Mauci Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 The Walking Dead probija dno iz nedelje u nedelju
Miralem Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 meni se cini da su reditelja naterali da ubaci zombije u seriju, a on zapravo jedino zeli da snima toplu ljudsku pricu sa primesama spanske serije. samo se gledaju i placu i prave pateticne izraze lica i spasavaju maaaalu decu.
WTF Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Na koju foru je serija toliko gledana i hvaljena od strane kriticara?Hvaljena je prva sezona koja je imo bila sasvim soldina. Onda su posle uspesne prve sezone resili da skresu budget, pa su otpustili bolje pisce a da bi se ustedelo na produkciji sada ima manje dobre akcije i zombie scena a vise pateticnih dosadnih scena sa debilnim dijalozima.
gervasius twinkleminkleson Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ne znam, meni je prva scena bila bezveze, a otpustanje pisaca i showrunnera mi je djelovalo kao veoma dobra ideja u nadi da ce serija ekshli postati gledljiva. Istina je da je druga sezona gora, ali to je samo nastavak trenda - nakon prve epizode konstantno opada kvalitet.A hvaljena je, koliko vidim, i druga sezona. Kao, nema veze sto nema akcije, vazan je character development, ljucka drama i to. Go figure.
Moća Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ma brate usrase nacisto. Strip je previse brutalan za tv ali opet nisu morali da naprave takvo sranje. Ti ljudi da su toliko velike pickice ne bi ni preziveli majku mu.
Miralem Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 e tako, odgledo se2e3 do kraja i odustajem. uprkos neizmernoj ljubavi prema zombijima. jebo im pas mater, jebo im pas mater.
eye of the beholder Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zombije cu i dalje da volim....i hoce neko da mi objasni onu scenu sa bunarom? Mislim ideja "hajde-da-izvadimo-zombija-da-ne-upraljamo-vodu-u-bunaru" apsolutno nema smisla! Jer šta, izvade ga i onda bi kao koristili tu vodu?
Arkadija Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Odgledala sinoć ukletu kuću(AHS) na Fox Life, uopšte nije loše, mislim da ću da nastavim da pratim na ovaj način.
WTF Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zombije cu i dalje da volim....i hoce neko da mi objasni onu scenu sa bunarom? Mislim ideja "hajde-da-izvadimo-zombija-da-ne-upraljamo-vodu-u-bunaru" apsolutno nema smisla! Jer šta, izvade ga i onda bi kao koristili tu vodu? Ma ta scena sa vadjenjem zombija iz bunara je najbolji deo cele te epizode Jedino sto bi bilo bolje od toga je da su pustili celu sex scenu sa Lauren Cohan
freakns Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 The Walking Dead probija dno iz nedelje u nedelju ova tema sve vise i vise lici na:ijao, kako je losa bila nova epizoda Kasandre! *sada sam je napljuvao, izgledam sebi opet kul... ovaj, kewl... sada mogu da gledam sledecu epizodicu *jebote, serija je dno dna, uzas potpuni koji kao sto Mileram rece veze nema sa Walking Dead. i OK je sto volite to da gledate, pa majku mu, i snima se da bi ljudi gledali! i ne gledate vi da bi mogli popljuvati jos malo po njima, vec gledate sto uzivate, jer to jebanje zarad nevinosti uglavnom ne prolazi... mi kojima je serija zaista dno(i to ne zato sto sam kewl, vec zato sto sam kompletni nerd) odavno ne gledamo ovo sranje... samo, sta Lauren Cohan radi u Walking Dead? ako se stvarno jebe kao sto WTF nagadja, ima da pocnem opet da gledam Walking Dead, sa uzivanjem!!!
gone fishing Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 :Dpogledah ulepšavaće seriju sve do marta, što bi opet moglo da znači da će se radnja čitave sezone odvijati na farmi
Mauci Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ova tema sve vise i vise lici na:ijao, kako je losa bila nova epizoda Kasandre! *sada sam je napljuvao, izgledam sebi opet kul... ovaj, kewl... sada mogu da gledam sledecu epizodicu *jebote, serija je dno dna, uzas potpuni koji kao sto Mileram rece veze nema sa Walking Dead. i OK je sto volite to da gledate, pa majku mu, i snima se da bi ljudi gledali! i ne gledate vi da bi mogli popljuvati jos malo po njima, vec gledate sto uzivate, jer to jebanje zarad nevinosti uglavnom ne prolazi... mi kojima je serija zaista dno(i to ne zato sto sam kewl, vec zato sto sam kompletni nerd) odavno ne gledamo ovo sranje... samo, sta Lauren Cohan radi u Walking Dead? ako se stvarno jebe kao sto WTF nagadja, ima da pocnem opet da gledam Walking Dead, sa uzivanjem!!!Ja je gledam jer je govno i nasmeje me cesce od 90% sitcomova. A brate volim i da opljunem jer sam strasno kewl i osecam se posle k'o da sam jeb'o Lauren Cohan i Oliviju Wilde.
gervasius twinkleminkleson Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kad smo vec kod toga, Lauren Cohan je vjerovatno daleko najiritantniji lik u Supernatural. U Walking Dead, doduse, tesko da moze biti, s obzirom na to da su apsolutno svi potpuni idioti.Uz to, pljuvanje opusta. So, why not? Niko nije obavezan da se sa tim slozi. Jedini mi je problem sto je serija dosadnija nego sto je glupa :)
mandingo Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) Ja Belu™ nisam ni primetio u TWD. Kakvu paznju obracam kad gledam seriju - verovatno bi mi i Kristinica™ promakla. Edited November 9, 2011 by mandingo
Recommended Posts