Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

6 minutes ago, Emerald said:

Grok kaze da je ovo istina, baraz raketa na Tel Aviv. Nije cudo da su Izraelci ljuti

Grok zaista nije validan za takva pitanja, nije ni za neka banalnija, a kamoli ovako nešto.

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 hour ago, Marcus Wulffings said:

U Iranu razorena zgrada u kojoj se bira novi ajatolah

Postoji jos jedan problem sa presretanjem: niko ne moze da predvidi gde ce ostaci da padnu, a ne moze ni da garantuje 100% unistenje projektila u vazduhu.

https://edition.cnn.com/world/live-news/iran-war-us-israel-trump-03-03-26?post-id=cmmaq4jtc00003b71n53c0yvo

Iran strikes Kurdish groups in Iraq

Iran’s Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) has targeted what it called counter-revolutionary groups in the semi-autonomous Kurdistan Region of Iraq, the group said, according to semi-official news agency Tasnim.

“The positions of counter-revolutionary groups in the Kurdistan Region of Iraq were destroyed with the launch of 30 drones,” the IRGC said.

Two Kurdish groups CNN spoke to confirmed the attacks but said the number of drones deployed were much smaller than claimed by the IRGC.

The Kurdish Democratic Party of Iran (KDPI) said it had been hit with three drones, which caused one light injury, and the Kurdistan Freedom Party (PAK) said it was targeted with one drone.

Putinov ideolog Aleksandar Dugin: Počeo je Treći svjetski rat. Mi smo sljedeći

Da, trenutno najidealniji uslovi koje ovi mračnjaci zamisliti mogu, u rangu Vučićevog trovanja

1 hour ago, Marcus Wulffings said:

U Iranu razorena zgrada u kojoj se bira novi ajatolah

WHERE IRANIAN AIR DEFENSE??

5 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Da, trenutno najidealniji uslovi koje ovi mračnjaci zamisliti mogu, u rangu Vučićevog trovanja

Pored svega što znamo, ovo samo projektuje koliki je nivo njihove narcisoidnosti, mi, mi, mi smo najbitniji...

Ne mogu ni sa smisle neku drugu retoriku osim ove..

29 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Kakav crni Putinov ideolog... kada će se više prestati sa davanjem na kredibilitetu ovom opskurnom grifteru...ako neko govori ruski a gubi mu se vreme na doslovno nezamisliva ludila neka uzme pa čita, ne ovo za mase što se prevodi kod nas (Osnovi geopolitike, Metafizika blage vesti, onda ona dal Konspirologija ili kako beše, Četvrta politička teorija...) nego Noomahiju... mislim off topic ali od kad sam prvi put čuo da se eksploatiše njegov imidž i ratnohuškačko ponašanje za propagandne potrebe zapadnih medija znao sam da ne da niko nije srećniji zbog toga od Dugina na jednom subjektivnom nivou, već da bilo kakav uticaj koji on ikada može da vrši na marginama ruske elite počiva islljučivo na tome što na zapadu nije ni izbliza tako opskuran kao u Rusiji (a ko zna za njega, zna kao za mim sadržaj prevashodno).

50 minutes ago, Palmira said:

Ово са УН је као када СНС екипа преузме јавно предузеће и упропасте га, па онда кажу, "ове Апотеке Београд не ваљају ничему, дај да продамо то да нам не праве губитке".

УН и не може савршено да функционише, али је и такав преко потребан и веома је ризично ово бахато рушење било каквогс истема.

Sve se slažem, nekada je i dobro radio ali više nego očigledno da već duže vremena nema nikakav uticaj i da veliki igraju po svojim a ne pravilima koje su sami usvojili.

Ne vidim razlog zašto bi se pravili blesavi.

Da li ima nešto bolje, nema. Da li ovo radi, ne radi.

Inace traje i kopneni rat Izraela sa Hezbolahom...ovi se hvale da su unistili nekoliko Izraelskih tenkova ali ja cisto sumnjam da su ih ovi izlozili tako lako...

Edited by Tutankamon

6 minutes ago, Tutankamon said:

Inace traje i kopneni rat Izraela sa Hezbolahom...ovi se hvale da su unistili nekoliko Izraelskih tenkova ali ja cisto sumnjam da su ih ovi izlozili tako lako...

i tako je tenk zastario.....

Izgleda Dubai i Abu Dabi opet ne rade.

Gde se informišete o toku rata, postoji li uopšte neki izvor koji je koliko-toliko realan ili mora sve da se proverava po 5 puta?

18 minutes ago, Tutankamon said:

ja cisto sumnjam da su ih ovi izlozili tako lako...

Ima tome 10 i kusur godina kad su Izraelćani dobro dobili po tamburi kad su krenuli sa gvožđem na tu stranu, ništa čudno.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.