darling Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) :( ostala sam bez svog dilera frutata, delimicno smo se porodicno posvadjali na zauvek, a delimicno je umro. pa el ima neko u kevinom selu ko bi plasiro proizvode preko drine? to sve moze da se organizuje ako ima volje. Edited May 13, 2014 by darling
Amelija Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 reci cu ti samo dve reci: volujsko srce. reći ću samo jednu reč: glupav ukus i nije neki, a ima glupavu strukturu najbolji su oni manji okruglasti i crveni
Amelija Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 ne postoji hrvatsko maslinovo ulje. ok je to, ali meni ono koje su donosili poslednjih par godina iz Cro jeste upravo to, a nisam uspela da ga nađem ni u D a bogami ni u E (e sad, mož biti da prosto nisam znala gde da tražim).
boshoku Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 to reći ću samo jednu reč: glupav ukus i nije neki, a ima glupavu strukturu najbolji su oni manji okruglasti i crveni to je 21 reč, šonjo sti imala keca iz matiša? dobro ti išlo likovno i muzičko? volela si između dve vatre na fizičkom? šonjo
Čutura Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 :( ostala sam bez svog dilera frutata, delimicno smo se porodicno posvadjali na zauvek, a delimicno je umro. pa el ima neko u kevinom selu ko bi plasiro proizvode preko drine? to sve moze da se organizuje ako ima volje. verovatno ima, al kako transportovati sa raba? kevu ne bih opterecivao time.
darling Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) ok je to, ali meni ono koje su donosili poslednjih par godina iz Cro jeste upravo to, a nisam uspela da ga nađem ni u D a bogami ni u E (e sad, mož biti da prosto nisam znala gde da tražim). opisi ukus, da te posavetujemo gde da trazis. @cutura sve moze kad se covek zainati. Edited May 13, 2014 by darling
Čutura Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 opisi ukus, da te posavetujemo gde da trazis. @cutura sve moze kad se covek zainati. pa ajde, ako si voljna da se cimas reci cu kevi da se raspita i uzme telefon od nekog proizvodjaca koji ima viskova i voljan ja da proda preko drine. al to tek od jula kad ode dole..
ivy Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) ubila sam 1 vatrostalnu posudu tako sto sam sipala hladnu vodu u nju vrucu ..kao poslednji pocetnik ...eno jos pucketa u rerni,sad cekam da se ohladi..srecom nije neko jelo bilo u njoj nego samo kriske bundeve Edited December 6, 2015 by ivy
ivy Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 potpuno bezukusna cvekla :o ali potpuno..pecena i apsolutno bezukusna..za sve ove godine koliko jedem cveklu na ovakvu nisam naisla
maheem Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 potpuno bezukusna cvekla :o ali potpuno..pecena i apsolutno bezukusna..za sve ove godine koliko jedem cveklu na ovakvu nisam naisla Pa kad si je pogresno isekla
darling Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 ja sam dosta sirokih shvatanja kad je hrana u pitanju, ali onu picu s upletenim virslama stvarno ne razumem. sta je to?!
pacey defender Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 ovaaaj, mislim da to što si gledala nije bio 24kitchen.
Recommended Posts