September 29, 20213 yr Kod nas u , dalekoj provinciji, nisu dozvoljavali samo unošenje balona sa vinom, ostalo (sve što stane podd mišku) prolazilo lako. Vole ljudi da brišu suze pomešane sa radžom, i tu nema leka. Edited September 29, 20213 yr by zmanic
September 29, 20213 yr možda je bolji egzemplar od darka lazića, aca lukas doduše kada bi kokain zamenili heroinom, jer je toma više heroinski tip gledati neću sigurno, moooožda ako se namesti na tv, i sasvim sigurno ne kao seriju. nema to veze ni sa narodnjacima ni sa slayerom
September 29, 20213 yr 39 minutes ago, zmanic said: Kod nas u , dalekoj provinciji, nisu dozvoljavali samo unošenje balona sa vinom, ostalo (sve što stane podd mišku) prolazilo lako. Vole ljudi da brišu suze pomešane sa radžom, i tu nema leka. Bolje idu suze sa radžom, nego uz nepodnšljivo hrskanje kokica u centru velegrada. Ljudi žderu i plaču, kokice natopljene solju i suzama.
September 30, 20213 yr Tomina udovica pada u zagrljaj Mariću na godišnjicu Tomine smrti. Na groblju, pored spomenika, uz gomilu fotoreportera. Pomalo bizarna kampanja. Edited September 30, 20213 yr by mraki
September 30, 20213 yr 13 minutes ago, mraki said: Tomina udovica pada u zagrljaj Mariću na godišnjicu Tomine smrti. Na groblju, pored spomenika, uz gomilu fotoreportera. Pomalo bizarna kampanja. Prvo sam pomislio na Milomira, pa mi Milan nije toliki bizar
September 30, 20213 yr Cuj, koja mu ne bi pala u zagrljaj Inace, supruga Gordana je odusevljena Milanovom glumom, kaze da je skinuo Tomu skroz, emociju, pricu, manire... I rasplakal se u studiju, posto je u Bg odgledala film pre tri dana (zivi u Torontu) pa dok je pricala o tome :( a prvobitni plan bio da ga gleda danas u Leskovcu.Mucno je sa ovom Jovanom ojhhh, ipak pregurala sam nekako
October 1, 20213 yr Ivanović večeras pustio tri duža inserta iz Tome. Mnogo je tanko... Edited October 1, 20213 yr by msv
October 2, 20213 yr (Telegram.hr) Dragan Markovina - Gledali smo Bjelogrlićev film o Tomi Zdravkoviću. Bit će to nevjerojatan hit
October 3, 20213 yr Zafranović je počeo da skuplja sredstva za "Zlatni rez 42" ("Djecu Kozare") preko PayPal-a i uplata na račun. Donatorima obećava adekvatne nagrade po izlasku filma. https://www.facebook.com/lordan.zafranovic.1/posts/1220549451779046
October 3, 20213 yr Zafranović je počeo da skuplja sredstva za "Zlatni rez 42" ("Djecu Kozare") preko PayPal-a i uplata na račun. Donatorima obećava adekvatne nagrade po izlasku filma. https://www.facebook.com/lordan.zafranovic.1/posts/1220549451779046 Dok onaj govnar pali tompuse novčanicama, Zafranović mora ovako...E moj ti... ... Shiit has hit the fan