Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

3 minutes ago, villiem said:

To uvek kazu, u svakom filmu i u svakom mandatu, nema ni jedan da neki to nije rekao

Roma Aeterna.

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

50 minutes ago, namenski said:

Iran je, BTW, toliko veliki i toliko geografski raznolik da nema vojne sile ili koalicije, pogotovo ne samo vazduhoplovstva koje bi uspelo da ga anuliratm...

Cak i u da se nekoj mudroj glavici povampirila ideja, svojevremena okosnica antikineske strategije isuse o vracanju u kameno doba samo konvencionalnim bombardovanjem...

Na stranu sto se radi o zemlji sa koliko ono bese, skoro 100 miliona stanovnika, i kadrovskitm i svakojako jos kadroj, a bice i ornoj da se - brani...

Jbg još poodavno ima tragova da ti što nešto odlučuju nisu uspeli da skontaju da Irak i Iran nije ista držva. Bukvalno.

Ali jbg piše se likvidacija ajatolaha, eno rone suze radosnice jer sloboda dolazi.

Ti što slave uglavnom su po Amerikama i nemaju nameru da se vrate, ovi drugi bi slavili ali znaju oslobodioci i od svadbe napraviti metu pa za sada skromno u krugu porodice.

4 minutes ago, Avatar said:

Gledao konfu, koji su oni delulu, a pogotovo "ministar" rata pre njega, šta je pričao ludak, to do sada nisam čuo od Amera...

.

Mislis na ono :

" Mi nismo poceli ovaj rat ali cemo ga zavrsiti")))

.

Edited by barba

6 minutes ago, steins said:

Dobro, ovaj makar nije ostao zaglavljen u Dubajiu ko onaj Talijan. unsure

Talijan je ministar odbrane pride.

33 minutes ago, radisa said:

Napravio ga neki lik, ali su se odamah pojvili ovi što prave saonice i koknuli ga... Sva sreća, deca sačuvala nacrte i odnela u neko siromašno pleme, koje nije imalo saoničasrki lobi, oni su sve nosili sami...

I tako je točak ugledao svetlost dana... Ne zato što su ljudi bili pametni, nego zato što neko nije uspeo da uništi planove.... fantom

Ima i druga verzija kako je nastao točak.

4 minutes ago, barba said:

.

Mislis na ono :

" Mi nismo poceli ovaj rat ali cemo ga zavrsiti")))

.

To i ono - Ko kaže smrt Americi, mi ćemo ga ubiti bilo gde u svetu...

Mislim, jbt, kakve izjave..

56 minutes ago, Emerald said:

O tome sam pisao prvog dana.

Za svetsku ekonomiju je Izrael nebitan ali Saudijska Arabija Ii UAE...

Ili Katar sa skoro 20% svetskog trzista gasa.. Istina cene na spotu ili po dugurocnim ugovorima mogu da se razlikuju, ali sta ako rat potraje vise od mesec ili dva.

Cena za Britaniju i ttf Holandija... I sta sad treba da odluci Evropa?

IMG_20260302_172103.jpg

Ni luk jeli ni luk mirisali & sam pao (niz stepenice), sam se ubio.

In an interview with GOP Rep. Mike Turner of Ohio, CBS News' "Face the Nation" moderator Margaret Brennan asked directly whether the U.S. had carried out the strike on Khamenei. Turner said that he had spoken with Secretary of State Marco Rubio, who "was very clear in the answer that we did not target Khamenei, and we were not targeting the leadership in Iran." 

https://www.cbsnews.com/news/cia-intelligence-us-israel-strike-ayatollah-ali-khamenei-iran/

8 minutes ago, vememah said:

Bukvalno niko u njihovim agencijama koje se time bave nije mogao da umisli da će se ovi predati kad Khamenei nestane. Oni se ljudi Iranom ozbiljno bave decenijama unazad, pišu i objavljuju radove o hijerarhiji klerikalne vlasti, procenjuju stabilnost, evaluiraju strategije...

Ali pod narandžastom administracijom je postalo moguće sve to lepo zaobići i odmah kao let's roll, Bibi mi garantuje biće gotovo za par dana hail

25 minutes ago, Tutankamon said:

Talijan je ministar odbrane pride.

Kažu iz usa da su hteli da jave nato-u ali skup roaming...

Partneri. lolol

Sad čuo na N1, Iranci tvrde da su gađali Netanjahuovu rezidenciju...kažu još da je njegov trenutni status nepoznat.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.