Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

4 hours ago, Ayatollah said:

Nije mi baš jasno kakve veze ima Srbija sa ovom temom, ali ako ćemo o tome - u Srbiji je ta priča o nebeskom narodu shvatana više kao sprdnja među opštom populacijom, ne verujem da je bilo ko to ozbiljno shvatao osim možda nekih dijabola tipa Deretića, među Jevrejima se ta priča servira od kolevke i pelena i mnogi (ako ne i većina) je shvataju vrlo ozbiljno, čak i kada to ne pokazuju javno.

Btw, nadam se da ne misliš da to što nešto piše u Bibliji daje legitimitet njihovim umobolnim tvrdnjama o nekoj izabranosti. Ko i malo poznaje svet oko sebe zna da ni čovek, ni planeta Zemlja ni Sunčev sistem nisu ni po čemu ni posebni ni izabrani - samo smo imali dovoljno sreće da imamo planetu odgovarajuće veličine na odgovarajućoj daljini od odgovarajuće zvezde sa odgovarajućim satelitom i odgovarajućim magnetnim poljem da se razvije ljudska vrsta. Ništa više i ništa manje od toga.

Nije to do toga sta ja mislim, vec kako oni to vide. Oni i njihov glavni prekookeanski pokrovitelj.

Uz to, tezu o Srbima kao 1 nebeskom narodu je skovao Jevrej. :)

• Replies 10.9k
  • Views 974.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

4 hours ago, Mel said:

U zivotu nisam cula neku osobu da to kaze, nije to bio bas sentiment.

Sta nisi cula u zivotu: da su Srbi "nebeski narod" ili da su Jevreji - "izabrani narod Boziji"?

42 minutes ago, dillinger said:

Ko oseća veći transfer neprijatnosti od subote do danas:

• oni koji su zagovarali intervenciju u Iranu radi krsenja ljuckih prava i generalno likvidaciju mula

• oni koji su se veselili izboru Trampa kao manjeg zla nasuprot demokratskog intervencionizma

Mrtva trka realno, i jedni i drugi kao saveznici sa severa u momentu dok Deneris spaljuje Kraljevu luku i Lanistere

Sto se boldovanog tice, mozda smo mislili da u SAD postoji neki koncept koji se zove democratic accountability, da izgovoreno i proklamovano tokom kampanje ipak ima neku vrednost i signalizira buducu politiku.

Ocigledno da to nije slucaj i da su se SAD pretvorile u banana republiku. To ranije nije bio toliki slucaj. Jer, ne moze se, recimo, Obama porediti sa ovim - SAD su imale marginalnu ulogu u Libiji, a u Siriji su one red lines ostale u pesku i Obama nije intervenisao.

Ово Трампарино политичко самоубиство Ираном, комбиновано са ситуацијом у Гази и Фајловима прети да доведе до тектонских промена чији ће резултат бити нека друга земља која нимало не личи на ону у коју сам дошао пре више од четврт века. Не слути на добро.

Ladno i Radman ovde.

• Popular Post

U moru svega što se desilo mislim da je pobedila Rubiova izjava o uzrocima rata. Izrael bi napao, pa bi Iran napao nas a bolje mi njih prvo da napadnemo. Ako izuzmemo sumanutu konstrukciju svega izrečenog, hit je što je izjavom pomogao onima koji sugerišu da Amerika radi za Izrael, da Bibi vuče njihovog MAGA ratnika za nos itd. Da je Zoran Mamdani izjavio ovako nešto rekli bi mu da je antisemit.

47 minutes ago, G. L. said:

Sta nisi cula u zivotu: da su Srbi "nebeski narod" ili da su Jevreji - "izabrani narod Boziji"?

Od zivih ljudi to o nebeskom narodu nisam cula. Cula sam svasta i o susedima i o komsijama ali to nebesanje se izgleda nije toliko hvatalo iako su cenjeni casopisi nudili i to.

