Jimmy Kowalski Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) Mira Jokovic (ispod Mande) i Tanja Vencelovski (donja desno).. Edited June 9, 2020 by Jimmy Kowalski
MocaVukotic Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 29 minutes ago, mustang said: a koja je nikola kojo klasa? On je par godina posle ovih gore, sa anitom mancic i bekimovim sinom, uliksom
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 A Lausevic je bio u klasi sa Cvijom, Sonjom Savic, Buletom Goncicem, Brstinom..
MocaVukotic Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 On mi je vazda sumnjiv, jer sam gledao jednom ziku kako prica da su bili zajedno na klasi, mada mi je bas nelogicno, vise pripada ovima koje si nabrojao, mada je opet cesce igrao sa ovom mladjom klasom.
omiljeni Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 tu je Ninković '56 godište, Manda '61, Bjelogrlić '63 a Todorović '65, a Jokovićka '67
mustang Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 a ko je donja levo? pomislila sam da je gore sa kosom musko. nije mi palo na pamet da je zensko
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 goca je je tada bila podaleko od studentkinje, dal je bila asistentkinja il demonstratorka ne znam im činove iz tog doba
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 34 minutes ago, mustang said: a ko je donja levo? pomislila sam da je gore sa kosom musko. nije mi palo na pamet da je zensko Vesna Stanojevic
Frank Pembleton Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Meni je, BTW, njihov profesor uvek nekako antipatičan... ... Shiit has hit the fan
foto Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 9 hours ago, Frank Pembleton said: Meni je, BTW, njihov profesor uvek nekako antipatičan... ... Shiit has hit the fan uffff.... o mrtvima sve najbolje, ali jevtovic..... verovatno dobar pedagog, ali... svasta se naslusah o njemu tada
colonelo Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Gordana Marić - Goca iz Grlom u jagode je tada bila asistent Jeftoviću, a kasnije je bila i profesor glume na FDU. Ne znam da li još uvijek radi tamo.
napadaj Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) https://www.youtube.com/channel/UC0OcrW2WF34rwrdvI01Dimg/videos Solidan broj starih domaćih filmova na jednom mestu, pretpostavljam da će ih biti još mnogo, pošto je aploud počeo danas. Klasici poput "U ime naroda", "Iskušavanje đavola" itd. u celosti na Tjubu, odlična stvar. Edited June 10, 2020 by napadaj
fikret selimbašić Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 12 minutes ago, napadaj said: https://www.youtube.com/channel/UC0OcrW2WF34rwrdvI01Dimg/videos Solidan broj starih domaćih filmova na jednom mestu, pretpostavljam da će ih biti još mnogo, pošto je aploud počeo danas. Klasici poput "U ime naroda", "Iskušavanje đavola" itd. u celosti na Tjubu, odlična stvar. Davnašnji je kanal, 108K subscribers. Ima bar tri godine otkako je na yt i svi ovi filmovi su već bili na njemu. Ne znam otkud ovaj ponovni upload.
Recommended Posts