Amos Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Ja sam igrao malo u doba bete i secam se da su me umarale preduge video sekvence pre uzimanja i nakon obavljanja misije, hteo sam valjda nesto novije, nesto divlje. Dosao do nekog 10og nivoa i tad je istekao free to play. Verovatno cu te i ja smarati ovih dana ako resim da se opet zanimam malo. Edited November 15, 2012 by Mos
teacher Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Ja sam igrao malo u doba bete i secam se da su me umarale preduge video sekvence pre uzimanja i nakon obavljanja misije, hteo sam valjda nesto novije, nesto divlje. Dosao do nekog 10og nivoa i tad je istekao free to play. Verovatno cu te i ja smarati ovih dana ako resim da se opet zanimam malo.pa to je bar lako izbeći: nj.v. "space" prekida video sekvencu.
Aleksandar88 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance. Please check back again soon!Ne zajebavaj me :D
teacher Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance. Please check back again soon!Ne zajebavaj me :DUradi reload stranice.Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
*edited by mod Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 (edited) EDIT: Loguje mi se na sajt a na igir mi kaze da je pogresan password ili mail Edited November 16, 2012 by pavllle
Aleksandar88 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Nemoj da kucas mail nego nickname koji si odabrao za igru, meni je tako sljakalo, inace jos mi skida igru, net me urnise zadnjih par dana .
Amos Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 inace jos mi skida igru, net me urnise zadnjih par dana .+1Aj se nadjemo na istom serveru kad nas vec ima par pocetnika
teacher Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 +1Aj se nadjemo na istom serveru kad nas vec ima par pocetnikaIdite na red eclipse, pa ću moći da vam pomognem, ako ustreba.
Zverilla Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ti si bese (dosadni) republikanac?probao par nivoa da budem sith i dzedaj, sith prica je 100x zabavnija(al na pogresnim serverima, sad cu morati opet od pocetka na tom da krenem... :-S )dzedaji su takvi smaraci... sve se vrti na fazon budi miran ko pahomije nakon celonocnog seksa sa decacima.
teacher Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 ti si bese (dosadni) republikanac?probao par nivoa da budem sith i dzedaj, sith prica je 100x zabavnija(al na pogresnim serverima, sad cu morati opet od pocetka na tom da krenem... :-S )dzedaji su takvi smaraci... sve se vrti na fazon budi miran ko pahomije nakon celonocnog seksa sa decacima.:Dimam i par empire likova, ali mi je glavni lik jedi tenkić.
Aleksandar88 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ja poceo na Red Eclipse-u, kao Jedi (knight) naravno, necu valjda biti Empire scum !
Amos Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Jedi (guardian) ovde. Poceo da vracam balans sili.
bigvlada Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Ovo nisu trebali da urade, ovo je teška droga. Aviončiće mogu da konzumiram u izuzetno malim dozama. Ovo ne smem. :whistle:EDIT: Koga ja lažem, A new Hope je prvi film koji sam gledao u bioskopu. Skidam. Edited November 18, 2012 by bigvlada
pojmaš Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 koliko je i uopste ovo slicno KotOR-ima? nikad nisam igrao MMO, iskreno me taj multiplayer dio i ne zanima puno tako da je moje pitanje moze li se ovo igrati kao odlican besplatan single-player KotOR 3?
Recommended Posts