Milanović pozvao izraelskog veleposlanika na razgovor zbog izjava o Iranu

URED predsjednika Republike Hrvatske danas je na razgovor pozvao veleposlanika Izraela Garyja Korena. Kako stoji u priopćenju, savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku, veleposlanik Neven Pelicarić, upozorio je veleposlanika Korena da su njegove izjave neprihvatljive i štetne za bilateralne odnose.

Riječ je o izjavama u kojima je veleposlanik Izraela pozvao Republiku Hrvatsku "na prekid diplomatskih odnosa s Iranom" te na provjeru osoblja iranskog veleposlanstva, uz tvrdnju da su "u njemu pripadnici Revolucionarne garde sa zadatkom prikupljanja obavještajnih podataka i potpore terorizmu".

45 minutes ago, bags said:

Ladno i Radman ovde.

Đe si gazda, jebo te patak banjalučki hehe

8 minutes ago, Mel said:

Od zivih ljudi to o nebeskom narodu nisam cula. Cula sam svasta i o susedima i o komsijama ali to nebesanje se izgleda nije toliko hvatalo iako su cenjeni casopisi nudili i to.

Eh sad....

Da mi je neko dao 100€ svaki put kad sam cuo (od pojedinih iz okruzenja) tu frazu, sad bih ovde imao vlastiti stan - a ne ziveo u iznajmljenom.

Pa i uciteljica nas je smarala time, jos u osmoljetki. 90ih je to bilo ozbiljno lozenje.

Just now, G. L. said:

Eh sad....

Da mi je neko dao 100€ svaki put kad sam cuo (od pojedinih iz okruzenja) tu frazu, sad bih ovde imao vlastiti stan - a ne ziveo u iznajmljenom.

Pa i uciteljica nas je smarala time, jos u osmoljetki. 90ih je to bilo ozbiljno lozenje.

Jebem li ga mozda je nesto regionalno. Meni to bas nije bila fraza u svakodnevnom okruzenju a bila sam po slavama koje su 90ih sluzile za politicke svadje...

2 minutes ago, Mel said:

Jebem li ga mozda je nesto regionalno. Meni to bas nije bila fraza u svakodnevnom okruzenju a bila sam po slavama koje su 90ih sluzile za politicke svadje...

Nemoj hraniti trola! Na temi o ratu u Iranu, i Zalivu generalno, on pise o Srbima i tzv izabranom narodu. Moz' misliti, na ovoj temi su bas Srbi i floskule iz 90tih najvaznija stvar.

covid19

30 minutes ago, cedo said:

Milanović pozvao izraelskog veleposlanika na razgovor zbog izjava o Iranu

URED predsjednika Republike Hrvatske danas je na razgovor pozvao veleposlanika Izraela Garyja Korena. Kako stoji u priopćenju, savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku, veleposlanik Neven Pelicarić, upozorio je veleposlanika Korena da su njegove izjave neprihvatljive i štetne za bilateralne odnose.

Riječ je o izjavama u kojima je veleposlanik Izraela pozvao Republiku Hrvatsku "na prekid diplomatskih odnosa s Iranom" te na provjeru osoblja iranskog veleposlanstva, uz tvrdnju da su "u njemu pripadnici Revolucionarne garde sa zadatkom prikupljanja obavještajnih podataka i potpore terorizmu".

Ono kad Rrvati drže časove diplomatije.

E kukavno srpstvo ugašeno....cry

3 minutes ago, steins said:

Ono kad Rrvati drže časove diplomatije.

E kukavno srpstvo ugašeno....cry

ne drze rvati, drzi jedna strana (ona na kojoj je srce) politickog spektra, koja, eto, ima poziciju na kojoj moze da reaguje

isto kao u spaniji

i tako je oduvek u tom politickom spektru, neki su ljudi, neki su manje ljudi a neki su neljudi. sada vladaju neljudi

5 hours ago, Mel said:

U zivotu nisam cula neku osobu da to kaze, nije to bio bas sentiment.

Nisi pratila Klaru Mandić i društvo koje je promovisalo Kep Dragana sa Davidovom zvezdom o vratu dok se oriprema "odbrana" Knina kao "svete srpske zemlje" nebeskog naroda našihega.

Nisu se skidali sa svih TV kanala danima....

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.