u Nis!
Recommended Posts