Grunf Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 bilo bi zanimljivo da, ako neko ima isqustva sa ovim dual sim telefonima, isto podeli sa nama ubogim forumasima
ToniAdams Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 "Telefon poseduje kameru od 1.3 Mph i dva sočiva sa prednje i zadnje strane. Međutim, telefon ne podržava 3G pa je malo nejasno zbog čega je proizvođač implementirao sočiva i sa prednje i sa zadnje strane, no dobro"trebalo bi da ti je ovo dovoljna preporuka.
Grunf Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 "Telefon poseduje kameru od 1.3 Mph i dva sočiva sa prednje i zadnje strane. Međutim, telefon ne podržava 3G pa je malo nejasno zbog čega je proizvođač implementirao sočiva i sa prednje i sa zadnje strane, no dobro"trebalo bi da ti je ovo dovoljna preporuka.procitaj komentare.
ToniAdams Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 procito.bolje da je rekao da je to socivo samo za ukras, nego ono sto je napisao...
Time Crisis Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Uzgred, valjda je mislio kamera, nisam još čuo da kod nas neko to zove "sočivo". :)
nesha taxista Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Možda je grubo ovo što ću napisati, ali ovaj telefon nećete imati:Kompletno je zlatan, cena okruglo milionče (dolarsko).
Time Crisis Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ne žalim. Neka je i milion, ali je žestok kičeraj. :D
ToniAdams Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pa dobro, lens - socivo, ok je prevod.fakticki i ima 1 kameru koja slika na 2 strane.a to ogavno zlatno cudo, jel prima 2 kartice? :)
nesha taxista Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Ne žalim. Neka je i milion, ali je žestok kičeraj. :DDobro, možda uživo izgleda bolje.
darling Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Da se lozim na mobilne imala bih ovohttp://www.neonode.com/Ali posto se ne lozim, imam moju dobro staru nokiju 8310 koja za dva meseca puni pet godina.
dig_chohano Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://www.neonode.com/Joj. Joj joj joj. Hoću.
nesha taxista Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Lep je, ali je pitanje koliko se sve to i koristi kod nas.
BigLebowsky Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ...najbolji i najizdrzljiviji telefon koji sam imao je nokia 3510, takoreci neunistiv telefon....najgori i najsporiji u istoriji telefona nokia n70...uzas!...nokia mi je uvek bila prvi izbor zbog dobrog softvera, jednostavnog i preglednog...sve do n serije, onda sam je se odrekao (prevara)...mislim da je i dalje najbolja firma za nezahtevne korisnike, sadasnji favorit mi je 6300, mnogo je lep i zgodan, mislim da ima sanse da po popularnosti nadmasi cuvenu 3510 seriju......a onda sam morao da nabavim fon sa kojim mogu da baratam kalendarom i inboxom...a blackberry push radi samo tako...i ako niste znali, cigle su ponovo u modi :) ...bez sale, naj user friendly softver koji sam koristio, sa apsolutnom podrskom za sve sto biznis korisnik moze da pozeli...nema vise ni izgovora da si se negde izgubio, ima gps... :D
jms_uk Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sadasnji favorit mi je 6300, mnogo je lep i zgodan, mislim da ima sanse da po popularnosti nadmasi cuvenu 3510 seriju...samo kazu da mu je baKterija katastrofa. a i nema 3G <_<.
Recommended Posts