John Coltrane Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 @Lancia A reci kakva muzika piči kroz svih 6 sezona! 1
Mil@n Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta ga znam, meni je taj odnos tonija i dženifer ključ serije, tamo gde se toni prikazuje onakvim kakav jeste. maestralni kontrapunkt a kraj je jedan od najboljih u serijama ikada, trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu e i leftovers Six feet under pa sve ostalo, što se tiče kraja serije. A bome i kvaliteta.
Lancia Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: @Lancia A reci kakva muzika piči kroz svih 6 sezona! Dobar izbor, HBO mu nije dao da menja uvodnu muziku, zato je dao sebi oduska kroz odjavne stvari. Sad gledam, ne mogu da nadjem jednu od tih, kad Toni ulazi u bolnicu da obidje sina ide neka otkacena juznoamericka pojalica... Inace, super sto nije ufitiljio s jednim pravcem muzike, vec bukvalno ima svega.
Bujodrag Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: (......) trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu The Deuce je fenomenalna od početka do kraja a ja sam još uvek zaljubljen u Candy/Eileen 2
Ratamahatta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 On 26.5.2021. at 20:12, Moća said: Ja sam do kraja serije namrzeo Tonija jbg. Od pocetka druge sezone pa do kraja je bio sve veci i veci supak, narocito u 5, 6a i 6b.
Lancia Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 7 minutes ago, Plajvi said: Od pocetka druge sezone pa do kraja je bio sve veci i veci supak, narocito u 5, 6a i 6b. Maestralni supak, medo pitomih ociju i osmeha, koji se u sekundi pretvori u zver.
Ratamahatta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Iskreno, ljubomoran sam na tebe, prvi put odgledano. 1
Popular Post Lo Zingaro Posted July 1, 2021 Popular Post Posted July 1, 2021 Ja poceo da gledam po prvi put pre 3 meseca. Stigao sam do pola 5 sezone. Jbt, mogao sam dumrem a da ovo ne vidim, kakva bi steta bila... 9 1
Recommended Posts