Valk Posted February 21 Posted February 21 17 minutes ago, Milosh76 said: 😂ako te slika oko sokolovo stize poruka kroz aplikaciju, za ove pesake ne znam. 2 minutes ago, Milosh76 said: Filozofiram ovde o kaznama i zaboravih da produzim parking Da, stize poruka za kaznu za parkiranje 😡 teorija + praksa Znanje ste preneli, profesore, hvala najlepše 1
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 On 6. 2. 2024. at 20:26, Zli Gli said: Luda neka tetka od 5 banki, deluje da je bila bas lepa ali sad ima mindjusu u nosu i velike tetovaze pa nije bas prijatna pojava Milica Dabovic? 1
radnik Posted February 21 Posted February 21 39 minutes ago, radisa said: Ako si platio preko sms-a pa nisi produzio stize sms... Inace, zelena zona vam je u BG baš teški smor zbog toga sto treci sat da platis imas 5 minuta na isteku drugog... Prosle nedelje to zaboravio... Sastanak se oduzio i ja platim na 10 minuta do isteka i naravno da mi ne prihvati... Zuta verovatno. Zelena 3 sata mozes odmah. A dodatni sat (koji je 3x skuplji) tek kad istekne tih 3 sata tj. stigne ti poruka mozes jos sat po toj i toj ceni. Zuta je 2+1 Crvena 1+0.5 sati
radisa Posted February 21 Posted February 21 7 minutes ago, radnik said: Zuta verovatno. Zelena 3 sata mozes odmah. A dodatni sat (koji je 3x skuplji) tek kad istekne tih 3 sata tj. stigne ti poruka mozes jos sat po toj i toj ceni. Zuta je 2+1 Crvena 1+0.5 sati bilo je 3 +1... sory zelena je definitivno, Bul Zorana Đinđića, na početku(prema Sava Centru), između zgrada... 1
Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 26 minutes ago, radisa said: bilo je 3 +1... sory zelena je definitivno, Bul Zorana Đinđića, na početku(prema Sava Centru), između zgrada... Trebalo je da stanes u Plavu zonu,.. 200 dinara ceo dan. Doduse moguce da nije bilo mesta...
radisa Posted February 21 Posted February 21 3 minutes ago, Milosh76 said: Trebalo je da stanes u Plavu zonu,.. 200 dinara ceo dan. Doduse moguce da nije bilo mesta... Ha, ovo je dobar vic... U plavu zonu sam tu stao jednom, kad sma došao u pola 9... Ispod mosta zabodem nekad do 9 i 10, 9 i 15 u najboljem slučaju...
Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 Da, znam da je haos za parking Doduse nisam znao kad si ti dolazio. U 90% slucajeva od 8-pola9 do 15:30-16h nema trika da nadjes mesto u plavoj zoni. Izmedju zgrada u zelenoj moze, jer je ograniceno na 3+1h. A opet, prekoputa imas parking bas kod SC, s tim sto ne znam da li je kod Lidla dzabe.
napadaj Posted February 21 Posted February 21 Uvek imaš besplatan parking kod terena na Sajmištu, odmah posle Parking servisa, odatle ti treba desetak minuta peške do SC.
radisa Posted February 21 Posted February 21 (edited) Ma meni 3+1 radi uvek, nego me nervira što moram na taj +1 da pazim... Mada sledeće nedelje imam razvučeno klijente, ne zanam kako ću to da izvedem,... Jedan kod Merkatora, jedan ko SC... Koliko mora da prođe da bi mogao ponovo da uplatim istu zonu, pola sata ili sat? Edited February 21 by radisa
kud u maglu Simoviću Posted February 21 Posted February 21 (edited) ma bre parkiraj na parking kod opštine nbgd(javni parking, ne u tc-u) onda šibaj peške ili tri stanice prevozom(bilo kojim) taman da razbistriš misli Edited February 21 by kud u maglu Simoviću
radnik Posted February 21 Posted February 21 1 hour ago, radisa said: Koliko mora da prođe da bi mogao ponovo da uplatim istu zonu, pola sata ili sat? Pola sata. Odes negde na klopu i to ti je to 1 1
copkillah Posted February 22 Posted February 22 11 hours ago, Milosh76 said: A opet, prekoputa imas parking bas kod SC, s tim sto ne znam da li je kod Lidla dzabe. Zajednički je parking za Lidl sa onim što se plaća, s tim što u Lidlu tražiš na kasi da ti overe karticu koju si uzeo i tako imaš sat vremena besplatno. I nije baš neko rešenje, osim ako ne ideš baš u Lidl. Inače, mislim da je sat vremena na tom parkingu 150 dinara. 1
Zli Gli Posted February 22 Posted February 22 20 hours ago, Eleniko said: Milica Dabovic? Ona je moje godiste, luda jeste ali jos smo daleko od 5 banki 3
Recommended Posts