Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Popular Post

ja ne znam kako smo mi napravili tocak

• Replies 11.1k
  • Views 992k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

Otkud se sad pojavio ovaj clash report nalog i zasto se toliko postuje na ovoj temi?

Nisam ga pre primecivao.

6 minutes ago, ljuttko said:

Poznavaoci, momci i devojke noćas sam provela još jednu noć buljeći u aerodrome i fly radar pa mi zapalo za oko ovo na slici blizu Kipra, pola noći je tako kružio a evo i danas , piše da je vojni avon verovatno. Šta on radi tako kružeći ? image.png

Varovatno neki avion za nadzor ili ima opremu za elektronsko ometanje, pa kruži gore da radi rano upozoravanje ili elektronsko dejstvo(ako je više radar hvata dalje, recimo)

Monti Pajton, Black Adder, Allo-Allo i Only Fools and Horses u realnosti.

Neverovatno sta ljudi izjavljuju.

8 minutes ago, ljuttko said:

Poznavaoci, momci i devojke noćas sam provela još jednu noć buljeći u aerodrome i fly radar pa mi zapalo za oko ovo na slici blizu Kipra, pola noći je tako kružio a evo i danas , piše da je vojni avon verovatno. Šta on radi tako kružeći ? image.png

Daj informacije o avionu pa cu ti reci. Ali je verovatno neki awacs koji prati kretanje dronova i raketa ili eventualno neki air tanker.

4 minutes ago, bags said:

Otkud se sad pojavio ovaj clash report nalog i zasto se toliko postuje na ovoj temi?

Nisam ga pre primecivao.

Stari je nalog, prati situaciju ali nije bas bas pouzdan...

3 minutes ago, villiem said:

ja ne znam kako smo mi napravili tocak

Napravio ga neki lik, ali su se odamah pojvili ovi što prave saonice i koknuli ga... Sva sreća, deca sačuvala nacrte i odnela u neko siromašno pleme, koje nije imalo saoničasrki lobi, oni su sve nosili sami...

I tako je točak ugledao svetlost dana... Ne zato što su ljudi bili pametni, nego zato što neko nije uspeo da uništi planove.... fantom

Edited by radisa

Postalo je ozbiljno, salju vojna lica u javnost da je smiruje

22 minutes ago, ljuttko said:

Nesto je palo na UK suverenu teritoriju(vazdusnu bazu) na Cipru juce. Zato sada nesro djuska da ometa ili da osmatra da jos nesto ne doleti do Cipra.

Moze i ovako da se pise. Iran je deklarisani neprijatelj Izraela, za razliku od arapskih zemalja koje su legle na rudu. Ako uzmemo da Izrael ima pravo da postoji, onda mora da ima pravo i da se brani, makar i preventivno, narocito sto ako se ne brane preventivno kad se Iran do kraja naoruza nece moci ni postventivno. Iran tehnoloski totalno odudara od onoga sto je bilo sa Srbijom, Irakom, Libijom, Sirijom i tako tim popristima gde nacije ni svoju pracku nisu umele da sastave. Ako Izrael legitimno postoji, a da bi legitimno postojao u okruzenju hostilnih muslimanskih zemalja nakon sto su pobegli sa hostilnog evropskog kontinenta, to ne moze tako sto ce saditi cvece i siriti duh ljubavi.

I nista sto Izrael radi nije glupo, zlokobno sure thing, ali glupo bas nikako. Tuku Iran dok mogu, pod svojim uslovima, da ne bi sutra bezali pod iranskim.

25 minutes ago, harper lee said:

Ovi sampioni su zaista iskreno mislili da ce da ubiju Hamneija i da ce Iran da kaze - oh, well, sad kad nema Hamneija hajde da se dogovorimo.frust

Nekad je neophodno ubediti sebe (ili saveznike) da ćeš na brzinu i lagano sve da završiš - preko vikenda, maksimalno 4-5 dana.

Jer bez te (samo)obmane, možda ne bi ni hteo da krećeš u celu stvar.

Nije slučajno da su prethodnih nedelja antirtrampovski mediji bili puni izjava anonimnih vojnih lica o tome kako rat sa Iranom nije dobra ideja u ovom trenutku. Spremaju se ljudi za blame game koji će uslediti ovako ili onako.

10 minutes ago, Emerald said:

Postalo je ozbiljno, salju vojna lica u javnost da je smiruje

We will prevail! Jebem ti zivot, ko da je Iran njih napao D

we will p

Just now, Shan Jan said:

To uvek kazu, u svakom filmu i u svakom mandatu, nema ni jedan da neki to nije rekao

3 minutes ago, Shan Jan said:

Gledao konfu, koji su oni delulu, a pogotovo "ministar" rata pre njega, šta je pričao ludak, to do sada nisam čuo od Amera...

32 minutes ago, Emerald said:

Dobro, ovaj makar nije ostao zaglavljen u Dubajiu ko onaj Talijan. unsure

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.