Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Posted
On 15. 2. 2024. at 13:56, Misko said:

Kako su se voleli Romeo i Julija je divan film, verovatno najbolji film Mise Janketica(on nije bas mnogo bio na filmu)..inace, ko je iz BG, ima priliku da gleda filmove i seriju Sivi Dom Darka Bajica, digitalizovano sve, pa kao ima interesovanja(od starih stvari, Sivi dom i izmontirani filmovi od serije Zaboravljeni, Pocetni udarac i Zaboravljeni)..od njega, licno, ja od filmova volim Crvbog Bombardera(njega nisu jos, ali, bice i to i ostatak njegovog opusa), i serije Sivi Dom i Zaboravljeni(dve teske, ali veoma kvalitetne serije)..mislimda njegovi filmovi generalno pate od eceste boljke u ansem filmu: ima tu ideje, potencijala, ali nesto zafali..

Nekoliko zanimljivosti vezano za ovaj film - deo filma sniman je u Kardeljevoj vili i na jahti Ratka Draževića. Posle ovog filma Jovan Živanović napustio je Savez komunista.

• 4 weeks later...
Posted

iz pogresnih i lijevih razloga me zanima film 'za danas toliko'. vidim da je bio na festu, je li ga gledao neko? 

• +1 1
Posted

Pisao ja na festovoj temi, super filmic.

Od 28. marta je u redovnoj distribuciji, a Radnicka klasa ide u pakao od 11. aprila. Oba vredi videti.

• Hvala 1
Posted
56 minutes ago, morgana said:

iz pogresnih i lijevih razloga me zanima film 'za danas toliko'. vidim da je bio na festu, je li ga gledao neko? 

?

Filip Đurić 2.jpg

• Haha 1
Posted
2 hours ago, FPLS said:

Pisao ja na festovoj temi, super filmic.

Od 28. marta je u redovnoj distribuciji, a Radnicka klasa ide u pakao od 11. aprila. Oba vredi videti.

Krenuo je danas da se daje.

• Hvala 1
Posted

Moguce, znam da je veceras bila neka specijalna projekcija u dkc-u, ali mislio sam da je to samo danas.

Posted

U pravu si, ipak je to bila specijalna projekcija samo za 14.3, moja greška.

• +1 2
Posted (edited)

super, hvala, gledacu cim budem imala prilike. koliko shavatam radnja filma je smjestena u unutrasnjost srbije, zato me i zanima, rijetke su prilike da vidimo heartland a da to nije u okviru moj rodjac sa sela koncepcije. 

edit, sad citam, kragujevac. super, jedva cekam da gledam.

Edited by morgana
Posted

Trejler obecava, za razliku od vecine ostalog domaceg smeca, gde cim vidis onu izvestacenu glumu presedne ti film.

• +1 1
Posted

I Moj jutarnji smeh(isti režiser i glavni glumac) se dešava u KG. Glumac jeste iz KG, verovatno i režiser.

@FPLS @Tsai

?

• +1 1
Posted
1 hour ago, morgana said:

super, hvala, gledacu cim budem imala prilike. koliko shavatam radnja filma je smjestena u unutrasnjost srbije, zato me i zanima, rijetke su prilike da vidimo heartland a da to nije u okviru moj rodjac sa sela koncepcije. 

edit, sad citam, kragujevac. super, jedva cekam da gledam.

U mojoj ulici!!

A ja nisam imao pojma :isuse:

• Wub 3
Posted
7 minutes ago, Milošica said:

I Moj jutarnji smeh(isti režiser i glavni glumac) se dešava u KG. Glumac jeste iz KG, verovatno i režiser.

@FPLS @Tsai

?

Marko Djordjevic je iz KG, i Ivana Vukovic

Novi sumadijski talas

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
16 minutes ago, steins said:

U mojoj ulici!!

...ne prodaju se kifle

ne teče saobraćaj i dim..

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

...ne prodaju se kifle

ne teče saobraćaj i dim..

Uh ta je moja.

Jedino što travu ne duvam.

Posted (edited)

Grad nam bas filmican :D na trejleru makar. Ne vide se, doduse, novoizgradjene abominacije.

Edited by Sludge Factory
  • +1 1