Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

2 minutes ago, namenski said:

Koja budalastina, obaska sto se stvarno ne bi smelo ovako olako prenositi svakakvo net djubre: brodovi na gusto slozeni, kako se ni u luci ne slazu, u prolazu najmanje 1 nosac sa skakaonicom - valjda se Kinezi prisljamcili da bolje vide lolol - i konacno:

Screenshot-20260302-114237-Duck-Duck-Go.

DP kupola kakvu Amerikanci ne koriste od poodavno, i to na abartovanom WW2 brodskom dizajnu...

Vratite nam Andurila!!! cry

.

Ne sto nisam ekspert za sve i svasta pogotovo ne za savremena ratna dejstva ja nikad nisam ni pretendovao na to.

Zato obavezno stavim da "Iran tvrdi"...

Ovde si ti da nam objasnis sve to.

.

• Replies 11.1k
  • Views 992k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

A sto se mightytm F-15 i njegove dosadasnje neoborivosti tice: u kojim je to sukobima i protiv kojih opasnih isuse neprijatelja on to dokazivao svoje natprirodne moci?...

3 minutes ago, namenski said:

Ne budi toliko podmuklo bezobrazan i pride prebacivati na licno...

A ako nisi ekspert, koji K umeces onakve uratke?

Pisi impresije, filozofsko-moralne traktate, poeziju, sta god...

nobles

.

A sta tebe boli K sta je prenosim, ili mozda postoji komisija sa tobom na celu, ekspertska nekakva)))

.

15 minutes ago, namenski said:

Igrice, hvala bogu, ne igram i nikad necu, ali cu definitivno da ucvrstim misljenje o onima koji ih igraju...

Ali, ozbiljno, u sred pravog ratnog sukoba, shvatiti, pa jos podeliti onakav video materijal, pa jebote...

Nemoj tako...

Uostalom, neki od nas i ne igraju ratne igre, nego Life is Strange...sleep

Novi napad na Izrael

Al Jazeera
No image preview

After Iran’s salvo hit their skylines, will Gulf states e...

Despite Iranian hits on Gulf cities, regional voices warn against direct involvement - insisting this is not their war.

A sta tebe boli K sta je prenosim, ili mozda postoji komisija sa tobom na celu, ekspertska nekakva))

17 minutes ago, barba said:

A sta tebe boli K sta je prenosim, ili mozda postoji komisija sa tobom na celu, ekspertska nekakva)))

Aj se smiri, to pod #1.

A pod #2, mani se komisija i eksperata, dovoljan je obican, najobicniji - zdav razum..

Jos ako spadas u odrasle i ostvarene - na konju si...

nobles

Izgleda da je počela evakuacija civila iz Abu Dabija.

Screenshot_20260302_122922.png

2 minutes ago, namenski said:

A sta tebe boli K sta je prenosim, ili mozda postoji komisija sa tobom na celu, ekspertska nekakva))

Aj se smiri, to pod #1.

A pod #2, mani se komisija i eksperata, dovoljan je obican, najobicniji - zdav razum..

Jos ako spadas u odrasle i ostvarene - na konju si...

nobles

.

Nisam ja taj koji se uzbudio da bi morao da se smirujem))

Na taj post je reagovalo jos 3-4 upravo sa zdravim razumom, diskutujuci sa prenesenim a ne s prenosiocem... Sta vise , moja impresija od snimka bila prakticno ista kao kod @papapavle . ..

Sto se mene tice cela ta prica je pozadi i zaboravljena.

.

Edited by barba

Dupli post

Edited by barba

1 minute ago, barba said:

Nisam ja taj koji se uzbudio da bi morao da se smirujem))

Ne precenjuj se: da bih se ja uzbudio treba ihahaj toga, obaska sto toga nema ovde...

nobles

Naprosto, reagovao sam iako ne sudjelujem u radu topika na nekriticko prenosenje svega i svacega pa ma bilo pokriveno onim cuvenim XY tvrde...

Hocu reci da me ti licno ni malo ne zanimas..

O&O

21 minutes ago, Ted said:
Al Jazeera
No image preview

After Iran’s salvo hit their skylines, will Gulf states e...

Despite Iranian hits on Gulf cities, regional voices warn against direct involvement - insisting this is not their war.

.

Dobar tekst, ovo jeste cugcvang za zalivske monarhije.

Ako su elite mozda i htele pad rezima u Teheranu, verujem da nisu ocekivali da muslimanska ulica (umma) seta po ulicama Bahreina u podrsku Iranu.

Za sad izgleda da je "ideju" tesko ubiti na bliskom istoku, jer religiozni fundamentalizam zaista predstavlja cvrstu ideologiju.

Ako udju u rat bukvalno kao saveznik Izraela to moze da ima posledice...posledice ce imati i neulazak u rat.

Doduse u slicnom cugcvangu se nalazi i Evropa, sta god da uradi gubi.

Mislim da bi i jedni i drugi da se sve prosto zaustavi.

.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.