žutokljunac Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 (edited) Ja imam ovaj... CECT 599... na foru iPhone-a, samo bolji, hihih, reprodukuje mp4, ima MMS, a ima i shake f-ju, dakle prodrmate ga i menjate screen saver, muziku i sl. Genijalan je. Eh da, glavna stvar, duel SIM Card. Imam dve sim kartice ali ne rade istovremeno, ali moze da se preusmeri poziv. Evo ga video... Što je glavna stvar, telefon je jeftin, a dobijete i dve baterije ( mnogo vuče touch screen ), kao i punjač za baterije.Eto, ako neka sad hoće da izađemo na šampite, može. Šta znam, trebalo bi...bzzz Edited March 2, 2008 by žutokljunac
Jerry Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Možda je grubo ovo što ću napisati, ali ovaj telefon nećete imati:Kompletno je zlatan, cena okruglo milionče (dolarsko).Bolje biti jedan dan bogataš nego čitav život siromašan!- Bob Rock
Time Crisis Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pogrešan citat. Ovako ide: Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.
nesha taxista Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 samo kazu da mu je baKterija katastrofa. a i nema 3G <_<.Čudno, Nokie su uglavnom imale dobre baterije. Mene moja stara 3510 lepo služi.
Time Crisis Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Drastična je razlika između te stare generacije i ove nove. Veliki i lepi ekrani troše puno struje. :)
Venom Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Možda je grubo ovo što ću napisati, ali ovaj telefon nećete imati:Kompletno je zlatan, cena okruglo milionče (dolarsko).Ako je kompletno zlatan, koliko je tezak? Kilo? :D
žutokljunac Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 (edited) Hmm, neko je tražio iskustva sa Duel SIM telefonima.Ovaj em izgleda dobro, em je jeftin, a niko ne komenatarise. :blink:A plaćate 22 000 d. Duel SIM ali obične, to je, koliko? ... oko 280€... svašta! Edited March 4, 2008 by žutokljunac
BigLebowsky Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 samo kazu da mu je baKterija katastrofa. a i nema 3G <_<....to jeste, svi se zale....i kad si vec spomenuo, blackberry radi na vazduh maltene, neverovatno...
dig_chohano Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To htedoh da te pitam, biže. Đes kupiJo to sokoćalo i koliko dinara iznosi?
BigLebowsky Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 To htedoh da te pitam, biže. Đes kupiJo to sokoćalo i koliko dinara iznosi?si lud, ja dok sam kupovao furao sam nokiju 3510, eno je ziva jos...dobio, da cukam mailove vikendom i budem dostupan bilo kad, jebi ga...u srbiji ga valja samo vip, ne znam cenu, ima na sajtu....
dig_chohano Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ogavni plaćeniče. Samo mi preduzetnici izgleda ovde sami sebi kupujemo sokoćala...
ToniAdams Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 bah, tako ti je kad moras uvek da imas najnovije gedzete... <_<
Kudravi Gaucos Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Devojka uzela iPhone. Nakon pocetne interesantnosti mrdanjem slika, telefon nije nista posebno. Da li sam ja jedini covek na svetu koji ne salje MMSove, mailove i ne skida mape sa interneta? Moj Sony Ericson K510i jos nikada nije pravio problem oko necega sto sam mu trazio. Meni se ovo kompletno kombinovanje Pocket PCja i telefona ic ne svidja...A cisto da se zna - nisam od onih koji misle da je Golf najboljo auto :)
Tresko Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Devojka uzela iPhone. Nakon pocetne interesantnosti mrdanjem slika, telefon nije nista posebno. Da li sam ja jedini covek na svetu koji ne salje MMSove, mailove i ne skida mape sa interneta? Moj Sony Ericson K510i jos nikada nije pravio problem oko necega sto sam mu trazio. Meni se ovo kompletno kombinovanje Pocket PCja i telefona ic ne svidja...A cisto da se zna - nisam od onih koji misle da je Golf najboljo auto :)Nisi. Ja nisam poslao niti jedan MMS do sada, e-mailove(naročito sa attachmentima), ne šaljem i ne podnosim ih na mobilnom, jer je potpuno iluzorno. Imam od firme Blackberry, i sve je to lepo, ali šta da radiš sa excell file-om koji dobiješ na blackberry, kad na istom možeš da vidiš tri četiri polja i ništa više. Neki kratak tekstualni mail je OK, ali drugo..............smešno.Sad, ja nisam najbolji primer, jer mi mobilni telefon ide na živce, ali moram da ga imam zbog posla. Privatno, imam Motorolu V3, onaj razor, i, iako je po pitanju software-a i user friendliness-a živa kanta, tanak je i lagan, i sasvim mi je dovoljan.
Recommended Posts