Jump to content
IGNORED

Najiritantniji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
aleksis je carica!
da kako nekog moze iritirati bilo koji lik iz 'dinastije'? :lol:s druge strane dzej ar, sju elen, bobi iz 'dalasa'..pretenciozno 'karakterni' a svi iritantni.zaboravih im prezime
  • Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

31

• MaryPoppins

15

• Cane Vukic Prebranac

12

• morgana

11

Posted (edited)

zaboravih ovu, glumila Lisu u SFU, ali na kraju je ipak skončala shodno svojoj iritantnosti...tn-500_taylorwm858193433.jpgovaj mi je po odvratnosti bio Horejšo Kejn 90-ih230441-thehoff_super.jpeg

Edited by mr@ki
Posted

Mene su u 6 ft Under nervirali na momente i cerka i Brenda. A i Nate. Mada mi se serija generalno svidja, ali vecina likova me makar u nekom momentu bash nervirala.+steveurkel2.jpgA za ove nisam siguran da li su iritantni ili samo smijesni [not in the good way]091109_1321_Download7th2.png

Posted (edited)

I niko ni da pomene Sookie? Očekivao sam da će sve prštati od njenih slika ovde. :DMeni lično nije toliko gadna, iako znam mnoge kojima se diže kosa na glavi od samog pomena njenog lika i dela.e da, E me je opasno nervirao, iako sam stvarno voleo seriju...kevin-connolly.jpg

Edited by mr@ki
Posted (edited)

Mene nervira, ali nije mi bash toliko iritantna. Znala je i tu i tamo da bude duhovita. Definitivno jedan od najslabijih likova u True Blood, ali nije mi bash toliko uzasna.Da ne zaboravim ove smarace iz Entourage. Svi su mi bezveze, ali ovaj lik pogotovo:drama(1).jpgPucao bi mu u koljena.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

A, je l' vas iritiraju glumci ili likovi koje tumače?Mis'im, trebalo bi da postoji razlika.Valjda?

Posted

Horacije bi trebao da otvara svaku stranu i bude u podnaslovu topika.Hung%20-%20Tanya%20Skagle.jpgMrzim sebe što i dalje pratim.

24milo_pressman.jpg:puke:
Brauo!
Posted
... Nip/Tuck ...
Значи не да си убо. Апсолутно подржавам. Чак ми је и главни лик болно антипатичан.Dylan-Walsh-nt02.jpgnip-tuck106.jpgА што се тиче брзих 90-их, ови су без конкуренције:690443142.jpgmarcia-cross.jpgШто је најгоре, ова кучка сад доминира и преко кућаница/домаћица. angry.gif
Posted

Nije neki izazov naći iritantne likove u serijama koje ne pratiš, već koje gledaš.

Posted

Али ја сам гледао Беверли Хилс. А богами и Мелроуз Плејс. -_-

Posted

Ko kaže bilo šta loše o seriji SFU umreće u najgorim mukama!

Posted
Ko kaže bilo šta loše o seriji SFU umreće u najgorim mukama!
O seriji sve najbolje, i o većini glumaca. Više puta sam rekao da mi je to jedna od najboljih serija ikada. Hejt ide samo Lisi, a ona je čini mi se bila tamo samo jednu sezonu i onda umrla u najgorim mukama :)
Posted (edited)

Uh, meni je Brenda uzasna. A i cerka je prilicno dosadna na momente, pogotovo kad ode na fakultet i postane umjetnik. Postoje li dosadniji ljudi od umjetnika?

Edited by gervasius twinkleminkleson