Jump to content

The Sopranos

127 members have voted

1. 1. Najjači lik u seriji vam je:

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 hours ago, John Coltrane said:

"he killed 16 Czechoslovakians guys"

- Guy was an interior decorator.

- His house looked like shit.

I kad Toni dodje kod Dzuniora, da pokupi Bakalu, pa da idu da ih traze, a Bobi se pojavi u full lovackoj opremi :smiley_hail:

Plakao sam od smeha par minuta :lolol:

ta epizoda je vrlo vrv nesto najbolje sto je ikad izaslo na televizoru

3 hours ago, Behemoth said:

I kad Toni dodje kod Dzuniora, da pokupi Bakalu, pa da idu da ih traze, a Bobi se pojavi u full lovackoj opremi :smiley_hail:

Plakao sam od smeha par minuta :lolol:

Kao i Toni :D

Al posle mu se izvinjavao.

Kad pominjemo njih dvojicu, ponoviću po 100ti put, scena kad igraju Monopol, pa se maraju je epska. Kuća na jezeru, Tonijev rodj. a u pozadini Take five Dave Brubeka.

E i jako je kad Bakala nosi onu kapicu kao mašinovodja u garaži

• 3 months later...

00CCC638-5BC2-46E6-A602-544E142CCFB1.jpeg

• 3 months later...

Umro Tonijev cale... 

94d7c2679e415e462c33f9b9f9f45c48.png

On 28.9.2020. at 15:30, ToniAdams said:

ta epizoda je vrlo vrv nesto najbolje sto je ikad izaslo na televizoru

Nein!

image.png.fcb97350e3cde35cfe820208ee083d29.png

• 1 month later...

Samo da se upisem, verovatno ste vec sve rekli :)

I kako ti se čini?

1 hour ago, John Coltrane said:

I kako ti se čini?

Evo, iznenadjen sam glasanjem ovde da je Poli jaci lik od Tonija.

Gandolfini je oduvao svoju ulogu, tesko mi je da zamislim nekog na njegovom mestu a vidim sad da i nije bio prvi pik, kad su se delile karte. Uspeo je da nosi seriju u trenucima kad se gubi ritam i kad radnja nije nesto zanimljiva, apsolutni gem od miksa glume i gestikulicija a ako toga nema, dovoljno je da bude i pozer.

Kasting je odlican, mahom su svi likovi originalni na svoju ruku, tearaju te da ih volis ma kakvo zlo pocinili i uklopljeni su ko sat, ako mi je nesto zasmetalo to je broj seansi, koji je znao da ustopuje ritam serije.

I do vraga, toliko se jede u seriji, da sam sigurno nabio jedno tri kile :sad: ostao nam je sad u kuci i uzvik: 'Ouuuu' i da, kraj je fantastican, tesko bi bilo sta bolje zaokruzilo seriju od samog mraka.

Ja sam do kraja serije namrzeo Tonija jbg.

4 minutes ago, Moća said:

Ja sam do kraja serije namrzeo Tonija jbg.

Spoiler

Ono sa Kristoferom?

šta ga znam, meni je taj odnos tonija i dženifer ključ serije, tamo gde se toni prikazuje onakvim kakav jeste. maestralni kontrapunkt

a kraj je jedan od najboljih u serijama ikada, trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu

e

i leftovers

Edited by kud u maglu Simoviću

Meni je i odnos Tonija i A.J. jako dobro odrađen. Sjajno su izgradili priču tako da ona glavna scena između njih dvojice uopšte ne izgleda patetično, sa sve odjavnom numerom.

Edited by Milošica

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

šta ga znam, meni je taj odnos tonija i dženifer ključ serije, tamo gde se toni prikazuje onakvim kakav jeste. maestralni kontrapunkt

a kraj je jedan od najboljih u serijama ikada, trenutno mi pada na pamet samo deuce kao bolji završetak, al oni su tome posvetili maltene celu sezonu

Koliko sam ukapirao, serija je bila prvobitno i zamisljena samo kao seansa, kasnije je Gandolfini to jednostavno u hodu prekobrcnuo u nesto sasvim drugo. Zasluge nosi i Van Zandt, koji je sam oblikovao svoj lik i bio prihvacen od strane filmske ekipe. Opasan posao je odradio D.Chase, izgleda da je bio maksimalno otvoren za sve predloge i da se dosta toga radilo timski, maltene familijarno.

Btw, u pravu si, moja primedba se odnosila samo na ritam a ne i na sadrzaj.

Edited by Lancia