InvisibleLight Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 aleksis je carica!da kako nekog moze iritirati bilo koji lik iz 'dinastije'? :lol:s druge strane dzej ar, sju elen, bobi iz 'dalasa'..pretenciozno 'karakterni' a svi iritantni.zaboravih im prezime
mraki Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) zaboravih ovu, glumila Lisu u SFU, ali na kraju je ipak skončala shodno svojoj iritantnosti...ovaj mi je po odvratnosti bio Horejšo Kejn 90-ih Edited October 30, 2011 by mr@ki
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Mene su u 6 ft Under nervirali na momente i cerka i Brenda. A i Nate. Mada mi se serija generalno svidja, ali vecina likova me makar u nekom momentu bash nervirala.+A za ove nisam siguran da li su iritantni ili samo smijesni [not in the good way]
mraki Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) I niko ni da pomene Sookie? Očekivao sam da će sve prštati od njenih slika ovde. :DMeni lično nije toliko gadna, iako znam mnoge kojima se diže kosa na glavi od samog pomena njenog lika i dela.e da, E me je opasno nervirao, iako sam stvarno voleo seriju... Edited October 30, 2011 by mr@ki
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Mene nervira, ali nije mi bash toliko iritantna. Znala je i tu i tamo da bude duhovita. Definitivno jedan od najslabijih likova u True Blood, ali nije mi bash toliko uzasna.Da ne zaboravim ove smarace iz Entourage. Svi su mi bezveze, ali ovaj lik pogotovo:Pucao bi mu u koljena. Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Bujodrag Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 A, je l' vas iritiraju glumci ili likovi koje tumače?Mis'im, trebalo bi da postoji razlika.Valjda?
nemoderisani Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Horacije bi trebao da otvara svaku stranu i bude u podnaslovu topika.Mrzim sebe što i dalje pratim. Brauo!
Cane Vukic Prebranac Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ... Nip/Tuck ...Значи не да си убо. Апсолутно подржавам. Чак ми је и главни лик болно антипатичан.А што се тиче брзих 90-их, ови су без конкуренције:Што је најгоре, ова кучка сад доминира и преко кућаница/домаћица.
nemoderisani Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Nije neki izazov naći iritantne likove u serijama koje ne pratiš, već koje gledaš.
Cane Vukic Prebranac Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Али ја сам гледао Беверли Хилс. А богами и Мелроуз Плејс. -_-
Mil@n Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ko kaže bilo šta loše o seriji SFU umreće u najgorim mukama!
mraki Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ko kaže bilo šta loše o seriji SFU umreće u najgorim mukama!O seriji sve najbolje, i o većini glumaca. Više puta sam rekao da mi je to jedna od najboljih serija ikada. Hejt ide samo Lisi, a ona je čini mi se bila tamo samo jednu sezonu i onda umrla u najgorim mukama :)
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Uh, meni je Brenda uzasna. A i cerka je prilicno dosadna na momente, pogotovo kad ode na fakultet i postane umjetnik. Postoje li dosadniji ljudi od umjetnika? Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Zli Gli Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja vecinu ovde pominjanih serija nisam gledao, pogotovo ove novije, pa i ne znam mnoge likove koje mrzite. Ali me Falzoun nikad nije nervirao, kao ni Horejshio. http://www.youtube.com/watch?v=_sarYH0z948
Recommended Posts