Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: na radioaparatu u emisiji povratak lopova fantastična analiza filma rane ko može, a voli film nek presluša jel izadje to psole u pbliku podcasta online?
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) ne znam, ja trenutno slušam ps vidim imaju epizode na mixcloud-u Edited June 11, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Sto se Rana tice, pstujem film, cak ga i u nekoj meri volim, ali, ne udara me najjace..za razliku od Lepih Sela, taj jednostavno usisava od pocetka do kraja, lkovi, gluma, emocije..
Frank Pembleton Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Dobar je ali ne treba uzimati ozbiljno faktografiju tu malo promasuju, ali dok ne insistiraju na tome to je ok...Svakako je zabavno.......shiit has hit the fan.
Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobar je ali ne treba uzimati ozbiljno faktografiju tu malo promasuju, ali dok ne insistiraju na tome to je ok... Svakako je zabavno... ....shiit has hit the fan. podkast ili film?
Frank Pembleton Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Vidis da je mnozina.Film ne mora da pazi na fakte.....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 pa ne insistiraju uopšte, više je ispaljuju na nivou trivije pa i ne analiziraju građanin kejna ili kjubrika
Jimmy Kowalski Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 3 minutes ago, Misko said: AJde i da psotavim to pitanje: Rane ili Lepa sela? LSLG ubedljivo najbolji film 90-ih.. 4
Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: LSLG ubedljivo najbolji film 90-ih.. Da, Underground i taj..
MocaVukotic Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Rekao bih da je slabo ostario lslg, prvi put mi bio najbolji, posle sve losiji, ali vec smo pisali o tome pre desetak godinica... 1
Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 ne bih se slozio..evo ba slsuam podkast o tom filmu..mislim da je ostario mnogo bolje nego neki noviji filmovi o ratnim desavanjima cak..
Misko Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Inace, spusao sam jos neke epizode podkasta..posebno me je zanimalo kada sma video da su pricali o Braci po materi, jer je to film koji, medju mejnstrim publikom, svi vole, i shvataju ga ozbiljno, meni je vazda bio nenamerna urnebesna komedija, i to bez Koridora, jer ja epizode Koridora koje obradjuju bas taj film, nisam ni gledao, ili ih se ne secam..i malo je uvrnuto sto je to nekkao najpoznatiji film o ustastvu(mada, i nema ih zasita previse, preskoci neke dokumentarne, Daru nisam gledao, niti me vuce nesto), Lordanovih par, koji su istina, i najbolji, nema tu sta da se probere.. i da je taj film toliko puta repriziran, ali ne kao ironicno popularan tres, vec kao ozbiljan film..znam i ljude kojima je kao sve domace fuj, ali im je ovo pozitivan primer naseg filma..seriju nisam gledao, neke stvari su navodno asnije, ali, nemma zelju,a i imam hiljadu drugih prioriteta za gledanje..
foto Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 lslg. tu ni preterivanja nisu preterana. rane su za ove sa leve strane save. 1
Recommended Posts