ragasto Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Ima na Dailymotionu neki krš kvalitet. @kud u maglu Simoviću
Далибор Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde ima taj teret da se gleda Hbo Go
Blojler Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 On 2.4.2020. at 2:31, Nikodije said: Teret fenomenalan, na svim poljima. Drugi sjajan domaći film koji sam pogledao u poslednjih mesec dana, a četvrti u poslednjih godinu- dve, tako da se nešto pozitivno dešava u srpskom filmu nakon 30 godina ničega. Teret fantastican. Lucev u svemu u cemu se pojavi dominira, akcenat polu beograd polu vojvodina, kao da je panchevac. Jos udara rupe dok vozi tako da je i po losoj voznji kao i sa akcentom ubo u sredinu. Ambijent me vratio u 99tu, jezivi raspali kamioni, prsluci, prevelika odeca i sivilo sivilo zima i vetar. Sad hocu da nadjem dokumentarac Dubina Dva, ali ne uspevam,...
Frank Pembleton Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Jel ima negde taj Teret da se nađe a da nije strim... ... Shiit has hit the fan...
Nikodije Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 1 hour ago, Blojler said: Teret fantastican. Lucev u svemu u cemu se pojavi dominira, akcenat polu beograd polu vojvodina, kao da je panchevac. Jos udara rupe dok vozi tako da je i po losoj voznji kao i sa akcentom ubo u sredinu. Ambijent me vratio u 99tu, jezivi raspali kamioni, prsluci, prevelika odeca i sivilo sivilo zima i vetar. Sad hocu da nadjem dokumentarac Dubina Dva, ali ne uspevam,... neverovatan ambijent i atmosfera. stvarno treba umeti napraviti takav slow burner, gde se zapravo nista posebno ne desava, a opet si kao na iglicama. sav uzas je ostavljen na coveku koji gleda, da zamislja i prezivljava, drama ("teret") je u svakom ponaosob, kako ce se nositi sa situacijom.
Nikodije Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ima negde taj Teret da se nađe a da nije strim... ... Shiit has hit the fan... ima na trafikama, ne secam se tacno na kojoj, al ima.
Pmaker Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Jel ima negde taj Teret da se nađe a da nije strim... ... Shiit has hit the fan... Guglaj teret 2018 balkandownload.
bags Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 (edited) Odgledao Ajvar sinoc. Bas pozitivno iznenadjen. Nisam nikad pre cuo za Anu Mariu Rossi. Dosta situacija iz nase kulture i obicaja su preneli. Cak i Kicic nije smetao. Mozda zato sto imam druga kojeg je on bas dobro odglumio. Isto recimo lik njene mame je tako tipican. Oni sto se najvie nude da nesto urade obicno nista ne urade. Muzika isto bas pogodjena. Citav film nije pretenciozan. Jedino mi se nije svidela gay tema. Mislim da nije trebala... Od mene 7.5/10... Edited April 10, 2020 by bags
renne Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Sutra u 21.10 na PTC konačko remasterizovana verzija Davitelj protiv davitelja Napokon da se pogleda film kako dolikuje
Pmaker Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Važi i za Davitelja..Guglaj teret 2018 balkandownload.
April Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Na Film Klubu ide Grad. Par uvodnih minuta između Žutića i Preže Milinkovića je sigurno najgej scena srpskog filma ikad. Sent from fav toy
Recommended Posts