Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Srbin opet pobedio na opštinskom takmičenju iz geopolitike.

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Pa ni taj ne može da se odluči, malo je prijatelj, malo neprijatelj naroda.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kad usvojiš tezu da iranski naprednjački režim tiraniše svoju populaciju, kad zausmeš stav da ima smisla protiviti se tome spolja

Možda je ovako jednostavnije - Da li misliš da naprednjački režim ne tiraniše svoju populaciju? I da je onda stav spolja prema Vučiću sasvim na mestu, jer mu se apsolutno niko ne protivi.

Ili ti zaista misliš da je iranski režim bolji od našeg?

4 minutes ago, Jesper23 said:

Šahedi lagano terorišu po Bahreinu, skontali da je dosta lakša meta od Izraela.

Ispražnjene vojne baze su najlakša meta:

Drugi javljaju da su izginuli neki italijanski vojnici u NATO bazi.

38 minutes ago, Filozof manijak said:

Mule jesu odnarođene. Pobile su pre manje od 50ak dana nekoliko desetina hiljada svojih sunaodnika.

A moguće je biti i na poziciji protiv direktne vojne intervencije (ili sankcija) i protiv režima koji tiraniše svoju populaciju.

A jbg, ozbiljan si čovek. Da su govna kao i svaki režim jesu, da su desetine hiljada pobijeni, nisu.

Bahrein je pobio više kada je tamo probano arapsko proleće i gle, unutrašnja stvar samostalne države.

Jbg valjda na ovom forumu 2 i 2 jesu 4 pa ko voleo da je 5 ili 3.

7 minutes ago, Zaboravan said:

Bahrein je pobio više kada je tamo probano arapsko proleće

Nećemo preterivati

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ispražnjene vojne baze su najlakša meta:

Drugi javljaju da su izginuli neki italijanski vojnici u NATO bazi.

Ne znam za ita ali ger je slala manji broj, s kojim razlogom ne znam

2 minutes ago, Engineer said:

Nećemo preterivati

Pa slobodno izađi s brojevima, koliko u Iranu, koliko u Bahreinu.

Koliko je desetine hiljada u Iranu preterivanje, toliko sam i ja prst-palac preterao za Bahrein. Što ubijeno što mark progutao

13 minutes ago, Zaboravan said:

A jbg, ozbiljan si čovek. Da su govna kao i svaki režim jesu, da su desetine hiljada pobijeni, nisu.

Bahrein je pobio više kada je tamo probano arapsko proleće i gle, unutrašnja stvar samostalne države.

Sve sto smo sabrali ovde a i inace kaze da imaju rezim ozbiljnih ubica, ne prostih

13 minutes ago, Zaboravan said:

Praviš grešku kao i Vini , ako imam stav da je režim odnarođen, i da je pobio nekoliko desetina hiljada ljudi, to ne znači da podržavam nasilnu opciju sa strane za smenu tog režima. Nema potrebe uvoditi Bahrein kao neki argument.

Moj izvor inormacija su neki Iranci iz Teherana sa kojima sam kontaktu. Koliko su tačne te informacije nemamo pojma ni ti ni ja. Ja sam izabrao da verujem njima. Znaći nije ni twitter, ni ostale mreže ili mediji.

Pogled na rezim u Iranu, po mom razumevanju, mi je slican kao pogled na nas rezim. Postoji snazna manjina koji misle da su zaostali ludaci i bore se protiv njih svim silama, dok tiha vecina prevashodno pizdi zbog ekonomskih problema i raspada drzave. Otud i najveci protesti koji su bili zbog rasta cena a ne zbog nosenja hidzaba. U svim gradovima u kojima sam bio svi ljudi koje sam sreo su bili nezadovoljni vlascu i situacijom. Mozda je drugacije po selima al ni njih nema beskonacno.

Edited by Shan Jan

15 minutes ago, Filozof manijak said:

Praviš grešku kao i Vini , ako imam stav da je režim odnarođen, i da je pobio nekoliko desetina hiljada ljudi, to ne znači da podržavam nasilnu opciju sa strane za smenu tog režima. Nema potrebe uvoditi Bahrein kao neki argument.

Moj izvor inormacija su neki Iranci iz Teherana sa kojima sam kontaktu. Koliko su tačne te informacije nemamo pojma ni ti ni ja. Ja sam izabrao da verujem njima. Znaći nije ni twitter, ni ostale mreže ili mediji.

Pošteno.

Avion izraelske vlade OMM011 je poleteo iz Beersheba u 2.08 po lokalnom vremenu iz Tel Aviva, destinacija nepoznata.

Edited by stajebrebilo

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.