Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

4 minutes ago, Hele said:

Druže, staviš skrinšat tvita na arapskom jeziku covid19

Ne link ka tviteru gde može da se klikne da ti pokaže prevod nego skrinšat 😁

.

Retko prenosim nesto s X... a TG obicno ovako prenosi tvitove.

Licno verujem u prevod koji sam napisao u postu, jer obicno verujem tim izvorima, za sve dalje od toga moraces da se pomucis nekako sam.

.

• Replies 11.1k
  • Views 992k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

5 minutes ago, barba said:

.

Retko prenosim nesto s X... a TG obicno ovako prenosi tvitove.

Licno verujem u prevod koji sam napisao u postu, jer obicno verujem tim izvorima, za sve dalje od toga moraces da se pomucis nekako sam.

.

Screenshot-20260302-102635-Chrome.jpg

1 minute ago, Hele said:

Aco, salji dzebanu ili vracaj pare. Tvoj Bin Zajeb. s_dj

1 minute ago, Hele said:

.

A ja sam znao da za tebe to nije nikakav problem))👍..

.

Uspela sam da budem u pozivu sa deckom iz Libana pre neki minut, koga ponesto imam da cimam tako jednom u tri meseca, i da se nasmejem kad se pomenuo Liban ne sto mi je nesto bilo smesno nego zato sto mi je sve nekako bilo nadrealno i sto sam imala glupu psiholosku reakciju. Sad kapiram da je on u tom trenutku dok je pricao sa mnom primao vesti od svojih in real time.

O brte koliko mi sad bezveze. Ja mislila gacace Liban sigurno u nekom trenutku u futuru, a ne da on sad u tome trenutku gleda gde su pale rakete.

1 hour ago, steins said:

sve od prijateljake vatre???

gospode

1 hour ago, villiem said:

Prijateljska vatra radi posao ako je jedan avion, ako su cetiri onda radi kontra

Da je bar F-35 u pitanju, ne bi bilo neverovatno da su se sva četiri pokvarila čim su uzletela, nije im odgovarao nivo vlage u vazduhu ili nešto tako debilno.

Ali F-15 je stara oprobana tehnologija, 40+ godina već leti.

• Popular Post

Papa nešto sere, srećom tu je britanska Ljiljana Habjanović-Đurović da ga spusti na zemlju.

Image

Edited by Weenie Pooh

"Liberalizacija RKC" . Otvorite temu.

2 hours ago, Milošica said:

Pa sada je promenio ploču na "4 nedelje"

.

Zapravo, ovo ima smisla.

Od trenutka kad je bilo jasno da dolazi na vlast pisem da ce jedan od osnovnih ciljeva njegove administracije biti energetski resursi, i njihovi tokovi... Sve sto mu je adut u suprostavljanju Kini.

Obrao je ruse, a posle Venecuele, iako je ovo samo produzenje rata od proslog juna, bilo je sasvim jasno da je na redu Iran.

Samit Kina - US , Xi -Tramp je planiran na pocetak aprila.

Skalp Venecuele i Irana snabdevaca jeftinom sankcionom naftom Kine je prilican adut, i zato se ne bih iznenadio da je Kina uradila sve sto je mogla da mu spremi "Staljingrad" sa Iranom..

.

Image

Dečija naivnost, lik samo želi najbolje svetu celom, čak i hejterima i luzerima. Treba ga glasati još hliljadu godina!

Screenshot_2026-03-02-10-58-06-903_com.instagram.android-edit.jpg

Znači, anonimni izvor blizak iranskom predsedniku skupštine kaže da ponestaje džebane?

Sa druge strane Kelly Grieco, a senior fellow at the Stimson Center think tank who used to teach at the Air Command and Staff College, + Becca Wasser, a senior fellow at the Center for a New American Security, kažu to isto za Epstein koaliciju (WSJ):

One of the challenges is you can deplete these really quickly. We’re using them faster than we can replace them.”

“The Trump administration has fired TLAMS at an extraordinary rate in operations around the globe, in the Middle East against Iran and the Houthis as well as in Nigeria on Christmas Day. When we wargame, TLAMS are some of the first munitions to go within that first week of a U.S.-China conflict.”

.

Iranci prenose snimak kako tvrde pogotka americkog ratnog broda Maritime Strike.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.