Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

Featured Replies

Podržavam. Privatne kompanije, privatno lice, nek počnu ljudi malo da misle. 15 godina ih upozoravaju na sve ovo, a oni i dalje u fazonu - pa šta, ovako je lakše.

22 hours ago, Mel said:

Nekako mi tesko da poverujem da Holandjani to nisu mogli da predvide

Kako ide ona najbolja izreka ikad - ne pripisuj nekoj zlobi nešto što se može jednostavno objasniti glupošću. Ne znam šta još treba da se desi da ljudi i države shvate da je njihovo samo ono što fizički imaju i kontrolišu (videti post ispod tvog D ). Tako i ja mogu da izdam dekret da će mi od sutra Tejlor Svit biti žena, a ja milijarder (javite administraciji da ne brine više za hosting troškove). S tim što je veća verovatnoća da se Tejlor Svift uda za mene nego da Holandija preuzme kontrolu nad proizvodnim pogonima u Šenženu.

Edited by Engineer

• Replies 3.8k
  • Views 441.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bejzbolka
    bejzbolka

Malopre čitam ovu vest, pročitao sam dva puta da vidim jesam li dobro razumeo. Iz perspektive političkog života u Srbiji ovo izgleda kao da se dešava na drugoj planeti.

• Nestorescu

• Gde je Putin desničar, šta je sa vama? Putin je čovek bez bilo kakve ideologije, on je deep state tehnokrata bezbednjačkog usmerenja, o bilo kakvoj ideologiji verovatno ima mišljenje kao i o bilo kakv

Posted Images

On 11/22/2025 at 8:34 AM, Engineer said:

Kako ide ona najbolja izreka ikad - ne pripisuj nekoj zlobi nešto što se može jednostavno objasniti glupošću.

Pa sad ispada da se taj ministar probudio jednog jutra, pala mu ideja na pamet, napisao dekret i obavestio novine, pa kad je bekfajerovalo sad ga svi pozivaju na odgovornost.

Sta znam. meni nerealan scenario, cak blamastican.

https://www.euractiv.com/news/eu-us-trade-deal-hurting-industry-with-mounting-export-barriers/

Riekeles warned that the bloc is now “geopolitically and geoeconomically cornered,” lacking agency in global negotiations.

He cited mounting dependencies on critical raw materials and semiconductors as evidence of Europe’s vulnerability: “European companies have been just days or weeks away from stopping production because of access to vital chips or critical minerals being held back.”

Ljuti neprijatelji barbarizma.

Evropa Nacija. Kako su glasovali Orbanovi, Ficovi, AfD i ostali koji se zalažu za mir? U Nepalestini.

šta mislite kako bi glasali SNSovci da smo u EU?

Zar nisu i Temu i Ali krenuli da otvaraju magacine po Evropi?

Tako se ne piše slobodno i otvoreno tržište?

Trziste je jako otvoreno za sve koji se pridrzavaju pravila.

3 minutes ago, bags said:

Trziste je jako otvoreno za sve koji se pridrzavaju pravila.

Temu se poprilicno pridrzava pravila koja vaze u zemljama isporuke.

Niko ne brani ostalim proizvodjacima i trgovcima da snize cene.

Dok se decenijama na istoku proizvodila jeftina roba zapadnih kompanija, smatralo se da se pravila poštuju. Sad kad istočne kompanije prodaju svoju robu, pravila se menjaju.

Da baš sad. Posle samo 15 godina. Ili više, ali znam da sam ja pre 15 počeo da kupujem te gluposti od 2€. Izmena je koliko vidim u visini de minimisa, koji je do sada bio 150€. U Kini je koliko znam 0€ za ovakve porudžbine. Pa mu onda ovo dođe reciprocitet valjda.

14 hours ago, Engineer said:

U Kini je koliko znam 0€ za ovakve porudžbine. Pa mu onda ovo dođe reciprocitet valjda.

@banecare1 ?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.