JozoMujica Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Interna fora, tako zovem rezervni broj/karticu. :) Hoću da kažem bi da pored telefona tipa N70 meni bio dovoljan i neki najprostiji mogući za razgovor i poruke u slučaju da koristim dva broja. Ma kapiram ja šta je švalerska kartica, iako je ne koristim. Nego, nisam ja naručivao ovaj sa dve kartice, nego ovaj sa jednom, ali ručni.
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Je l' ovo iz ličnog iskustva? Kad malo bolje razmislim, glupo je menjati N70 za ovo.iz licnog- jedinog iz kog se nesto nauci. ne sa bas tim sat- telefonom, vec sa slicnim gadgetima. pocket pc, recimo, nisam koristio duze od godinu ipo, a ipod video (pored zivog nanoa) bar 4 meseca. al morao sam da ih imam.
ToniAdams Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 u zvezdanim stazama ne rabe ni poket pisi, ni ajpod.
Time Crisis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ma gde ne rabe, imaju uvek nekakvu spravicu uz sebe, podseća na daljinski upravljač i lepo sija. :D
nesha taxista Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Ma kapiram ja šta je švalerska kartica, iako je ne koristim. Nego, nisam ja naručivao ovaj sa dve kartice, nego ovaj sa jednom, ali ručni. Koji sve noviji mobilni imaju po 2 kartice?
Time Crisis Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Na našem tržištu znam samo za ovaj, a da je od renomiranog proizvođača:http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1568/Samsung/D880-Duos
nesha taxista Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Bio je nekad Siemens C35 ''dupli'', samo to se ne pravi godinama.
JozoMujica Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Bio je nekad Siemens C35 ''dupli'', samo to se ne pravi godinama.Jeste, samo je taj C35 bio simplex, mogla je da radi ili jedna ili druga kartica u istom trenutku. Ovi novi rade paralelno, čak radi i poziv na čekanju na jednoj kartici dok je druga aktivna. Nije loša stvar. Mislim, kome treba.
nesha taxista Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Evo još jedan s ''duplim'' programom:Jeste da je Kinez, ali ionako mnoga ugledna imena su proizvodnju prenela tamo. Anycool telefon se pravi u nekoliko verzija, ali sve imaju po 2 kartice koje se mogu koristiti istovremeno, kao i kamericu i još dosta drugih igračkica. Cela stvar može da se kupi i kod nas, a cene su od 15.000 do 21.000 dinara. Tekst o njima imate na ovom linku.
Time Crisis Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Btw. inače je poznata kompanija u S. Koreji "anycall" od koje su elegantno pozajmili ime. :)
nesha taxista Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Nisam znao za tu kompaniju, ali su Kinezi svakako poznati po tim stvarima. Kako bilo daju 6 meseci garanciju, nije skupo, pa ko voli...
adam weisphaut Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nego ima neko iskustvo sa nokiom 6500 ?Mislim pazarit.
wall Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nego ima neko iskustvo sa nokiom 6500 ?Mislim pazarit.Skroz OK telefon, ako tražiš nešto što nije smartphone.Sviđa mi se što je tanak i lak, ne sviđa mi se što nakon dva obavljena razgovora izgleda gadno uflekano i zaprljano, svaki dodir ostavlja trag na ispoliranim površinama.
ducca Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Koji sve noviji mobilni imaju po 2 kartice?Interesantan text o dole dva pomenuta modela:http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?...p;nav_id=286345
Recommended Posts