Jump to content

Homeland

Featured Replies

On 28. 10. 2011. at 19:18, Lynn said:
Reveal hidden contents

Ne sumnjaju na njega zato što im je predizborna godina, i treba im neko koga će da prikazuju na tv-u. A možda i sumnjaju, međutim, crnac, jel beše Dejvid, koji baš ne vari Keri, a možda ni njenog mentora, može ovo da iskoristi da ih nekako sjebe, zarad lične koristi (političke), i već je počeo da huška onog mlađeg , što stalno sedi za stolom. Mislim da priča ima mnogo nivoa i da posle 4 epizode još uvek ne može da se nasluti kako će se razviti.
  • Replies 1.8k
  • Views 144.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 28. 10. 2011. at 19:18, Lynn said:
...u vidu Angele ... Zašto je samo Angela...?
Ko je, bre, Angela? :unsure:Ustvari, znam da mislis na Carrie, ali zasto Angela? Neka od njezinih predjasnjih uloga, sta li?

aham. Let's drop it now and call her Csrrie :DMy bad. Editujem spoilere later.Nastavi :)edit: editovala :)

Edited by Lynn

• Author
  On 28. 10. 2011. at 20:40, Mauci said:
Ko je, bre, Angela? :unsure:Ustvari, znam da mislis na Carrie, ali zasto Angela? Neka od njezinih predjasnjih uloga, sta li?
orig-13292681.jpgMy So Called Life

Edited by gervasius twinkleminkleson

Jbt, i Claire i Jareda kao da su kljukali nekim antiageing čajevima dok su radili na seriji.Crte lica su im se fino izoštrile and that's it.

• Author

Odlicna epizoda.

Reveal hidden contents

Nacekacu se da odgledam kad sbb celi dan 'otklanja kvar' na mrezi.Nemam torent na fonu :)i opako se suzdrzavam da ne procitam spoiler.

On 31. 10. 2011. at 16:05, gervasius twinkleminkleson said:
Odlicna epizoda.
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

• Author
Reveal hidden contents

Aman čoveče, kad stigneš sve to da odgledaš? :D Ja ne mogu ni da pomislim da gledam bilo šta na tv-u do posle 21h

• Author

Posvecen sam :PPogledam 2 epizode dnevno bilo cega. Jednu kad se vratim s posla, jednu pred spavanje, i to je to. S tim sto ja radim do dvanajs, tako da imam kad :)

:D :D :D :D

On 31. 10. 2011. at 16:49, gervasius twinkleminkleson said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

• Author
Reveal hidden contents

Ko ceka titlove izasao je za 4. epizodu...