Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

6 hours ago, Miki_belavista said:

pale su plate u Iranu na valjda 50-60$ minimalac, jel postoje dva kursa ko kod nas devedesetih.

Ovo je jedinstvena prilika da čovek oženi Persijanku i pretvori svoj život u hiljadu i jednu noć.

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 hour ago, April said:

Ta budala samo pravi troškove. Buš senior bi pre 15 dana bio u Teheranu.

Iskreno se nadam da se Evropa neće mešati.

Budala se zaletela, pa sad nema kud. Ako odustane ispašće slabić. A ako krene to znači brifinzi, pisani izveštaji, generali, taktike… previše to komplikovano. Koliki god bio glupak, shvatio je da ovo neće biti kao sa Madurom, uđeš, izađeš i gotovo. Na kraju će ipak morati da pokrene akciju i sve ovo će izgledati veoma, veoma ružno.

1 hour ago, April said:

oženi Persijanku i pretvori svoj život u hiljadu i jednu noć.

Možda u ulozi ubogog seljaka iz bajke. Ja sam mislio da Nemci imaju kompleks više vrednosti dok nisam upoznao nekoliko Iranaca. E sad moj uzorak je mali i podložan debeloj grešci ali utisak je takav. Da skratim, možda bi se udala iz ljubavi/koristi ali to ne menja gorak ukus u ustima familije kad se ćerka uda za kmeta svinjojeda.

14 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Možda u ulozi ubogog seljaka iz bajke. Ja sam mislio da Nemci imaju kompleks više vrednosti dok nisam upoznao nekoliko Iranaca. E sad moj uzorak je mali i podložan debeloj grešci ali utisak je takav. Da skratim, možda bi se udala iz ljubavi/koristi ali to ne menja gorak ukus u ustima familije kad se ćerka uda za kmeta svinjojeda.

Ne vara te utisak.

3 hours ago, April said:

Ovo je jedinstvena prilika da čovek oženi Persijanku i pretvori svoj život u hiljadu i jednu noć.

nije, potrajace beda tamo jos dugo.

• Popular Post

fantom

Usrali se

10 hours ago, duda said:

fantom

Na ogradu pa u more - problem resen. rolf

Postali su razmaženi, sad im ne valja produljenje službe na samom nosaču zbog Irana. Posada je na izmaku snaga, možeš misliti.

Dok se Iran ne reši, nema im vraćanja kući. Neka zahvale narandžastom na usporenom biznisu.

5 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Postali su razmaženi, sad im ne valja produljenje službe na samom nosaču zbog Irana. Posada je na izmaku snaga, možeš misliti.

Dok se Iran ne reši, nema im vraćanja kući. Neka zahvale narandžastom na usporenom biznisu.

Ne bih da zvucim trivijalno, ali u Evropi je na delu neka stomacna verzija virusa, kod nas al cujem i sire, vrlo nezgodna i nelaka za podnosenje a ne zelim da je zamisljam u okolnostima limitiranog pristupa toaletima. Ako i ti na brodu u ovim istorijskim trenucima okrecu isti virus, onda whistle

Ok, u pravu si, treba i to uzeti u obzir. Dvadeset pet hiljada ljudi na ograničenom prostoru i u hroničnoj nuždi. Bizarno...

Koliko je toaleta imao Kolumbo na brodovima pa otkrise Ameriku?

Nego ove sisice na brodovima danas bi jos i djakuzi na brodu?

images?q=tbn:ANd9GcTe6Jcq5iSciyAFW6g5Agw

D

• Popular Post

HB5lKU8W8AECE93.jpeg

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.