Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 minute ago, harper lee said:

Interesantno je bilo pratiti trend pada fascinacije javnosti tim izgovorom od Kosova, preko Avganistana, Iraka, Libije, Sirije pa sada do Irana, mogao bi se lep tekst napisati na tu temu. Razmisljam o tome koliko je podizanje nivoa beskrupuloznosti tog izgovora kako mu je opadao rejting u javnosti uticao na porast autoritarnosti u politickim elitama i desnicarskog suverenistickog odgovora birackih tela. Elite stalno zaboravljaju notornu cinjenicu da vecina stanovnistva mozda jeste ne narocito inteligentna ali joj je instinkt poslovicno nepogresiv.

E, ali njima su instinkti toliko duboko urezani u korteks, da čak i danas kad im je na vlasti režim koji te izgovore ne poteže, (Tramp: udario sam na Venecuelu zbog nafte), oni i dalje debatuju pod paradigmom tih izgovora! (AOC: ne valja mu intervencija jer narod Venecuele i dalje grca pod diktatorskim režimom.)

Jebe lud zbunjenog.

Just now, harper lee said:

Monarhista autonomas.lolol

Marija Terezija bi vas dole još jače bombardovala! nobles

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Odjeci i reagovanja srpskog tvitera.

image.png

bzvz je sto sam prenosis svoje tvitove

mada podrzavam transparentnost na tvici

• Popular Post

Jel bi mogli mi koje to interesuje ovde da pratimo trenutna desavanja i analize?

43 minutes ago, Weenie Pooh said:

Da li je moguće da operaciju stvarno nazvali "Epic Fury"? isuse Retardirani reditori vladaju svetom.

Ime je odlično. Rekao bih.......wait a minute.......... epsko

giphy.gif

5 minutes ago, Engineer said:

Nisi dobro pročitao ili razumeo. Naveo sam jedan primer gde je američko bombardovanje dovelo do smene diktatorskog režima a protiv kog je većina naroda bila. Tako da nije nemoguće da se to desi. Jer desilo se.

Taj srpski use case se već decenijama citira u kontekstu podrške za demokratizujuća bombardovanja širom sveta, ali nije ceo svet Srbija 2000.

Primera radi, ideja da je većina iranskog naroda protiv mula je iskonstruisana bez ikakvih osnova, uglavnom izraelski PR plasiran za vreme američkih demokratskih administracija.

6 minutes ago, pbg12345 said:

bzvz je sto sam prenosis svoje tvitove

mada podrzavam transparentnost na tvici

Jeste brt ja sam definitivno Merica Perica, antikomunista i antifašista, provalio si me.

3 minutes ago, Tutankamon said:

Jel bi mogli mi koje to interesuje ovde da pratimo trenutna desavanja i analize?

Ma može, ali daj bar dok se ne iskristališu koliko-toliko pouzdane informacije da na brzinu izbistrimo još jednom devedesete zaključno sa petim oktobrom.

To je tradicionalno otvaranje svakog topika o aktuelnim geopolitičkim dešavanjima, mislim da pola ukrajinskih tema ima tu diskusiju na prvih par strana.

Tviter kaže da je u trenutku bombardovanja baze u Bahreinu unutra bilo 10k+ vojnika unutra. unsure

20 minutes ago, barba said:

.

Ko nije uspeo da postane " ekspert" do dorucka, pokusati sad vise nema smisla, na drustvenim mrezama sve vec zauzeto...

Saudi Arabija osudila agresiju Irana i rusenje suvereniteta zalivskih zemalja, i pridruzuje se u zajednickom odgovoru,... Iran tvrdi da je 32 devojcice poginulo u osnovnoj skoli...

Ostaje da vidimo jesu li udari obezglavili iransku drzavu.

.

Jbg znaju kako je prošao Faisal, opaku memoriju imaju. fantom

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Primera radi, ideja da je većina iranskog naroda protiv mula je iskonstruisana bez ikakvih osnova,

Imam most da ti prodam

34 minutes ago, Weenie Pooh said:

"Ja sam uz pošten narod koji nepotrebno strada, ali znate, pošto čujem iz pouzdanih izvora da tamo kolju sitnu decu i potoci krvi teku ulicama, moralo se nešto uraditi cry"

To niko nije tvrdio, i ti ti harper serete kvake.

Just now, Engineer said:

Imam most da ti prodam

Taj što si kupio od Pahlavijeve ekipice persijskih monarhista? Neka hvala, zadrži ga.

Pokazaće vreme koliko je utemeljena ta ideja.

Evo, ako narod bude motivisan američkim bombama pa milioni sekularnih fedajina krenu da se jurišaju prsima na bajonete islamista, priznaću da sam pogrešio. A ako se to ne desi...

9 minutes ago, steins said:

Ime je odlično. Rekao bih.......wait a minute.......... epsko

giphy.gif

Računam da je izrael to nazvao lavovski ujed, kobrin pljuc, davidov kroše...

21 minutes ago, pbg12345 said:

pa krao je 2000 al je pao

da je bio zreo 95te pao bi

morao je rat doci u srbiju da bi doslo iz dupeta u glavu

Brt o čemu ti na Iran topic... huh

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.