mustang Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nego mustang, jel si nekad proverila nivo vode u akumulatoru? nisam pipnula akumulator ihaaaaj. kazem ti imam ovde AAA karticu, kao AMSS kod nas, godisnje je placam oko $100 mislim...ali imam besplatno da mi dodju i sipaju benzin, odnesu auto, otkljucaju, promene akumulator koji i prodaju ali daju garanciju 2godine), dzampuju (jump start) ti auto, promene gumu ako pukne na putu.... cesto sam u tri lepe po kaliforniji i osecam se sigurnijom sa tom karticom. nikad ne znas gde neko sranje moze da ti se desi. tako da nema potrebe da pipnem akumulator mozda oni prodaju preradjene akumulatore?
mustang Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) stavio je multi-meter na bateriju i rekao da je prazna iskrena da budem nisam je bas zagledala, ali mislim da samo ima ono za plus i minus Edited September 2, 2019 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 nije isključeno da prodaju(uvaljuju) već rabljene akumulatore
mustang Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nije isključeno da prodaju(uvaljuju) već rabljene akumulatore garant. nista me ne cudi ovde.
Zli Gli Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Jel moguce da Moca jos nije kupio auto?! Advokat i basketaski menadzer a ovamo mora da proda stari auto da bi kupio drugi...[emoji3525]Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Tresko Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 5 hours ago, Zli Gli said: Jel moguce da Moca jos nije kupio auto?! Advokat i basketaski menadzer a ovamo mora da proda stari auto da bi kupio drugi... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Plus valja kinesku robu, telefone uglavnom.
Peter Fan Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 On 3.9.2019. at 15:10, Valkyrie said: Moća ima skupe poroke.
decak Kejt Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 nisam se puno ukljucivala ovde, pa ne znam jel' glupo da ovde oglasim da prodaju auta?
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 na pravom mestu si, evo ovaj iznad upravo kupuje auto [
decak Kejt Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 mislim da on trazi nesto bolje od onog sto ja prodajem. elem, mazda 3, 2007., 130,000 km, 1.6 benzinac, 105ks, kupljena u Srbiji, mi kupili od prvog vlasnika, registrovan do maja 2020, cena 3800
Milosh76 Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Daj slike, opste utiske, detalje o kvarovima...
Recommended Posts