Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Promuljao malopre po rukama Tesla Smartphone 9, štagaznam, ne izgleda loše, sve klizi (fon je pre dva sata izašao iz kutije), ali mi je utisak nekako meh, naročito za 300 ojra kol'ko mu je cena...

Posted (edited)

Ja sam prešao na nexus 6P.

Telefon je ubica. :)

Konačno imam amoled, nikad neću skontati kako neko može da preferira IPS led, ovo je melem za oči i dušu. Vrhunska slika. 3Gb rama i oktakore sa klot androidom bez jedne bloatware aplikacije čini da telefon radi brzinom od koje jednostavno ne mogu da zamislim bržu. Kamera je vrhunska, a prednji zvučnici najglasniji i najkvalitetniji koje sam u životu čuo.

Sve u svemu, mašina. 

Edited by Mil@n
Posted

Gde si pazario i koja cena...moze i na PP?

• 3 weeks later...
Posted

Huawei P9 lite. Vrh telefon za te pare. Stvarno sjajno za nešto što se uzima preko paketa a ne za keš. 

Posted

Gde si pazario i koja cena...moze i na PP?

E sorry, nisam video ovo... 

Dao moj mate 7 i doplatio, cena je bila 435. Odprilike su tu negde, uglavnom malo skuplji, ali mali je izbor, pošto ih nema na paketima, klasika. Uglavnom likovi iz Subotice i sl. Ovaj moj je neki iz NS-a. 

Posted

Upravo mi pukao ekran (Soni Z3), jel imate mozda preporuku gde je najbolje(povoljnije) zameniti isti ?

Posted

Upravo mi pukao ekran (Soni Z3), jel imate mozda preporuku gde je najbolje(povoljnije) zameniti isti ?

Verovatno da poručiš sa Alija i sl, i platiš nekome samo montažu.

Posted

Treba mi za juce ... 

Jbg, kontao sam da je tako, al.. Mada sad stižu stvari tipa 10ak dana, 15 maks. 

Posted

Treba mi za juce ... 

jebiga, ako ikako možeš, strpi se malo, čini mi se da je ekran 30ak evra da ga poručiš, a ovde ne mogu ni da zamislim koliko bi koštao

Posted

~100

Otprilike, ali ga nema nigde (Ovaj moj je neki redji Z3 duos) ... Comtade , trazi da naruci originalni 26k dinara ...

Posted

Naruči ekran i pozajmi od nekoga fon do tada, iole pristojan. 

Posted

Ma snasao za tel ,zenin stari a ekran za ovaj moj narucio u Logic shop gde sam i pazario prosle godine taj aparat...  Cena navodno 8000k, sto je u rangu ovih ponuda sa e-baya a opet imam kakvu takvu garanciju da barem mora da radi ....