April 9, 20205 yr On 2.4.2020. at 2:31, Nikodije said: Teret fenomenalan, na svim poljima. Drugi sjajan domaći film koji sam pogledao u poslednjih mesec dana, a četvrti u poslednjih godinu- dve, tako da se nešto pozitivno dešava u srpskom filmu nakon 30 godina ničega. Teret fantastican. Lucev u svemu u cemu se pojavi dominira, akcenat polu beograd polu vojvodina, kao da je panchevac. Jos udara rupe dok vozi tako da je i po losoj voznji kao i sa akcentom ubo u sredinu. Ambijent me vratio u 99tu, jezivi raspali kamioni, prsluci, prevelika odeca i sivilo sivilo zima i vetar. Sad hocu da nadjem dokumentarac Dubina Dva, ali ne uspevam,...
April 9, 20205 yr 1 hour ago, Blojler said: Teret fantastican. Lucev u svemu u cemu se pojavi dominira, akcenat polu beograd polu vojvodina, kao da je panchevac. Jos udara rupe dok vozi tako da je i po losoj voznji kao i sa akcentom ubo u sredinu. Ambijent me vratio u 99tu, jezivi raspali kamioni, prsluci, prevelika odeca i sivilo sivilo zima i vetar. Sad hocu da nadjem dokumentarac Dubina Dva, ali ne uspevam,... neverovatan ambijent i atmosfera. stvarno treba umeti napraviti takav slow burner, gde se zapravo nista posebno ne desava, a opet si kao na iglicama. sav uzas je ostavljen na coveku koji gleda, da zamislja i prezivljava, drama ("teret") je u svakom ponaosob, kako ce se nositi sa situacijom.
April 9, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ima negde taj Teret da se nađe a da nije strim... ... Shiit has hit the fan... ima na trafikama, ne secam se tacno na kojoj, al ima.
April 9, 20205 yr Jel ima negde taj Teret da se nađe a da nije strim... ... Shiit has hit the fan... Guglaj teret 2018 balkandownload.
April 10, 20205 yr Odgledao Ajvar sinoc. Bas pozitivno iznenadjen. Nisam nikad pre cuo za Anu Mariu Rossi. Dosta situacija iz nase kulture i obicaja su preneli. Cak i Kicic nije smetao. Mozda zato sto imam druga kojeg je on bas dobro odglumio. Isto recimo lik njene mame je tako tipican. Oni sto se najvie nude da nesto urade obicno nista ne urade. Muzika isto bas pogodjena. Citav film nije pretenciozan. Jedino mi se nije svidela gay tema. Mislim da nije trebala... Od mene 7.5/10... Edited April 10, 20205 yr by bags
April 10, 20205 yr Sutra u 21.10 na PTC konačko remasterizovana verzija Davitelj protiv davitelja Napokon da se pogleda film kako dolikuje
April 15, 20205 yr Na Film Klubu ide Grad. Par uvodnih minuta između Žutića i Preže Milinkovića je sigurno najgej scena srpskog filma ikad. Sent from fav toy