Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 hour ago, Radoye said:

Proslog vikenda je ~350 hiljada demonstriralo trazeci intervenciju u Iranu

Stvarno? gospode

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 hour ago, Radoye said:

Jbg Karni gleda da mu persijska imigracija ne prebegne Konzervativcima. Proslog vikenda je ~350 hiljada demonstriralo trazeci intervenciju u Iranu (za poredjenje - Ukrajinci su do sada najvise izveli 10-tak hiljada na samom pocetku ruske invazije, sada ih se skupi nekih 1000, dok pro-Palestinaca bude 200-tinjak, kada se demonstrira protiv americkih pizdarija bude mozda 500-tinjak). Principi i pravo su jedno ali glasovi su glasovi.

Verovanje da će karijerni bankar praviti neki front otpora je otprilike kao ono da će ovi iz Evrope da naprave nešto slično. Lepo što je rekao istinu onomad, ali tu se otprilike završava njegov domet.

Edited by Amos

11 minutes ago, zorglub said:

Jbt ispašće da ja branim inženjera isuse, ali stvarno bi mogli bar da sačekamo proveru bilo kakvih vesti.

ma nema to veze sa time da li su vesti proverene ili ne. provereno je da je skola pogodjena, pun internet snimaka sa terena od raznih televizija. da li je 5 ili 20 ili 50 mrtvih, ne menja mnogo. jebe se njemu za vesti, truje ovde i smara vec godinama. lik je mentalno zaostao, i sad mi treba ovde sa njim da kao nesto ozbiljno raspravljamo.

28 minutes ago, Dsnake said:

Pa ti si pomenuo novokomponovanu fascinaciju zločinačkim režimima, pa sam ja pokušao da deo fascinacije povežem sa identifikacijom, jer mi ovde isto trpimo represiju države. Hteo sam da napišem sablažnjavanje, ali odustao da se pogrešno ne protumači. Ja eto mislim da sam osetio empatiju u slučaju demonstracija protiv ICE, demonstracija u Nepalu i u Iranu, pa opet ne mislim da će američke i izraelske bombe to da reše.

ajde sad i ti, oces da objasnis nekome ko se bez ikakvog povoda javio na temu da istrazuje poturice

@April @Mindaugas Žukauskas @garmonbozia

na vreme sam prijavio da je useravanje teme pocelo

razumem da mozda i nemate vremena, ali vas molim da iscistite i opomenete forumase da svoju pro ili kontra politiku, a koja dotice nas, isteruju na nekom drugom mestu

Edited by cedo

2 hours ago, Weenie Pooh said:

Bilo ovo?

Image

Kakav skup ljigave gamadi, više bih rispekta imao za njih da su ćutali i pridružili se razbijanju Irana, gmazovi odvratni.

• Popular Post
14 minutes ago, radisa said:

copyImage.jpg

riportovan si sto mi izbacujes slike iz RL ph34r

5 hours ago, Filozof manijak said:

Moj izvor inormacija su neki Iranci iz Teherana sa kojima sam kontaktu.

Ne zameri ako sam propustio, šta kažu za poslednje proteste?

1 minute ago, palikaris said:

ma nema to veze sa time da li su vesti proverene ili ne. provereno je da je skola pogodjena, pun internet snimaka sa terena od raznih televizija. da li je 5 ili 20 ili 50 mrtvih, ne menja mnogo. jebe se njemu za vesti, truje ovde i smara vec godinama. lik je mentalno zaostao, i sad mi treba ovde sa njim da kao nesto ozbiljno raspravljamo.

I da je škola pored kasarne IRG. Taman da @NiZdr ili @Desmond Bojčinski objasne da je to krivica onoga ko je školu tu smestio, a ne onoga ko ju je pogodio.

11 hours ago, Tutankamon said:

Iranski migovi lete nad Teheranom

Ghosts of Tehran

potvrdjena je smrt vrhovnog vodje

Just now, roux senyurt said:

Nisu li već šefovi Hezbolaha, Hamasa i Irana više puta oživljavali nakon izraelske potvrde da su mrtvi mrtavcati?

2 minutes ago, roux senyurt said:

Ko je potvrdio? Citam da Izrael poziva na ustanak i paralelno kavljaju smrt Khomeinija. Djeluje kao propaganda, ali vidjecemo.

Edited by Jesper23

Just now, Roger Sanchez said:

Nisu li već šefovi Hezbolaha, Hamasa i Irana više puta oživljavali nakon izraelske potvrde da su mrtvi mrtavcati?

jesu ako pitas hamas, iran i prijatelje

1 minute ago, Jesper23 said:

Ko je potvrdio? Citam da Izrael poziva na ustana i paralelno kavljaju smrt Khomeinija. Djeluje kao propaganda, ali vidjecemo.

izraelci

2 hours ago, Papovac said:

pisi ako saznas jos nesto. ne mogu da ih smaram stalno. oboje su treneri i moraju da odrzavaju veze i sa svojim ekipama.

Један мој школски друг је тамо службено, па заглавио. Јавићу ако има битних ромена.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.