Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 11.1k
  • Views 992.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

3 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Pa ovi što potenciraju na operativnoj izvrsnostitm napada ističu da je on posledica hiljada sati praćenja, provera obaveštajnih podataka i sinhronizacije. Praktično da je potvrda tog cilja odredila početak čitave intervencije. Po prvi put rano ujutru, ne noću kao do sad..

I Ladena su tako ubili barem 5-6 puta. Od pećine do pećine.

Imam sumnju, samo to, dok se ne dokaže suprotno. Ne kažem da nije nemoguće jer kao što rekoh, može biti veće štete nego koristi od irgc i sl.

Pa postavi.

1 minute ago, Budja said:

Ko su ti?

U ovoj situaciji, uz svaki izvor bi valjalo postaviti o kome je rec.

London based, Saudi sponsored yawn2

1 minute ago, vememah said:

Pa postavi.

Ti si postavio tviter ne ja, kliknuo sam na link, deluje neki emigrantski sajt.

Rojters uzima vesti od Axiosa, Axios uzima od "senior israeli official", bbc/cnn prenose vesti od rojtersa, iran international citira bibija. Sve u krug. Jebes Ajatolaha, njega ionako jedan jaci prdez deli od smrti

1 minute ago, Baldrick S. said:

Rojters uzima vesti od Axiosa, Axios uzima od "senior israeli official", bbc/cnn prenose vesti od rojtersa, iran international citira bibija. Sve u krug. Jebes Ajatolaha, njega ionako jedan jaci prdez deli od smrti

Sustinski mislim da njegove ubistvo ne bi oborilo vlast u Iranu jer to nije tipicni dikatorski rezim. To je neki hibrid.

Ali bi njegovo ubistvo pomoglo Trampu i Netanjahu da proglase pobedu.

6 minutes ago, Ayatollah said:

Druže, za 50 godina življenja u medijskoj torturi sa svih strana sam naučio da prepoznam propagandu čim je vidim, a ovo je propaganda 1/1, čak vrlo očigledna, i jedno stoti put da vidim Izraelce da to rade. Možda je Hamnei stvarno poginuo, ali sumnjam da i Bibi to stvarno zna u ovom trenutku, već se pokušava da se ovim objavama stvori osećaj bespomoćnosti kod Iranaca i da se predaju/ podignu ustanak.

moje bliskoistocno iskustvo me je naucilo nesto drugo, ali ok, saznacemo uskoro svakako

4 minutes ago, Zaboravan said:

I Ladena su tako ubili barem 5-6 puta. Od pećine do pećine.

Imam sumnju, samo to, dok se ne dokaže suprotno. Ne kažem da nije nemoguće jer kao što rekoh, može biti veće štete nego koristi od irgc i sl.

Ma naravno, i ja sam samo prepričao šta pišu ovi koji veruju da je vest tačna...i koliko je glupo na ubistvu 1 čoveka temeljiti čitav napad na ovoliku zemlju (dočim je izvesno da je narandžasti babun popušio tu bananu iz taka)

Malo CNN numerologije za zaludne:

3 hr 16 min ago

Timing of US-Israel attack on Iran bears symbolic meaning in Judaism as Netanyahu references holiday of Purim

By Tal Shalev

The timing of the US and Israeli attack on Iran bears symbolic meaning in Judaism, as Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu referenced the upcoming holiday of Purim in his first statement.

“Twenty five hundred years ago, in ancient Persia, a tyrant rose against us with the very same goal, to utterly destroy our people,” Netanyahu said of the story, which takes place in what is now Iran. “Today as well, on Purim, the lot has fallen, and in the end this evil regime will fall too.”

Netanyahu frequently references religious events or symbols in his statements.

Ahead of the upcoming Jewish holiday , worshippers read a specific portion from the Old Testament, known as Zachor.

The passage from the book of Deuteronomy commands the ancient Israelites to remember an unprovoked attack by the nation of Amalek, located in modern-day Sinai and southern Israel, and to eradicate the memory of Amalek once the Israelites are settled in their land.

The passage is read publicly before Purim to fulfil what Jews consider the mitzvah – or commandment – of remembering Amalek as Israel’s achetypical enemy. Amalek is often referenced as an historical enemy of the Jewish people, and Netanyahu invoked it shortly after the October 7, 2023 attack on Israel.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.