Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

8 minutes ago, radisa said:

Jedno pitanje, ne koje bi do pre par nedelja bilo "jesi ti normalan"...

Šta PPP misli, kako bi se svet poneo, ako bi Izrael deknuo nukleraku na Teheran? Ne zaboravimo, poluzvanično, Izrael ima neke bojeve glave...

Evo, ja ću prvi da kažem šta mislim, mislim da se skor ništa ne bi desilo, bukvalno skoro ništa, neko bi možda i reagovao, ali ništa više od retorike...

.

Bila je studija, sa istrazivanjem US javnog mnenja, izvini pisem iz glave, mozda neko moze da nadje, ako se ne varam 2015 godine valjda povodom godisnjice Hirosime i Nagasakija.

Rezultati su bili sokantni, ako se ne varam vise od 60% amerikanaca su bili za upotrebu nuklearne bombe protiv Irana cak i ako to znaci milione mrtvih ukoliko s druge strane stoji smrt ne znam , nekoliko hiljada americkih vojnika.

Stvarno me mrzi da trazim.

I jos jedna stvar. Prr nekoliko godina, jedan uticajan ruski novinar, nekad americki, posle razgovora sa neimenovanim indijskim diplomatom rekao da je odgovor na pitanje , kako bi Indija reagovala na upotrebu takticke nuklearne bombe odgovorio, parafraziram:

" Zavisi, od toga da li to dovede do kraja rata i uspostavljenog balansa izmedju sila"

I na kraju, bas sam danas zeni rekao, da ako ovo potraje mesecima, ta varijanta uopste nije nezamisliva, jer posle nekoliko meseci rata u tom regionu vise nikom to nece biti bitno od problema u kojima cemo svi biti.

Tako da se potpuno slazem s tobom.

.

Edited by barba

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

18 minutes ago, radisa said:

Jedno pitanje, ne koje bi do pre par nedelja bilo "jesi ti normalan"...

Šta PPP misli, kako bi se svet poneo, ako bi Izrael deknuo nukleraku na Teheran? Ne zaboravimo, poluzvanično, Izrael ima neke bojeve glave...

Evo, ja ću prvi da kažem šta mislim, mislim da se skoro ništa ne bi desilo, bukvalno skoro ništa, neko bi možda i reagovao, ali ništa više od retorike...

Teorija razbijenog prozora - Putin bi postupio kao u kafani - Gle, ovaj razbio čašu o pod, deder 'vamo dedin kristal.

Ja nemam trunku sumnje da će Izrael u jednom trenutku, koji se meri mesecima, baciti neku vrstu nuklearne naprave na Iran.

U glavi mi jedna tuzna misao: Iran ce najebati i to jako. Koliko ce najebati ne zavisi uopste od njih, vec iskljucivo od US i Izraela. Ali ne postoji nista sto mogu da urade da smanje svoje stradanje u ovom trenutku. Ovo sto rade sada je prosto killswitch, ginemo pa da sto vise ljudi povedemo dole sa sobom.

2 minutes ago, steins said:

Ja nemam trunku sumnje da će Izrael u jednom trenutku, koji se meri mesecima, baciti neku vrstu nuklearne naprave na Iran.

Ja imam bojazan da ako Iran bude rasturen, to što imaju uranijuma će raspršiti po Izraelu...

1 minute ago, Zaboravan said:

Ja imam bojazan da ako Iran bude rasturen, to što imaju uranijuma će raspršiti po Izraelu...

Batina ima dva kraja

3 minutes ago, Fins fleet said:

U glavi mi jedna tuzna misao: Iran ce najebati i to jako. Koliko ce najebati ne zavisi uopste od njih, vec iskljucivo od US i Izraela. Ali ne postoji nista sto mogu da urade da smanje svoje stradanje u ovom trenutku. Ovo sto rade sada je prosto killswitch, ginemo pa da sto vise ljudi povedemo dole sa sobom.

Jedan od razloga zašto se ne čačkaju zemlje s n-bombom.

Recimo S. Koreja.

E:
Poland seeks as much autonomy as possible in terms of nuclear arms, Tusk says

Edited by Zaboravan

1 minute ago, Fins fleet said:

I ljudi koji se bore za pravdu, za bolje, za slobodan zivot, za izlazak iz verske tamnice, za oci sa licem i ubija ih rezim, i sad ih ubija neko drugi, a posle opet neki treci rezim. Kolevka civilizacije. I ludi Izrael, i ovaj debil sto se zapetljao, i u glavi i u politici i svima nama

Slucajno prebacih na Peconijev TV Happy. Njihov "trust pilecih mozgova" vec odlucio da Iran dobija ovaj rat, kao i Rusija svoj u Ukrajini. Posle sledi nesto poput Jalte vol. 2, gde ce veliki da udare granice novus ordo saeculorum-a.

fantom

Edited by G. L.

.

Zvanican nalog kineske armije izvukao pet lekcija iz udara US i Izraela po Iranu.

Zanimljivo.

26 minutes ago, Fins fleet said:

Naravno da ce najebati ali najebao je bio i Vijetnam na identican nacin.

Kao sto sam pre par dana rekao, francuzi salju svoj nosac aviona iz Baltika u Sredozemlje. Niko se vise ne plasi ruske invazije

3 minutes ago, dillinger said:

Naravno da ce najebati ali najebao je bio i Vijetnam na identican nacin.

Ne razumem paralelu. Kako Irancima pomaze to sto je i Vijetnam najebao ranije?

9 minutes ago, barba said:

.

Zvanican nalog kineske armije izvukao pet lekcija iz udara US i Izraela po Iranu.

Zanimljivo.

Tačke 2 i 3 su najjezivije. Ako ovi pomahnitaju tek smo najebali.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.