Sir Oliver Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zbog cega se, uopste, Keri primila na Brodija?
prima Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 zato sto je usamljena. primila se paralelno posmatrajuci ga kao posao/zadatak uz ono pijancenje a da nije ni primetila. finalni udarac je vest o hvatanju kartera i spoznaja da je brodi iskreni dobrica. ocekujem jos vecu nekonzistentnost karaktera u buducnosti i mnozenje blagih nelogicnosti radi desavanja i nepredvidivosti.
Dark Wader Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Well, jedanaesta je on the air... i woohoo :) twisting all around
Arkadija Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) odlična epizoda, Brody ispade opasan igrač, ali ćerka će da mu dođe glave, i baš mi žao Keri sledeća epizoda traje 90 min Edited December 12, 2011 by Arkadija
morgana Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 poslije visenedeljne pauze u jedvacekanju sljedece epizode, sad opet jedva cekam sljedecu epizodu :)danasnja je bila odlicna
gervasius twinkleminkleson Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Iskupili su se za prethodnih par slabih epizoda. Claire Danes je i ovako imala sve te razne Emmyje isl u dzepu, sinocnjom epizodom je odjebala konkurenciju za 2 kruga.
Lrd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Da se poslužim tinejdžerskim rečnikom, epizoda je pocepala, a Kler je objasnila. Ispade ipak Brody glavni negativac. Samo ne znam kako će se završiti. Ko god da je ovde prvi shvatio da će serija više ići ka 24 nego ka Rubikonu, treba da dobije status počasnog člana podforuma. Nadam se samo da finale neće biti akciono, jer nije bilo ni do sada. Užasno mi je žao Keri, baš je lepo sjebana. A taman epizodama nismo znali zašto je bolesna i, eto, u finišu Čehovljeve puške - odstraniti glavnu pretnju. Nadam se da neće biti skroz hepiend, već više u Lekareovskom mračnom fazonu. Ipak je serija za preporuku. Da, lubo, čak i tebi. :)A sad, finale Boardwalk Empirea. :)
Dark Wader Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pa sa poslednjim dogadjanjima se otvara citavo novo polje motiva za nove sezone... Mozda cak serija krene i putem Zicetm
pp34 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) mislim da ce na kraju ipak proraditi patriota u brodiju i da nece dici potpredsednika (i predsednika?) u vazduh. vec par epizoda ga stavljaju na iskusenja - jihad ili uncle sam. Edited December 13, 2011 by 8-walker
gervasius twinkleminkleson Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 mislim da ce na kraju ipak proraditi patriota u brodiju i da nece dici potpredsednika (i predsednika?) u vazduh. vec par epizoda ga stavljaju na iskusenja - jihad ili uncle sam. To je ocekivano. I meni je to ok, samo da ne bude da je neki dvostruki agent koji pomaze da se raskrinkaju teroristi, ili tako nesto
Lynn Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) Ja samo da pitam... onaj suicide vest sa plasticnim eksplozivom je za koga?Ne ide mi da je Brody tip koji bi se digao u vazduh for the cause. edit u spojleru Edited December 13, 2011 by Lynn
Arkadija Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Što više razmišljam, čini mi se da je Keri bila upravu. Voker je samo dimna zavesa, tj. svi sada obraćaju pažnju na njega, a Brodi ima siguran i čist put da se digne u vazduh u prisustvu svih glavešina
Recommended Posts