Corkscrew Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 (edited) ...dupli post umesto edita Edited July 13, 2009 by Corkscrew
transcending Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nadam se da se ovaj topic neće baviti samo gitarskim individuama-herojima, nego i tretmanom instrumenta samog po sebi.U to ime, evo malo 1. gitarske revolucije posle Hendrixanow u r talkin'! ;)
SleeperSleep Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 now u r talkin'! ;)jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.
SleeperSleep Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Novo ili staro?novo.mada ni staro vise ne gutam ko nekad.
transcending Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 jebo te kad se setim koliko sam slusao sister, a sad mi to deluje nekako prazno... i da prostite pomalo isfolirano.jbg, razumem da te "ne radi" više. dešavalo mi se to sa mnogim bendovima [kome nije?]. rekoh ja, tamo, na sonic youth topicu...
henrik larsson Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.
transcending Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 (edited) Ja moram priznati da sam vrlo slabo upoznat sa opusom nakon Goo. Dirty sam malo slušao onomad, i delovao mi je suviše upeglano. Posle toga sam ljudski odslušao samo Rather Ripped, koji onako nije loš, popičan, al nije mi to to. Evol, Sister i Daydream Nation mi ostaju vrh vrhova gitarske muzike ikad.oko ovog poslednjeg se slažemo u mnogome, larssone ;)anyway, i ain't much of a fan, ali, ovo mi je kul: Edited July 15, 2009 by transcending
fancy claps Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.
SleeperSleep Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 neko mi rece da je sutra 3 godine otkade sam vido piksize. sto djoni grinvud iz rejdioheda kae, poceli smo da se zezamo sa elektronikom jer je mister santjago odsviro sve sto treba na djitri.btw, dzoi santjago >>> li ranaldo.a i uajt strajps su dosta bolji bend od sonik juta.zagreb? osetio sam ja prisustvo nekog neobjasnjivog gusenja na tom koncertu... sad znam odakle to :D
henrik larsson Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Prvo si me zbunio, a onda sam se setio da sam baš ovaj klip pre neki dan okačio na drugom forumu.
Recommended Posts