Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Preneo sam jer je zanimljivo, mada znatno više zvuči kao wishful thinking nego kao realan razvoj događaja, tim pre što je Atlantic poznato cionističko glasilo.

• Replies 11.1k
  • Views 992k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

1 minute ago, barba said:

Iranci prenose snimak kako tvrde pogotka americkog ratnog broda Maritime Strike.

Ne zove se nijedan brod Maritime Strike. Varijanta popularnog tomahavka se zove Maritime Strike Tomahawk (MST).

Just now, Weenie Pooh said:

Ne zove se nijedan brod Maritime Strike. Varijanta popularnog tomahavka se zove Maritime Strike Tomahawk (MST).

.

Tacno, hvala.. Kad skidam snimak a citam dijagonalno)

.

Meni ovo liči na video igricu

30 minutes ago, Weenie Pooh said:

Papa nešto sere, srećom tu je britanska Ljiljana Habjanović-Đurović da ga spusti na zemlju.

Image

Koliko taj Papa ima divizija?

• Popular Post

.

Jel stvarno ovoliki debil. ))

Dosta bizarni incidenti sa ovim 15icama. Gledam ovaj kome je snimljen pogodak, on niti je na nekoj borbenoj visini, niti u brzini. Let ravan skroz, bez ikakvog manerva koji bi ukazivao da je pilot svestan da je zahvaćen nekim zračenjem (čime su ovi aparati nakrcani do maksimuma). Pogodak u motor i mala bojeva glava odgovaraju pre nekoj VV raketi sa IC navođenjem nego nekom sistemu sa zemlje...pride bi na toj visini još negde bili vidljivi tragovi bustera tih raketa. Ovo je ispod 2000m, urbana zona, deluje kao da se vraćao na aerodrom.

Takođe, svi sistemi koji su prodati Kuvajtu imaju solidan friend or foe sistem, gde mislim da je čak i nemoguće prevesti (USAF)F-15 sa akvizicijskog na nišanski radar, sve i da to (po)želišD

Bilo kako bilo, ozbiljan milestone za ratno vazduhoplovstvo. Ma šta se ispostavilo kao epilog.. 50 godina ni jedan, onda za jednu jutro komada par.

Stižu potvrde, Iranci tvrde da su oborili 3 aviona i onaj jedan koji djeluje da je sam pao (a možda i taj jedan računaju). Imaju i slike 3-4 pilota, tako da se definitivno radi o većem roju aviona. Britanci priznali da su im pogođena dva broda u Bahreinu.

Bizarno je bas prava rec, mada u ratu valjda nista nije bizarno. Cudno, narocito zbog istorije i legende posle sletanja s jednim krilom nakon sudara u vazduhu, tamo 80tih (igrom slucaja Izrael).

30 minutes ago, steins said:

Ja izgrickah nokte, valjda sam 5x pomislio da je stigao do mete, kad on samo preleti i taj brod i odleprša dalje...

25 minutes ago, barba said:

.

Operacija "Immense Love"... bolje zvuči nego "Epstein Epic Fury"

35 minutes ago, barba said:

Koja budalastina, obaska sto se stvarno ne bi smelo ovako olako prenositi svakakvo net djubre: brodovi na gusto slozeni, kako se ni u luci ne slazu, u prolazu najmanje 1 nosac sa skakaonicom - valjda se Kinezi prisljamcili da bolje vide lolol - i konacno:

Screenshot-20260302-114237-Duck-Duck-Go.

DP kupola kakvu Amerikanci ne koriste od poodavno, i to na abartovanom WW2 brodskom dizajnu...

Vratite nam Andurila!!! cry

32 minutes ago, steins said:

War Thunder.

29 minutes ago, barba said:

.

Sve go ćaci. I on, i ona nesrećnica iz Venecuele, i mi, i Albanci...

34 minutes ago, steins said:

Igrice, hvala bogu, ne igram i nikad necu, ali cu definitivno da ucvrstim misljenje o onima koji ih igraju...

Ali, ozbiljno, u sred pravog ratnog sukoba, shvatiti, pa jos podeliti onakav video materijal, pa jebote...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.