Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Ja sam se naslusao srpskog pravlosvanog boga kao i naroda najstarijeg. Sta naslusao, i dalje slusam. Ima toga onoliko. Ali greska je misliti da je to svojstveno samo nama, ceo Balkan je takav.

• Replies 10.9k
  • Views 974.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Ne mora biti SA ali jeste americka baza na BI

• Popular Post
36 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam se naslusao srpskog pravlosvanog boga kao i naroda najstarijeg. Sta naslusao, i dalje slusam. Ima toga onoliko. Ali greska je misliti da je to svojstveno samo nama, ceo Balkan je takav.

tumblr_p61idsJAjC1s4h6gko1_640.jpg

10 minutes ago, Emerald said:

No injuries reported, da, ali financial injury od par stotina miliona je neumitna.

Morao sam.

avywMVZ_700bwp.webp

19 minutes ago, Svarog said:

tumblr_p61idsJAjC1s4h6gko1_640.jpg.

bogumi, konkurencija je zestoka:

Latvians are one of the oldest Indo-European peoples in Europe...
The flag of Latvia – one of the oldest flags in use in the world...
Lithuanian language is the oldest not only in Europe, not only the oldest Indo-European branch...
Sirje Kiin: Estonians are one of the oldest indigenous peoples in Europe, as we have lived in our area for nearly ten thousand years...

ima tu poljaka i ostale brace slovenske. mrzi me da postavaljam, povraca mi se od naslova

1 hour ago, Shan Jan said:

Ima toga kod nas, ali obzirom koliko se dugo ta priča vrti po medijima od strane raznih opskurnih likova, nije se baš toliko primila. Putin i Rusija, though...

Aj malo se smanjite sa tim bogojavljanjem, smarate

To je jače od njih, rezultat je to višedecenijske propagande.

2 hours ago, theanswer said:

U moru svega što se desilo mislim da je pobedila Rubiova izjava o uzrocima rata. Izrael bi napao, pa bi Iran napao nas a bolje mi njih prvo da napadnemo. Ako izuzmemo sumanutu konstrukciju svega izrečenog, hit je što je izjavom pomogao onima koji sugerišu da Amerika radi za Izrael, da Bibi vuče njihovog MAGA ratnika za nos itd. Da je Zoran Mamdani izjavio ovako nešto rekli bi mu da je antisemit.

Pisali smo o tome. Rubio nije glup i nisam siguran da to nije namerno izjavio.

Oportunista i ljivaca Newsom izgovara recenice protiv Izraela i ponosi se time da nije primio ni dinar od AIPAC-a. Da to kae 1 centrista demokrata jeste nesto sasvim novo.

Enivej, mene ovo cepanje po američkim bazama i koje čemu podseća na onaj crnogorski vic - Vidju, mrtva tica a leti

Ne ide tako lako ovo uterivanje demokratije kad ti je vojska u dometu neprijatelja.

Neprijatno je ovo lupanje dronovima od par desetina hiljada dolara po bazama. I skupo i neprijatno.

2 hours ago, x500 said:

Nemoj hraniti trola! Na temi o ratu u Iranu, i Zalivu generalno, on pise o Srbima i tzv izabranom narodu. Moz' misliti, na ovoj temi su bas Srbi i floskule iz 90tih najvaznija stvar.

covid19

Izvinjavam se, ali odakle ti pravo da nekoga nazivas trolom?

Na temi o Iranu sam pisao o Izraelu, koji je napao bas taj Iran, te napravio paralelu sa konstrukcijama o "izabranim narodima" . Ovo ovde je replika @Mel. Ako ti se ne svidja sta pisem - to je u redu. Ali, ne nazivaj ljude trolovima.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.