Grunf Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 taj graphene os je, koliko sam procitao pravljen samo za pixel telefone, sa privatnoscu na umu. kontam da ga napolju provajderi pakuju. u sustini ne vidim neku razliku u odnosu na stock android, osim sto sam morao da peske instaliram google playstore app, pa onda sve ostalo.
Venom Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Pixel telefoni dolaze samo sa stock Androidom. Graphene OS itsl. mozes da instaliras sam. Pravljen je za Pixel telefone samo u smislu da mozes da ga instaliras samo na Pixel telefone, ko god da ga je napravio ne podrzava druge telefone. Posto si kupio polovan telefon, sigurno je prethodni vlasnik instalirao Graphene.
I*m with the pilots Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) Da se zahvalim muzu na ovome: Da li mislite da treba da..uradim nesto sa fonom? Da ga nosim negde na pregled? On radi dobro, koliko sam mogla malo da istestiram. Kad prebacim fotke na komp videcu da li je i stanje sa kamerom kao i pre, ovako na malom ekranu deluje dobro. No ja se pitam da li ce ekran dalje da se "kruni" tako ostecen? Nije samo ekran pukao vec se i kuciste malo ogrebalo, tu odmah gde je pukotina i na dijagonalno drugom kraju, ali mi to sad ne deluje toliko strasno. U pitanju je Pixel 4a. Edited July 21, 2023 by I*m with the pilots 1
Sara Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 moj tako izgleda već godinu dana, sam sam svoj majstor dok radi, ne pipam ništa al nisam ja neki reper za savete 1
radisa Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 6 minutes ago, I*m with the pilots said: Da se zahvalim muzu na ovome: Da li mislite da treba da..uradim nesto sa fonom? Da ga nosim negde na pregled? On radi dobro, koliko sam mogla malo da istestiram. Kad prebacim fotke na komp videcu da li je i stanje sa kamerom kao i pre, ovako na malom ekranu deluje dobro. No ja se pitam da li ce ekran dalje da se "kruni" tako ostecen? Nije samo ekran pukao vec se i kuciste malo ogrebalo, tu odmah gde je pukotina i na dijagonalno drugom kraju, ali mi to sad ne deluje toliko strasno. U pitanju je Pixel 4a. Zameni ekran, 100-200€, zavisi od servisa... Kućište je neka smejurija od csene... U Srbiji... Tamo gde si ti, može biti drugačije... 1
napadaj Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) Izlazi Zenfone 10 uskoro. Da već nemam devetku, odmah bih kupio 10, ovako nema poente da ga menjam. https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_10-12380.php Edited July 21, 2023 by napadaj 1
Frank Pembleton Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Izlazi Zenfone 10 uskoro. Da već nemam devetku, odmah bih kupio 10, ovako nema poente da ga menjam. https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_10-12380.phpKoja cena se očekuje za njega?....shiit has hit the fan.
napadaj Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 (edited) Zenfone 10 101.990,00 RSD 95.990,00 RSD 96.000 je promo cena, 102.000 će biti puna. Mene je ZF9 prošle godine izašao 97.000 u promo periodu. Edited July 21, 2023 by napadaj
Bogotac Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Puni mi se radna memorija fona,nista mu ne pomaze,ni ciscenje kesa,deinstalirao sam neke aplikacije koje ne koristim,opet isto,sporije radi fon.
mraki Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Fabricki reset. Ja se dvoumim još izmedju Moto Edge 40 i Oneplus Nord 3.
Desmond Bojčinski Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Uzeo polovan Poco F4. Za 270 evra zmija od telefona u garanciji.
I*m with the pilots Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 On 21. 7. 2023. at 10:14, radisa said: Zameni ekran, 100-200€, zavisi od servisa... Kućište je neka smejurija od csene... U Srbiji... Tamo gde si ti, može biti drugačije... Cisto da napisem update: Posto mi se ovo desilo poslednjeg dana dok smo bili u Beogradu, okrenula sam nekoliko majstora i cena je kod njih bila 180-200 evra, ekran bi imali za dan posto ga naruce i popravka bi bila za dan ili dva. U Nemackoj bi bilo sve isto tako, samo nesto skuplje - 230 evra, mada bi ga popravili brze, verovatno ne rade nista drugo osim toga. A sad sam nasla novi telefon za samo 260 evra. (Platila sam ga u decembru 2021. 400 ili 420 dolara) Jedan glas kaze da se uzme novi, drugi kaze da je steta ako moze da se popravi. Dodatno sam nazvala nase kucno osiguranje i u fazonu da bi mozda mogli da daju koji cent, ali treba to da se pregleda i odobri i ne deluej da ce biti tako brzo. Mozda bi bili u fazonu da sama platim popravku do iznosa od 150 evra a oni mi dotiraju ostatak. Ne zvuci lose. Za novi mobitel nisu sigurni, ali bi verovatno mogli da urade isto tako, da dotiraju do onog iznosa koji bi bio za popravku. Ekran se, ocekivano, vec dosta iskrunio i vidim vec sam komp ispod tako da me malo hvata frka koliko da cekam, stvarno ne bih volela da ostanem bez funkcionalnog mobitela i zamenskog fotoaparata.
makondo Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Ako ima neko preporuku za prodavca mobilnih na KupujemProdajem nek ostavi ovde ili pošaljite u inbox. Hvala puno
Stela Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Potreban mi je novi telefon, a u tematiku se i ne razumem bas . Obican sam, prosecan korisnik. Do sada sam uglavnom imala Samsung telefone i bili su mi ok. Sad sam dobila preporuku za Samsung a54...pa ako neko ima iskustvo (nadam se, pozitivno), neka javi.
Recommended Posts