Mil@n Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Thx. Fuckin' IMDb.Use this:http://epguides.com/Ja ovo skidam i krećem uskoro da gledam, msm na coonntinuumm.
Roger Sanchez Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Zastarjeli promo, sad je poboljšana > dekoltirana i demole-irana.Nije baš neka vrhglumica ali se da podnest. Cijenim napore i Lexe Doig i Luvie Petersen (koja je do sada najviše pokazala) a ni žemsko gledateljstvo nije uskraćeno-- Odlično pokriven Alexov krivi zaključak o tome ko je Đejson, btw.
copkillah Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ja sam mu dao promo sa početka, jer i kreće od početka, neka otkriva redom :DMeni je Luvia Petersen every-tough-chick-in-action-movie, nekako mi je skroz po svakom mogućem i nemogućem klišeu, ali se ne žalim previše, tj ne smeta mi. I za spojler se slažem, lepo odrađeno :)
Roger Sanchez Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Kod pokazivanja Luve Petersen sam više mislio na ovo, a krenuli smo o tim osobinama serije..
MILF HUNTER Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Falling Skies, odgledao finale sezone i ne pamtim ovako glupo finale (a i epizodu) bilo čega.Po navici ću verovatno nastaviti da gledam i četvrtu sezonu, ali ovo je bilo glupo da gluplje ne može. Imam osećaj kao da su scenario napisali za 15-20 minuta.jel ostavljen klifhenger ili ima neku zaokruzenu celinu?meni je druga sezona daleko bolja od prve. trecu sam juce poceo i onako. interesantne su mi prve 3 epizode.
Blueberry Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nije baš neka vrhglumica ali se da podnest. Ako misliš na Rejčel, ne bih se baš složio. Baci pogled na ovo...http://www.imdb.com/title/tt0448022/Iako je u pitanju RomCom, ona nosi čitav film svojim neverovatnim šarmom i harizmom.
Dark Wader Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nije los Continuum, onako, malo kanadski naivan i zaseceren, ali je druga sezona mnogo gledljivija i bolja od prve.I pride izvrtese za sve pare u poslednjoj epizodi sa mega klifhangerom
Blueberry Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ljudi, da li je Continuum jedina ongoing SF serija na svekolikom TV nebu?
Blueberry Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Znači ništa.Bože, mogu samo da zamislim jad sajfaj gikova diljem USA.
Dankan Ajdaho Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Upravo završio sa Defying Gravity. Jako mi je žao što su je prekinuli nakon prve sezone, baš mi je lepo legla.
MILF HUNTER Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Znači ništa.Bože, mogu samo da zamislim jad sajfaj gikova diljem USA.doctor who na hrt2
Filipenko Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Da mi je znati ko uopšte gleda to sranje koje traje već 100 godina.
Recommended Posts