Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Edited by radisa

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

7 minutes ago, Budja said:

Random lik na tviteru, ali mi se cini zanimljivo. I jeste se danas Tramp vadio da nije odluka Izraela, vec njegova licna.

Da li Izrael objavluje ovo sto pustaju od Epstinovih fajlova na kasicicu, do povucenih linija oko mocnih ljudi?

I sa vredi Rubiu da vrsi pritisak sa svoje strane, sta on pokusava da progura time sto naglasava da Izrael vuce Trampa u Iran?

17 minutes ago, radisa said:

Nisu njega ništa ubedili...

Došli su mu i rekli ili napdaj Iran ili idu slike šta si radio ko Epštajna... u FULL HD...

Nemam dokaza, naravno, samo zdravu pamet od ispred drakstora... fantom

A onda su mi i dalli istraživanja kako gubi Kongres u novembru...sasvim dovoljno razloga za novi rat

20 minutes ago, radisa said:

Nisu njega ništa ubedili...

Došli su mu i rekli ili napdaj Iran ili idu slike šta si radio ko Epštajna... u FULL HD...

Nemam dokaza, naravno, samo zdravu pamet od ispred drakstora... fantom

Ne verujem da je Tramp ucenjen, napad na Iran je samo nastavak onoga sto je zapoceto u Venecueli, ko god da je u Beloj kuci oni bi ove poteze vukli jer je to njima deo dugorocne strategije. Da je kojim slucajem pobedila Kamala bilo jos jedno sirenje demokratije, ovako gledamo cirkus.

7 minutes ago, radisa said:

a bre radisa, ovako izgleda kao da se cudis, a znas i sam da sto je dozvoljeno jupiteru nije i volu

2 minutes ago, cedo said:

a bre radisa, ovako izgleda kao da se cudis, a znas i sam da sto je dozvoljeno jupiteru nije i volu

Uošte nisma iznenađen, naprotiv... Samo dajem kontekst događajima...

Skoro pa pravilo u americkoj politici da trenutni predsednik gubi Kongresne izbore. Mislim da je poslednji koji nije izgubio bio Bus omladinac ali se to katastrofalno zavrsilo za SAD 2008.

In U.S. history, it is remarkably rare for the sitting president's party to not lose seats during a midterm election. Since the end of World War II, the president's party has lost an average of about 26 seats in the House and 4 seats in the Senate during midterms.

The phenomenon is so consistent that political scientists often refer to it as the "midterm curse."

Verovatno kod Trampa postoji strah opoziva i stalnih akcija protiv njega.

34 minutes ago, April said:

A onda su mi i dalli istraživanja kako gubi Kongres u novembru...sasvim dovoljno razloga za novi rat

Seća li se neko ubistava u Minesoti? Grenland? Maduro who? lolol Jedina konstanta ove administracije, dakle poslednjih godinu dana, je flood the zone all the time.

Ali ipak je početna ideja bila da se ovo brzo završi. Jer toliko glup nije da ne shvati da će da cene goriva odu gore ako potraje. A ako gorivo poskupi duplo kao što se najavljuje, u novembru mu neće pomoći ni Vučićevi izborni uslovi.

HCgznrUWsAAdvjX?format=jpg&name=medium

24 minutes ago, bios said:

Seća li se neko ubistava u Minesoti? Grenland? Maduro who? lolol Jedina konstanta ove administracije, dakle poslednjih godinu dana, je flood the zone all the time.

Ali ipak je početna ideja bila da se ovo brzo završi. Jer toliko glup nije da ne shvati da će da cene goriva odu gore ako potraje. A ako gorivo poskupi duplo kao što se najavljuje, u novembru mu neće pomoći ni Vučićevi izborni uslovi.

Ja se povremeno zapitam gde drze Madura, za sta mu sude i tako to. Nikad se ne setim dok dodjem do neta da pogledam. Nukvalno Maduro who.

Despite being sanctioned by the US in 2019, Mojtaba [Khamenei, son of the killed ayatollah Ali Khamenei] is said to oversee an investment empire of over £100million, with access to luxury properties in north London and bank accounts in the UK, Switzerland, UAE and Liechtenstein.

Mojtaba is said to own 11 properties on The Bishops Avenue - an exclusive street in Hampstead, north London, also known as 'Billionaires' Row'.

The Ayatollah's second son owns the properties through a network of shell companies, one of which is registered in the tax haven of the Isle of Man.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-15611447/Irans-new-supreme-leader-named-Ali-Khameneis-son-Mojtaba-Iranian-TV-network-reports.html

Edited by vememah

7 hours ago, radisa said:

Jedno pitanje, ne koje bi do pre par nedelja bilo "jesi ti normalan"...

Šta PPP misli, kako bi se svet poneo, ako bi Izrael deknuo nukleraku na Teheran? Ne zaboravimo, poluzvanično, Izrael ima neke bojeve glave...

Evo, ja ću prvi da kažem šta mislim, mislim da se skoro ništa ne bi desilo, bukvalno skoro ništa, neko bi možda i reagovao, ali ništa više od retorike...

Mislim da bi to bila kap koja bi prelila casu da im ipak zabrane ulaz na Evroviziju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.