Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 minute ago, Dsnake said:

Kako se to razlikuje od komentarisanja demonstracija i fašizma u USA?

Ne razumem pitanje. Kakve veze ima komentarisanje bilo cega sa podrskom bilo cemu? To su dve razlicite stvari.

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

.I.

7 minutes ago, dillinger said:

Al Dzazira

Zasto se blamiras? Nepojmljivo ti je da Izrael ubija decu?

A Al Džazira se poziva na iranske državne medije.

Ako te zanima moj stav o Palestini, vidi šta sam pisao na toj temi.

Nepojmiljivo mi je da pre mesec dana ništa od vesti iz Irana nije bilo tačno, a danas sve jeste.

Edited by Engineer

Lupaju po Bahreinu kao kuma u daire. Dubai nije zapostavljen, sada već ne znaju da li je bolje da pvo dejstvuje pa gde padnu delovi, ili da ne diraju ništa.

Netenjahu kaze da je sada doslo vreme da se narod u Iranu pobuni i pomogne svrgavanju rezima.

Zvuci kao realan plan.

Mojima iz Dubaija PVO presretala rakete iznad zgrade. Imam fotke ali ne i dozvolu da delim. Otkazani za sada svi letovi do sutra u 3.

1 minute ago, Engineer said:

.I.

A Al Džazira se poziva na iranske državne medije.

Ako te zanima moj stav o Palestini, vidi šta sam pisao na toj temi.

Iskreno me zabole za tvoj stav o Palestini, znam da je neiskren dokle god podrzavas iste te zlocince dok uteruju demokratiju u drugim drzavama

4 minutes ago, harper lee said:

Ne razumem pitanje. Kakve veze ima komentarisanje bilo cega sa podrskom bilo cemu? To su dve razlicite stvari.

Pa ti si pomenuo novokomponovanu fascinaciju zločinačkim režimima, pa sam ja pokušao da deo fascinacije povežem sa identifikacijom, jer mi ovde isto trpimo represiju države. Hteo sam da napišem sablažnjavanje, ali odustao da se pogrešno ne protumači. Ja eto mislim da sam osetio empatiju u slučaju demonstracija protiv ICE, demonstracija u Nepalu i u Iranu, pa opet ne mislim da će američke i izraelske bombe to da reše.

• Popular Post
1 minute ago, Downforce said:

Netenjahu kaze da je sada doslo vreme da se narod u Iranu pobuni i pomogne svrgavanju rezima.

Zvuci kao realan plan.

Ako se Trampov i Bibijev ratni plan sastoji u tome da oni izvrše dva naleta raketama i avionima, a onda da se digne neki narod i zbaci režim, bojim se da ih čeka neprijatno otrežnjenje. Uopšte ne sumnjam da jedno 70% Iranaca prezire mule, ali isto tako ne sumnjam da jedno 90% njih ne želi da im Izrael i SAD postavljaju vladare.

5 minutes ago, dillinger said:

Iskreno me zabole za tvoj stav o Palestini, znam da je neiskren dokle god podrzavas iste te zlocince dok uteruju demokratiju u drugim drzavama

Još da si sposoban da shvatiš da ne podržavam, nakon što sam 3 puta to napisao, gde bi ti bio kraj

6 minutes ago, palikaris said:

aj stvarno pusi kurac idiote. nista tebi nije pojmljivotm i inace, jer da bi bilo treba imati iq veci od 20

ziga

Edited by Engineer

2 minutes ago, Ayatollah said:

Ako se Trampov i Bibijev ratni plan sastoji u tome da oni izvrše dva naleta raketama i avionima, a onda da se digne neki narod i zbaci režim, bojim se da ih čeka neprijatno otrežnjenje. Uopšte ne sumnjam da jedno 70% Iranaca prezire mule, ali isto tako ne sumnjam da jedno 90% njih ne želi da im Izrael i SAD postavljaju vladare.

Nastavak od pre X strana, ne znaju oni šta je najbolje za njih pa će im se bombama objasniti.

Israeli ‌Prime Minister ‌Benjamin Netanyahu said on Saturday that there were many ‌signs ⁠indicating Iran's Supreme Leader ⁠Ayatollah Ali Khamenei "is no longer", without explicitly ‌confirming his death.

Netanyahu also said Khamenei's compound had been ‌destroyed, and Revolutionary Guard commanders ‌and senior nuclear officials had ben destroyed.

https://uk.news.yahoo.com/israels-netanyahu-says-signs-iranian-190905770.html

16 minutes ago, palikaris said:

jebote kakva si ti majmuncina isuse

Smoran kao Engineer...cry

Jbt ispašće da ja branim inženjera isuse, ali stvarno bi mogli bar da sačekamo proveru bilo kakvih vesti.

14 minutes ago, Ayatollah said:

Ako se Trampov i Bibijev ratni plan sastoji u tome da oni izvrše dva naleta raketama i avionima, a onda da se digne neki narod i zbaci režim, bojim se da ih čeka neprijatno otrežnjenje.

Po svim izjavama do sada - to je plan.

• Popular Post
1 minute ago, Downforce said:

Po svim izjavama do sada - to je plan.

copyImage.jpg

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.