July 14, 200915 yr Nadam se da se ovaj topic neće baviti samo gitarskim individuama-herojima, nego i tretmanom instrumenta samog po sebi.U to ime, evo malo 1. gitarske revolucije posle Hendrixanow u r talkin'! ;)
July 14, 200915 yr now u r talkin'! ;)jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.
July 15, 200915 yr jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.jbg, razumem da te "ne radi" više. dešavalo mi se to sa mnogim bendovima [kome nije?]. rekoh ja, tamo, na sonic youth topicu...
July 15, 200915 yr Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.
July 15, 200915 yr Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.oko ovog poslednjeg se slažemo u mnogome, larssone ;)anyway, i ain't much of a fan, ali, ovo mi je kul: Edited July 15, 200915 yr by transcending
July 15, 200915 yr neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.
July 16, 200915 yr neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.zagreb? osetio sam ja prisustvo nekog neobjasnjivog gusenja na tom koncertu... sad znam odakle to :D
July 23, 200915 yr Prvo si me zbunio, a onda sam se setio da sam baš ovaj klip pre neki dan okačio na drugom forumu.