Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Povoljan avto. Al mu je ružna boja u pm.

Meni je boja super, smorili više sa onim ozbiljnim bojama.

Meni je boja super, smorili više sa onim ozbiljnim bojama.
Dok to izgovoris, on je vec potrosio 8L benzina :D

Veliki potrosac?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

1.5 ecobost je u pitanju, guglao sam malo 7.8 po gradu i oko 5 na auto putu. Nije to strasno.

Imam pitanje, C5 Aircross, kakav je, ako neko vozio...

Razmišljam se nešto o PHEV varijanti istoog, tj. to mi je jedini PHEV koji mi je u budžetu da me žena ne ubije, a ne što se razmišljam, ko zna da li će goriva biti na zimu...Struje će uvek biti, kako-tako...

12 minutes ago, radisa said:

Razmišljam se nešto o PHEV varijanti istoog, tj. to mi je jedini PHEV koji mi je u budžetu da me žena ne ubije, a ne što se razmišljam, ko zna da li će goriva biti na zimu...Struje će uvek biti, kako-tako...

U tom rangu bih uzeo zmureci KIA Niro ovde je Long Range 30.055 Citroen je mnogo skuplji + Niro dolazi novi model

20211125-KIA-NIRO-2023-PORTADA.jpg

8 minutes ago, Lancia said:

U tom rangu bih uzeo zmureci KIA Niro ovde je Long Range 30.055 Citroen je mnogo skuplji + Niro dolazi novi model

20211125-KIA-NIRO-2023-PORTADA.jpg

On je potpuno električni, reako bih?

Mislim, u SRbalja ga nema u ponudi na sajtu, ali ako je potpuno električni, svakako otpada... Ja bih ipak hibrid...

Ima kod nas EV6, ali onj isto otpada jer samo struja, a to ovde teško da može, uz to košta kao Toyptin PEHV, tako da, jbg, ako bi uzimao za te pare, uzeo bi RAV4...

13 minutes ago, radisa said:

On je potpuno električni, reako bih?

Mislim, u SRbalja ga nema u ponudi na sajtu, ali ako je potpuno električni, svakako otpada... Ja bih ipak hibrid...

Ima kod nas EV6, ali onj isto otpada jer samo struja, a to ovde teško da može, uz to košta kao Toyptin PEHV, tako da, jbg, ako bi uzimao za te pare, uzeo bi RAV4...

Pa imas i Phev varijantu, nisi ni gledao :mad:

17 minutes ago, Lancia said:

Pa imas i Phev varijantu, nisi ni gledao :mad:

Pa kod nas u Srbalja nema ništa... :(

1 hour ago, radisa said:

Pa kod nas u Srbalja nema ništa... :(

Hm, cudno bas, nude se elektricne KIE a slaba infrastruktura a hibridnog nema. Koreanci ovde kod mene bogami ozbiljno konkurisu sa hibridnim modelima Tojoti.

9 hours ago, radisa said:

Ja mogu da kažem sve najbolje za benzin varijantu, auto koji ne osetiš da voziš koliko je udoban, i za gabarite jako mali potrošač. Mesta koliko voliš, i napred i pozati

Klasična Citroen mrcina stvorena da traje 100 godina

Na žalost nisam se susretao sa hybridom

1 minute ago, renne said:

Ja mogu da kažem sve najbolje za benzin varijantu, auto koji ne osetiš da voziš koliko je udoban, i za gabarite jako mali potrošač. Mesta koliko voliš, i napred i pozati

Klasična Citroen mrcina stvorena da traje 100 godina

Na žalost nisam se susretao sa hybridom

Thanx, i to znači.... Mislim, svavako ću ga probati, ako budem uzimao, ali znači da znam da je ok auto...

Više nego OK