Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

31 minutes ago, Downforce said:

Po svim izjavama do sada - to je plan.

Bio je jedan čika sa sličnim planom pre četiri godine, čak su i datumi skoro isti, a vidi ga gde je sada...

16 minutes ago, palikaris said:

ma nema to veze sa time da li su vesti proverene ili ne. provereno je da je skola pogodjena, pun internet snimaka sa terena od raznih televizija. da li je 5 ili 20 ili 50 mrtvih, ne menja mnogo. jebe se njemu za vesti, truje ovde i smara vec godinama. lik je mentalno zaostao, i sad mi treba ovde sa njim da kao nesto ozbiljno raspravljamo.

Subota je druze, odakle ta deca tamo sada? Mozda je bio internat. Moguce da je skrenuta raketa pa pala. Poslednje sto verujem da su prvog dana rata gadjali zensku skolu prepunu ucenica namerno.

Edited by Tutankamon

1 hour ago, Engineer said:

Ne znam zašto insistiraš na tome da kritikovanje jednog zločinačnog režima vodi ka pravdanju strane intervencije, kad ja to nisam rekao niti mislim.

Insistiram na tome zato što ta vrsta kritike upravo tome i služi, tako je od kad je sveta i veka.

Kao što sam rekao FM-u, vaša britka kritika zločinačkog režima je samo kap u moru sveopštog saglasja po pitanju intervencije. Vas niko nije pitao da doprinesete tom saglasju, niste ni bitni in the grand scheme od things, ali stavovi koje ovde reprodukujete jesu bitni. Oni se od reči do reči poklapaju sa argumentacijom za svaku modernu stranu intervenciju. "Ja smatram da je u pitanju zločinački režim, nadam se da će uskoro pasti sa vlasti za dobrobit poštenoga naroda."

Vi ne morate da napravite sledeći korak u logičkom zaključivanju koji direktno iz ovog sledi, napraviće ga žitelji non-shithole countries. Ali svakako im u tome pomažete reprodukcijom njihovog centralnog argumenta.

1 hour ago, Engineer said:

Ti smatraš da je većinski negativan stav iranskog naroda prema Mulama američko-izraelska propaganda kojom pravdaju intervenciju. Odbijaš da poveruješ u to samo zato što ovi laprdaju dan i noć. Ali jedno ne isključuje drugo

Što se tiče stava "otkud znaš, možda se ovaj put intenzivnom propagandom širi istina a ne laži", to možeš da okačiš o onaj most za prodaju koji si ranije pominjao.

1 hour ago, Dsnake said:

Ti si izabrao šta su ti činjenice pa iz toga izvlačiš implikacije, to ne ide tako. Iranski režim je nenarodan ne implicira Amerika im treba bombama uvesti demokratiju. Mada kapiram da i ti to znaš, pošto si ovaj drugi deo izostavio.

To što se na forumu piše jesu činjenice o tome što se na forumu piše. Harper je rekao da će se tutumračiti o odnarođenom iranskom režimu, budja je rekao da se ne tutumrači o odnarođenom iranskom režimu, a činjenice kažu da se zaista tutumrači.

Da li vi na to dodajete "ali ja uprkos tome ne podržavam intervenciju" je savršeno nebitno, jer vas niko neće ni pitati da je podržite. Ipak je korisno da širite argumentaciju o stanju na terenu koje je, je li, zrelo za promenu. Narod vapi za slobodom!

10 minutes ago, roux senyurt said:

potvrdjena je smrt vrhovnog vodje

u jbt

1 minute ago, Tutankamon said:

Subota je druze, odakle ta deca tamo sada? Mozda je bio internat. Moguce da je skrenuta raketa pa pala. Poslednje sto verujem da su prvog dana rata gadjali zensku skolu prepununucenica namerno.

То само Руси убијају намерно. јер они су подљуди.

3 minutes ago, roux senyurt said:

izraelci

Hajde da sačekamo potvrdu iz nekih ozbiljnih izvora...

Just now, Ayatollah said:

Hajde da sačekamo potvrdu iz nekih ozbiljnih izvora...

vazi, po meni su izraelci naozbiljniji u regionu

6 minutes ago, roux senyurt said:

izraelci

A jebi ga ti :) i Iranci tvrde da su razvalili pola Izraela.

1 minute ago, Tutankamon said:

Subota je druze, odakle ta deca tamo sada? Mozda je bio internat. Moguce da je skrenuta raketa pa pala. Poslednje sto verujem da su prvog dana rata gadjali zensku skolu prepunu ucenica namerno.

Mislim da je cela poenta da su Izraelci dokazali da im ne bi bio problem da gadjaju skolu punu ucenica ako se tu nalazi slucajno u poseti svojoj cerci neki bitni protivnicki general. Ne kazem da se to desilo, samo kazem da je ovo samo jos jedan u nizu njihovih bolenaskuraczadecuprotivnika.

3 minutes ago, Tutankamon said:

U Iranu je petak neradni dan za škole. Subota je prvi radni dan

Just now, roux senyurt said:

vazi, po meni su izraelci naozbiljniji u regionu

Ono cemu svedocimo poslednjih godina je da su najveci lazovi.

Just now, Jesper23 said:

A jebi ga ti :) i Iranci tvrde da su razvalili pola Izraela.

to su tvrdili i u junu, a ja se licno uverio da nisu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.