kgmr Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 samim clanstvom na ovom urbanom foprumu se dokazali da prezirete sd i njegovu filmografiju, apelujem na vasu savest da krenete malo dalje od opstih mesta, kojima je i On sam sklon
Ras Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 (edited) samim clanstvom na ovom urbanom foprumu se dokazali da prezirete sd i njegovu filmografiju, apelujem na vasu savest da krenete malo dalje od opstih mesta, kojima je i On sam sklonGovoriš o Njemu kao da je Tito :)Slučajno, ili ne, tek On ima nekakve zasluge (iz prošlosti) i to baš na ovom forumu, gde su se filmovi S.D. u nekakvom izboru najboljeg srpskog filma u zadnjih 20 god jako dobro kotirali (možda su Sela i pobedila?) - ne nalazim temu.ed. našao: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=11025&st=0 Edited November 8, 2011 by Ras
Eraserhead Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Razmisljam se da li da ga gledam pa mi kolega koji ga je pogledao rece da film rabi stereotipe do krajnjih granica i da je njegov utisak da predstavlja homoseksualce bas onako kako ne bi trebalo.
Milogled Bluff Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jebote, neko bi pomislio da treba da donesete odluku od koje vam zavisi buducnost, a ne da pogledate film od sat i po. Zivota mi, ja bih se lakse resio da kupim kola.
kebabtore Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 nije da se bas slazem ali vredi procitati...Parada by Zoran Jankovićlicno mislim da je film prebanalan ali i nase drustvo je takvo...+ nasilno
Nikodije Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Razmisljam se da li da ga gledam pa mi kolega koji ga je pogledao rece da film rabi stereotipe do krajnjih granica i da je njegov utisak da predstavlja homoseksualce bas onako kako ne bi trebalo.Nije problem u stereotipima, komedija i treba da eksploatise stereotipe. U konkretnom slucaju, da ismeva kako mandrile, a isto tako i profesionalne pedere. Ovaj to radi lose, i to je problem filma.
debaser Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 dragojevic je razvalio.respect.stilski pristup je prava mera za brlog u kom zivimo.
ToniAdams Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jebote, neko bi pomislio da treba da donesete odluku od koje vam zavisi buducnost, a ne da pogledate film od sat i po. Zivota mi, ja bih se lakse resio da kupim kola.jebiga, nemaju svi taj sofisticirani pristup i konkretne parametre za odabir filmova za gledati (strani/domaci)
Milogled Bluff Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zapanjuje tvoja potreba da se ovoliko bavis fimom koji te ne zanima.
ToniAdams Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zapanjuje tvoja potreba da se ovoliko bavis fimom
Recommended Posts