Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Iran je, BTW, toliko veliki i toliko geografski raznolik da nema vojne sile ili koalicije, pogotovo ne samo vazduhoplovstva koje bi uspelo da ga anuliratm...

Cak i u da se nekoj mudroj glavici povampirila ideja, svojevremena okosnica antikineske strategije isuse o vracanju u kameno doba samo konvencionalnim bombardovanjem...

Na stranu sto se radi o zemlji sa koliko ono bese, skoro 100 miliona stanovnika, i kadrovskitm i svakojako jos kadroj, a bice i ornoj da se - brani...

• Replies 11.1k
  • Views 992k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

Nego, je l ste videli sta kazu Francuzi: iranci da ne napadaju posto su izgubili vodju.

Ono kao sah(prilici trenutku), izgubio si partiju kada ti je kraj(pao.

Ovo je ludje od 5d saha Putina I Zelenskog.

.

Saudijski cinovnik u programu Al Jazire izjavio da je US ostavila zalivske zemlje prakticno bez zastite, prebacila svoje resurse na odbranu Izraela sto njih cini veoma nezadovoljnim.

.

3 minutes ago, Emerald said:

Nego, je l ste videli sta kazu Francuzi: iranci da ne napadaju posto su izgubili vodju.

Ono kao sah(prilici trenutku), izgubio si partiju kada ti je kraj(pao.

Ovo je ludje od 5d saha Putina I Zelenskog.

2 hours ago, barba said:

.

Jel stvarno ovoliki debil. ))

Gica se i nogama i rukama da ga ne ustolice. Hteo bih ali pas mi odneo patiku a i mrze me tamo hoce da mu ubijyy.

1 minute ago, barba said:

.

Saudijski cinovnik u programu Al Jazire izjavio da je US ostavila zalivske zemlje prakticno bez zastite, prebacila svoje resurse na odbranu Izraela sto njih cini veoma nezadovoljnim.

.

O tome sam pisao prvog dana.

Za svetsku ekonomiju je Izrael nebitan ali Saudijska Arabija Ii UAE...

1 hour ago, Caligula said:

Kinezi vec pobedjuju, to je jasno. Centralizovana vlast ponekad ima svoje prednosti. Tehnoloski, ekonomski, a boga mi i kulturoloski se lepo prilagodjavaju trenutku (nije da nemaju problema ali za razliku od vecine covecanstva stvaraju sebi neku perspektivu)

ne stvaraju kinezi sebi centralizacijom perspektivu, vec amerika rusi perspektivu celom svetu

i, nije to zbog trampa, tramp je samo oljustio tu glavicu luka

5 minutes ago, barba said:

.

.

Episode 2 Whatever GIF

Nova.rs
No image preview

Nuklearna agencija: Možda će biti potrebna masovna evakua...

Direktor Međunarodne agencije za nuklearnu energiju (IAEA) Rafael Grosi upozorio je danas da bi na Bliskom istoku mogla da bude neophodna masovna evakuacija, ak

Poznavaoci, momci i devojke noćas sam provela još jednu noć buljeći u aerodrome i fly radar pa mi zapalo za oko ovo na slici blizu Kipra, pola noći je tako kružio a evo i danas , piše da je vojni avon verovatno. Šta on radi tako kružeći ? image.png

Austrijski Manfred Nowak najveci troll medju strucnjacima za medjunardno pravo:

Iran ima pravo da se brani

• According to international law expert Manfred Nowak, Iran's attacks on Israel and US military bases are permissible under international law pursuant to Article 51 of the UN Charter, as Tehran, as the attacked state, has the right to self-defense.

• Nowak considers the counterstrikes by the US and Israel over the weekend to be a clear violation of the UN Charter's prohibition of violence, as there was no immediate act of aggression by Iran and preventive strikes were not justified.

• Nowak criticizes the veto power of the permanent members as a “birth defect” of the UN and complains that even 80 years after the founding of the United Nations, there are still no standing UN troops.

• Popular Post

Somalijci pobeđuju, to je već jasno. Tehnološki, ekonomski, a bogami i kulturološki se lepo prilagođavaju trenutku. Nije da nemaju problema, ali bar stvaraju sebi neku perspektivu.

6 minutes ago, Emerald said:

Ovi sampioni su zaista iskreno mislili da ce da ubiju Hamneija i da ce Iran da kaze - oh, well, sad kad nema Hamneija hajde da se dogovorimo.frust

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.