Moća Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Meni je boja super, smorili više sa onim ozbiljnim bojama.
Milosh76 Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Meni je boja super, smorili više sa onim ozbiljnim bojama.Dok to izgovoris, on je vec potrosio 8L benzina
Milosh76 Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Izgleda da je to turbo benzinac... on bi trebalo da je ok sto se tice potrosnje https://mlfree.com/1-6-ecoboost-motor-ford/
Moća Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 1.5 ecobost je u pitanju, guglao sam malo 7.8 po gradu i oko 5 na auto putu. Nije to strasno.
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Imam pitanje, C5 Aircross, kakav je, ako neko vozio... Razmišljam se nešto o PHEV varijanti istoog, tj. to mi je jedini PHEV koji mi je u budžetu da me žena ne ubije, a ne što se razmišljam, ko zna da li će goriva biti na zimu...Struje će uvek biti, kako-tako...
Lancia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 12 minutes ago, radisa said: Imam pitanje, C5 Aircross, kakav je, ako neko vozio... Razmišljam se nešto o PHEV varijanti istoog, tj. to mi je jedini PHEV koji mi je u budžetu da me žena ne ubije, a ne što se razmišljam, ko zna da li će goriva biti na zimu...Struje će uvek biti, kako-tako... U tom rangu bih uzeo zmureci KIA Niro ovde je Long Range 30.055 Citroen je mnogo skuplji + Niro dolazi novi model
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 8 minutes ago, Lancia said: U tom rangu bih uzeo zmureci KIA Niro ovde je Long Range 30.055 Citroen je mnogo skuplji + Niro dolazi novi model On je potpuno električni, reako bih? Mislim, u SRbalja ga nema u ponudi na sajtu, ali ako je potpuno električni, svakako otpada... Ja bih ipak hibrid... Ima kod nas EV6, ali onj isto otpada jer samo struja, a to ovde teško da može, uz to košta kao Toyptin PEHV, tako da, jbg, ako bi uzimao za te pare, uzeo bi RAV4...
Lancia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 13 minutes ago, radisa said: On je potpuno električni, reako bih? Mislim, u SRbalja ga nema u ponudi na sajtu, ali ako je potpuno električni, svakako otpada... Ja bih ipak hibrid... Ima kod nas EV6, ali onj isto otpada jer samo struja, a to ovde teško da može, uz to košta kao Toyptin PEHV, tako da, jbg, ako bi uzimao za te pare, uzeo bi RAV4... Pa imas i Phev varijantu, nisi ni gledao
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 17 minutes ago, Lancia said: Pa imas i Phev varijantu, nisi ni gledao Pa kod nas u Srbalja nema ništa... :(
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 hour ago, radisa said: Pa kod nas u Srbalja nema ništa... :( Hm, cudno bas, nude se elektricne KIE a slaba infrastruktura a hibridnog nema. Koreanci ovde kod mene bogami ozbiljno konkurisu sa hibridnim modelima Tojoti.
renne Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 9 hours ago, radisa said: Imam pitanje, C5 Aircross, kakav je, ako neko vozio... Razmišljam se nešto o PHEV varijanti istoog, tj. to mi je jedini PHEV koji mi je u budžetu da me žena ne ubije, a ne što se razmišljam, ko zna da li će goriva biti na zimu...Struje će uvek biti, kako-tako... Ja mogu da kažem sve najbolje za benzin varijantu, auto koji ne osetiš da voziš koliko je udoban, i za gabarite jako mali potrošač. Mesta koliko voliš, i napred i pozati Klasična Citroen mrcina stvorena da traje 100 godina Na žalost nisam se susretao sa hybridom
radisa Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, renne said: Ja mogu da kažem sve najbolje za benzin varijantu, auto koji ne osetiš da voziš koliko je udoban, i za gabarite jako mali potrošač. Mesta koliko voliš, i napred i pozati Klasična Citroen mrcina stvorena da traje 100 godina Na žalost nisam se susretao sa hybridom Thanx, i to znači.... Mislim, svavako ću ga probati, ako budem uzimao, ali znači da znam da je ok auto...
Recommended Posts