Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

9 minutes ago, kronostime said:

Par desetina hiljada vojnika overseas bas i nisu za zanemarivanje, narocito ako pocnu da se vracaju kuci u dzakovima. fantom

Da, ali je Amerika zaštićena fantom

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bar da je tiltovanje izvorno forumsko, bezbroj je takvih debilnih srednjeputaških smatranja diljem interneta.

Evo primera radi naše gore list, feministički bloger Džil Filipović, sa stavom "Dobro je oslobađati napaćeni iranski narod, ali nije dobro da to radi Trampova korumpirana administracija."

Jbg wokelibosi u kratkom spoju.

Sloboda Iranu na krilima orange budale.

12 minutes ago, kronostime said:

Kamo srece da je poslednje. fantom

Ludjenje ili tiltovanje? Intervencionizma i imperijalizma (ludjenja) ce uvek biti, dobro je videti da tiltovanje ipak lagano gubi uporiste kako se sve vise i vise gomilaju intervencije s istim izgovorom. Kako bese onaj transparent - i plavuse su shvatile.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bar da je tiltovanje izvorno forumsko, bezbroj je takvih debilnih srednjeputaških smatranja diljem interneta.

Evo primera radi naše gore list, feministički bloger Džil Filipović, sa stavom "Dobro je oslobađati napaćeni iranski narod, ali nije dobro da to radi Trampova korumpirana administracija."

https://x.com/JillFilipovic/status/2027652883337122207

Pa nije nemoguće, i kod nas je Miloševićev režim pao godinu dana posle bombardovanja, i stranog finansiranja opozicije. I konačno smo dočekali slobodu i demokratiju posle 10 godina tiranije, patnje, sankcija i ratova. Ali izgleda da nam se nije nešto svidelo.

Februar 2026.

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/drustvo/urucene-nagrade-slobodan-milosevic-ovogodisnji-dobitnici---milorad-vucelic--sps--vulin--ivana-zigon

4 minutes ago, harper lee said:

Nije to srednjeputasko smatranje vec zvanican izgovor vec skoro pola veka koji se odavno izlizao do neprepoznatljivosti. Srednjeputaski smatraci sa drustvenih mreza su samo glupe kokoske ili beskicmeni sledbenici intervencionizma.

"Ja sam uz pošten narod koji nepotrebno strada, ali znate, pošto čujem iz pouzdanih izvora da tamo kolju sitnu decu i potoci krvi teku ulicama, moralo se nešto uraditi cry"

Just now, Weenie Pooh said:

"Ja sam uz pošten narod koji nepotrebno strada, ali znate, pošto čujem iz pouzdanih izvora da tamo kolju sitnu decu i potoci krvi teku ulicama, moralo se nešto uraditi cry"

1746.jpg

6 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said:

Da, ali je Amerika zaštićena fantom

Da, ali bombe padaju i po zemljama zaliva zato sto su americke baze tamo, a poneka padne i po civilima u okolini baze.

Da ne pricamo koliko bi stete nanela blokada Ormuskog moreuza.fantom

4 minutes ago, Zaboravan said:

Jbg wokelibosi u kratkom spoju.

Sloboda Iranu na krilima orange budale.

Ma gde shvatili, to što piše je najprimitivniji "ne valja kad Tramp radi X, valjalo bi da moji rade X."

Što im je država sabornija oko nečega, to je jači fanatični tribalizam kod tih zilota. Stvarno za posmatranje.

Kao onomad kad su se isti ljudi zaklinjali da nikad neće primiti "Trampovu vakcinu", da bi samo godinu dana kasnije pozivali da se svi koji ne prime "Bajdenovu vakcinu" ograde bodljikavom žicom.

1 minute ago, Engineer said:

Pa nije nemoguće, i kod nas je Miloševićev režim pao godinu dana posle bombardovanja, i stranog finansiranja opozicije. I konačno smo dočekali slobodu i demokratiju posle 10 godina tiranije, patnje, sankcija i ratova. Ali izgleda da nam se nije nešto svidelo.

Februar 2026.

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/drustvo/urucene-nagrade-slobodan-milosevic-ovogodisnji-dobitnici---milorad-vucelic--sps--vulin--ivana-zigon

Jeste, kod nas su samo učtivo bockali, trebalo je jače pa bi nam se svideli rezultati.

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

.

Ko nije uspeo da postane " ekspert" do dorucka, pokusati sad vise nema smisla, na drustvenim mrezama sve vec zauzeto...

Saudi Arabija osudila agresiju Irana i rusenje suvereniteta zalivskih zemalja, i pridruzuje se u zajednickom odgovoru,... Iran tvrdi da je 32 devojcice poginulo u osnovnoj skoli...

Ostaje da vidimo jesu li udari obezglavili iransku drzavu.

.

Edited by barba

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Interesantno je bilo pratiti trend pada fascinacije javnosti tim izgovorom od Kosova, preko Avganistana, Iraka, Libije, Sirije pa sada do Irana, mogao bi se lep tekst napisati na tu temu. Razmisljam o tome koliko je podizanje nivoa beskrupuloznosti tog izgovora kako mu je opadao rejting u javnosti uticao na porast autoritarnosti u politickim elitama i desnicarskog suverenistickog odgovora birackih tela. Elite stalno zaboravljaju notornu cinjenicu da vecina stanovnistva mozda jeste ne narocito inteligentna ali joj je instinkt poslovicno nepogresiv.

13 minutes ago, Engineer said:

Odjeci i reagovanja srpskog tvitera.

image.png

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jeste, kod nas su samo učtivo bockali, trebalo je jače pa bi nam se svideli rezultati.

Nisi dobro pročitao ili razumeo. Naveo sam jedan primer gde je američko bombardovanje dovelo do smene diktatorskog režima a protiv kog je većina naroda bila. Tako da nije nemoguće da se to desi. Jer desilo se.

A ja inače osuđujem svaku stranu intervenciju, pa i ovu. Treba pustiti svaku državu na miru, pa nek narod sam izabere svoje vođe.

Edited by Engineer

Monarhista autonomas.lolol

15 minutes ago, Engineer said:

Februar 2026.

Sloba je bio zreo da padne 1995. Održavao se na vlasti samo zahvaljujući krađi izbora. Bombardovanje nije imalo veze sa tim. Pao bi i bez toga.

pa krao je 2000 al je pao

da je bio zreo 95te pao bi

morao je rat doci u srbiju da bi doslo iz dupeta u glavu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.