mraki Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ko je ova?Joely Richardson, ćerka Vanese RedgrejvGlumila u Nip/Tuck-u, mogao sam kompletnu postavu staviti ovde.Ne mogu se setiti ni jedne druge serije gde je bilo toliko iritantnih likova.
morgana Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) jadna vanesa :(, nadam se da je imala vise srece u narednom izvlacenjuha, sjetih se jos jedne suvisnosti na planeti zemlji Edited October 30, 2011 by morgana
Arkadija Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Setila sam se i nje, iako je neko spomenuo celu postavu Ali Mekbil, ona je glumila u još ponekoj serijiKortni Torn Smit
Zli Gli Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Joely Richardson, ćerka Vanese RedgrejvGlumila u Nip/Tuck-u, mogao sam kompletnu postavu staviti ovde.Ne mogu se setiti ni jedne druge serije gde je bilo toliko iritantnih likova.Ali taj pedercic sto je glumio sina glavnog doktora je ubedljivo najiritantniji.
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Jon Seda je i u Treme uzasan. Ali kad smo vec kod Homicide, Callie Thorne je isto zesce iritantna. Jedini lik u The Wire koji me bash nervirao [pomalo i Kimina djevojka]A sto se Nip/Tuck tice, nikad nisam mogao ni da pocnem sa gledanjem serije zbog ovog lika Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
B_B Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 "How to make it in America" bi bila mnogo zabavnija serija, da se ovaj kreten ne pojavljuje(u Boston Legal se na svu srecu nije zadrzala previse):
Un-juice Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) sa bilo kojom drugom glumackom ekipom serija bi bila gledljiva ali ovi... a ovaj je posebna odvratnostedit - ma falzoun jeste skroz bezveze predomislio se kad sam video sliku invisiblelight na perspicu Edited October 30, 2011 by Un-juice
ArleKino Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Debeli Šef je jedini čovjek koji zaslužuje za otvaranje topica i poziv na dvoboj kuburama na tromeđi BiH-Crna Gora-Srbija. Dira mi Callie Thorne. Ponavlja se, ali moram opet:Nekad davno:I, lik kojeg bih mogao tući, tući, tući...
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 (edited) Serija bi mi bila 36% podnosljivija da nije ovo dvoje :puke:Sto se Callie Thorne tice, ne znam tacno zasto me nervira. Vidjeo sam je u nekom filmu prije desetak godina, odusevljeno konstatovao 'ova je igrala u Homicide!'. Onda je u tom filmu bila uzasna, dosadna krava, i od tad me nervira gdje god se pojavi.Dobro, Tori Spelling se ne racuna. Ona je toliko uzasna, da je ok :D Edited October 30, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Arkadija Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Serija bi mi bila 36% podnosljivija da nije ovo dvoje Nisi upravu ovo je najiritantniji lik koj se pojavio u svemiru
Recommended Posts