Jump to content
IGNORED

The Sopranos

korindjar

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, John Coltrane said:

"he killed 16 Czechoslovakians guys"

- Guy was an interior decorator.

- His house looked like shit.

• +1 3
Posted

I kad Toni dodje kod Dzuniora, da pokupi Bakalu, pa da idu da ih traze, a Bobi se pojavi u full lovackoj opremi :smiley_hail:

Plakao sam od smeha par minuta :lolol:

Posted

ta epizoda je vrlo vrv nesto najbolje sto je ikad izaslo na televizoru

Posted
3 hours ago, Behemoth said:

I kad Toni dodje kod Dzuniora, da pokupi Bakalu, pa da idu da ih traze, a Bobi se pojavi u full lovackoj opremi :smiley_hail:

Plakao sam od smeha par minuta :lolol:

Kao i Toni :D

Al posle mu se izvinjavao.

Kad pominjemo njih dvojicu, ponoviću po 100ti put, scena kad igraju Monopol, pa se maraju je epska. Kuća na jezeru, Tonijev rodj. a u pozadini Take five Dave Brubeka.

E i jako je kad Bakala nosi onu kapicu kao mašinovodja u garaži

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted
On 28.9.2020. at 15:30, ToniAdams said:

ta epizoda je vrlo vrv nesto najbolje sto je ikad izaslo na televizoru

Nein!

image.png.fcb97350e3cde35cfe820208ee083d29.png

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

Samo da se upisem, verovatno ste vec sve rekli :)

Posted

I kako ti se čini?

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

I kako ti se čini?

Evo, iznenadjen sam glasanjem ovde da je Poli jaci lik od Tonija.

Gandolfini je oduvao svoju ulogu, tesko mi je da zamislim nekog na njegovom mestu a vidim sad da i nije bio prvi pik, kad su se delile karte. Uspeo je da nosi seriju u trenucima kad se gubi ritam i kad radnja nije nesto zanimljiva, apsolutni gem od miksa glume i gestikulicija a ako toga nema, dovoljno je da bude i pozer.

Kasting je odlican, mahom su svi likovi originalni na svoju ruku, tearaju te da ih volis ma kakvo zlo pocinili i uklopljeni su ko sat, ako mi je nesto zasmetalo to je broj seansi, koji je znao da ustopuje ritam serije.

I do vraga, toliko se jede u seriji, da sam sigurno nabio jedno tri kile :sad: ostao nam je sad u kuci i uzvik: 'Ouuuu' i da, kraj je fantastican, tesko bi bilo sta bolje zaokruzilo seriju od samog mraka.

• +1 6
  • Wub 1
Posted

Ja sam do kraja serije namrzeo Tonija jbg.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Moća said:

Ja sam do kraja serije namrzeo Tonija jbg.

Spoiler

Ono sa Kristoferom?

Posted (edited)

šta ga znam, meni je taj odnos tonija i dženifer ključ serije, tamo gde se toni prikazuje onakvim kakav jeste. maestralni kontrapunkt

a kraj je jedan od najboljih u serijama ikada, trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu

e

i leftovers

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 3
Posted (edited)

Meni je i odnos Tonija i A.J. jako dobro odrađen. Sjajno su izgradili priču tako da ona glavna scena između njih dvojice uopšte ne izgleda patetično, sa sve odjavnom numerom.

Edited by Milošica
Posted (edited)
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

šta ga znam, meni je taj odnos tonija i dženifer ključ serije, tamo gde se toni prikazuje onakvim kakav jeste. maestralni kontrapunkt

a kraj je jedan od najboljih u serijama ikada, trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu

Koliko sam ukapirao, serija je bila prvobitno i zamisljena samo kao seansa, kasnije je Gandolfini to jednostavno u hodu prekobrcnuo u nesto sasvim drugo. Zasluge nosi i Van Zandt, koji je sam oblikovao svoj lik i bio prihvacen od strane filmske ekipe. Opasan posao je odradio D.Chase, izgleda da je bio maksimalno otvoren za sve predloge i da se dosta toga radilo timski, maltene familijarno.

Btw, u pravu si, moja primedba se odnosila samo na ritam a ne i na sadrzaj.

Edited by Lancia