Jump to content
IGNORED

Gitare, gitaristi, numere

Corkscrew

Recommended Posts

Posted (edited)

...dupli post umesto edita

Edited by Corkscrew
  • Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• henrik larsson

72

• Indy

49

• Reaktor

46

• Pera Zeka

40

Posted
Nadam se da se ovaj topic neće baviti samo gitarskim individuama-herojima, nego i tretmanom instrumenta samog po sebi.U to ime, evo malo 1. gitarske revolucije posle Hendrixa
now u r talkin'! ;)
Posted
now u r talkin'! ;)
jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.
Posted
Novo ili staro?
novo.mada ni staro vise ne gutam ko nekad.
Posted
jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.
jbg, razumem da te "ne radi" više. dešavalo mi se to sa mnogim bendovima [kome nije?]. rekoh ja, tamo, na sonic youth topicu...
Posted

Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.

Posted (edited)
Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.
oko ovog poslednjeg se slažemo u mnogome, larssone ;)anyway, i ain't much of a fan, ali, ovo mi je kul: Edited by transcending
Posted

neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.

Posted

Jea, a i oni Tokio Hotel rulaju.

Posted
neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.
zagreb? osetio sam ja prisustvo nekog neobjasnjivog gusenja na tom koncertu... sad znam odakle to :D
Posted

jel bio profesor doktor?

Posted

Prvo si me zbunio, a onda sam se setio da sam baš ovaj klip pre neki dan okačio na drugom forumu.

Posted

ekstra je taj nastup.