Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

6 minutes ago, Budja said:

Toga, naravno, na PPP forumu nema, ali vazno je da si se oglasio.

2 minutes ago, Budja said:

Jos jedan krug: nekoliko desetina hiljada je zasnovana na nicemu. Taj broj ne postoji vec je izmisljen.

Prvo kažeš da se na forumu naravno ne priča o nenarodnom iranskom režimu, a onda citiraš čoveka koji piše "mule jesu odnarođene, pobile desetine hiljada građana".

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

3 hours ago, Gandalf said:

Tuzno. No, to moze da se tumaci i kao prihvatanje nove realnosti.

Grenland ne moze, ali Iran moze, to je nas interes u ovom trenutku, nema principa i medjunarodnog prava.

Grenlanđani bar nisu finansirali teroriste po svetu. Ali s druge strane Izrael i USA jesu, često čak i iste one kao i Iran.

2 minutes ago, Engineer said:

Ne prihvatam spoljno obaranje, čak sam i rekao to. Tačnije da osuđujem (i izražavam zabrinutost, ipak sam ja za EU). Tako da ne znam zašto pišeš to što pišeš.

Teraš me da samo ponovim isto što sam pisao Filozofu Manijaku - osuđivanje & zabrinjavanje je prvi sastojak u alhemijskom procesu koji vodi do rata.

Internalizacija zvanično odobrenih narativa ne čini ih tačnim, ali čini čoveka spremnijim da slegne ramenima na ono što će uslediti kao posledica tih narativa.

2 minutes ago, Engineer said:

Nemam pravo da sudim, ali imam pravo da mislim i da vidim.

"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck"

Taj nivo promišljanja & viđanja, odokativno "liči mi na patku", to ne služi apsolutno ničemu osim da ublaži instinktivnu ljudsku reakciju na posledice bombardovanja. Da posle možeš da kažeš, "Užasno je to što se dešava ali šta ćeš, mule su to."

Neodgovorno je tako rezonovati kad ulog predstavlja veliki broj ljudskih života.

9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Prvo kažeš da se na forumu naravno ne priča o nenarodnom iranskom režimu, a onda citiraš čoveka koji piše "mule jesu odnarođene, pobile desetine hiljada građana".

U pet minuta.lolol

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Bilo ovo?

Image

To je ta Evropa kojoj tezimo.

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

1 lasta ne cini prolece.

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Taj nivo promišljanja & viđanja, odokativno "liči mi na patku", to ne služi apsolutno ničemu osim da ublaži instinktivnu ljudsku reakciju na posledice bombardovanja. Da posle možeš da kažeš, "Užasno je to što se dešava ali šta ćeš, mule su to."

Neodgovorno je tako rezonovati kad ulog predstavlja veliki broj ljudskih života.

Ne znam zašto insistiraš na tome da kritikovanje jednog zločinačnog režima vodi ka pravdanju strane intervencije, kad ja to nisam rekao niti mislim. Pa većina država na svetu ima zločinački režim protiv kog je većina naroda. Iranski čak nije ni najgori.

Ti smatraš da je većinski negativan stav iranskog naroda prema Mulama američko-izraelska propaganda kojom pravdaju intervenciju. Odbijaš da poveruješ u to samo zato što ovi laprdaju dan i noć. Ali jedno ne isključuje drugo

1 hour ago, Papovac said:

pisi ako saznas jos nesto. ne mogu da ih smaram stalno. oboje su treneri i moraju da odrzavaju veze i sa svojim ekipama.

Mi u kontaktu sa rođakinjom u Abu Dabiju (njini, moji su uglavnom iz Čikaga) baš im frka, čuli se par puta, rekoh pun rezervoar, decu, vodu i zlato u torbu i gledaj alternativne puteve do pustinje jer šume nemate.

Prvo me ispljuvali, sada sam već tečo

Kao i obicno, makar deklarativno, Pedrito izvan otuzne buddy trojke Makron-Merc-Starmer.

are very numerous and cheap. The best thing is drone air defense or canon airdefense. They are highly mobile and very difficult to destroy, often targeting residential building because they are not always very precise.

https://x.com/SanderRegter/status/2027801675877003599

25 minutes ago, Budja said:

Tuzno. No, to moze da se tumaci i kao prihvatanje nove realnosti.

Grenland ne moze, ali Iran moze, to je nas interes u ovom trenutku, nema principa i medjunarodnog prava.

Jbg Karni gleda da mu persijska imigracija ne prebegne Konzervativcima. Proslog vikenda je ~350 hiljada demonstriralo trazeci intervenciju u Iranu (za poredjenje - Ukrajinci su do sada najvise izveli 10-tak hiljada na samom pocetku ruske invazije, sada ih se skupi nekih 1000, dok pro-Palestinaca bude 200-tinjak, kada se demonstrira protiv americkih pizdarija bude mozda 500-tinjak). Principi i pravo su jedno ali glasovi su glasovi.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.